Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 938
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Ехее, то не мога да смогна днес!
Честито yanac!
winter, така те разбирам, и аз съм депресирана,не знам пандемията ли ми влияе, времето ли, това че не става ли, всичко наведнъж ли, аз ходя на работа, не съм спирала, обаче това работа -вкъщи, ме побърква, искам малко разнообразие, мъжа ми пък не е ходил в офис от мн време, вече е с други навици направо...не знам, искам си нормален живот

п.с. Предложение за ново заглавие: "Просто плувай"

# 481
Аз точно се чудех какви са лентичките, масово все касетки и пластмаси всякакви намирам. Нали ви се оплаках, че взех 20 бр. One step. Снощи рових из форума да зяпам отзиви пак за тях (нищо, че е повече за яд). Попаднах на един пост - момиче публикувало 8 положителни теста (на няколко различни марки), всичките много задоволително положителни. И АГ заявил "тези тестове са отрицателни". И как да разчиташ на подобен лекар, че ще си върши работата съвестно, ако един тест не може да разчете.

# 482
  • Варна
Mandaria моята лентичка беше Clear test за 1,50лв. И чертата беше по-видима сравнение с шуър и престо.

# 483
Yanac, честито! Успешна бременост и до пухкав финал! Green Heart
Mandaria, моята е на  Lady test, в кутията бяха две ленти за 1,40.

# 484
  • София/Севлиево
И аз искам такива лентички ама по аптеките до нас само Престо,Билийв и Шуър чек има...А и от дигиталните,ама 20 лв ми се свидят за такъв...

# 485
Аз последния теат който направих преди първия кръвен беше на лейди тест лентичка за 0.59 стотинки отчете ми по-ярко от шуърчека,харесват ми

# 486
Ели къде си ти?

# 487
  • Варна
Преди си поръчвах от ремедиум , има кутийки с няколко броя лентички и дори доставката да е 3лв излиза по-изгодно от 2 шуъра примерно

# 488
Честито Nessie и Yanac! Леко бременеене и прекрасен финал, пак така на шега и с лекота!

# 489
Благодаря много момичета, усмихнахте ми още повече деня! Да ви се връщат пожеланията! Heart
Честито и на теб, yanac! Успешна бременност ти желая!
Все още не мога да повярвам, че за мен са тези пожелания. Пожелавам на всяка от вас да го изпита това чувство, къде за първи, втори, трети път и т.н. Blush

# 490
Момичета с хубави чертички, честито! 🍀🤗 Дано продължава в същия дух темата, та и следващата! Новата година започна доста добре за много от вас, нека продължи в същия дух за всички! 🙏
Въпрос към Dragon girl и margolotta за добавката FH pro - как разпределяхте тези 6 таблетки на ден? Имам само още 7 хапчета от Профекунд и се чудя дали да купя нова опаковка или да сменя с FH pro 🙄

# 491
Аз пиех само по 4 на ден и само вечер, че съм чувствителна към мелатонина. Иначе из форума съм чела, че го изписват по 3 сутрин и три вечер. Поръчах нова опаковка, другата седмица идва и я почвам пак.
Допълнително пиех омега 3, витамин Д 2000 и убиквинол.

# 492
Честито на нови бременлийки! Спокойна бременост и до финала!

# 493
  • София/Севлиево
Цитат на: ggirl link=topic=
1293673.msg42218954#msg42218954 date=1611838703
Ели къде си ти?
В София,квартала на Цветан Цветанов,сиреч Изток.Даже входа на училището ни е точно срещу входа на неговия блок.Скъпичък квартал е...

# 494
Честито момичетаа ☺️ лека бременност и красив финал!

А във Варна да знаете къде има от тези лентички?

Общи условия

Активация на акаунт