Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 940
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Неси, честито! Този път до финал! Heartpulse

Тия тестове на шега, нещо много реални почнаха да излизат, пу пу Bowtie

# 466
Честито Неси и до финал Simple Smile
Влизам да пожелая успех на Билийвчето и на всички в процедури Hug
Николче, честит син да ти е жив и здрав и много да ви радва Blue Heart Грабя си синьо и мерси за подкрепата Blue Heart
Джеси грабя си от прашеца Hug
Диди, да са ти здрави и много много да те радват Hug Сладури Heart
Раули, гуш, ще изгрее слънце и на нашата улица, да бъде, ще бъде ще бъде Flowers Four Leaf Clover
Аз тези дни съм голямо депресе, рев, караници, не искам да развалям хубавата тема така че няма да обяснявам Cry Просто се сдухвам че дори не мога да открия проблема, за 2 седмици чакане да дойде следващия преглед при Калчев, откачих да мисля какво ли не Cry Cry Cry

# 467
Nessie прекрасно чувство за хумор 😉.Честита прекрасна шегичка.Така с усмивка до финал.

# 468
  • Казанлък(Бургас)
Елислава, браво за хубавите новини! Желая ти успех!
Believe, стискам палци!
iren11, пожелавам ти да си самонаправиш най-прекрасния подарък за рождения ден !
Hariom1, много сладка изненада! Най-хубавото ви предстои.
Jessito, нека няма повече тревоги, а само усмивки!
Jo di, разсмя ме с начина, по който си съобщила на ТМ. ( аз само първия път преди 15г. направих сложно организирана изненада, следващите бе кратко и ясно)
Nessie, прекрасна изненада! Лека бременност до финал! Heart

Winter, моля те намери сили, и изгони депресията! Казвам ти го, и ще споделя как минаха последните ми 4 месеца. След като октомври с надежда (и дори с разни симптоми) очаквах да не ми дойде, взе че ми дойде точно на рождения ден. Ясно е, че носа ми клюмна. Сдухах се и от факта, че минах 40, но реших да си взема тестове за овулация. Стана още по-зле - отрицателен, след отрицателен, след отрицателен.... няма я тази ми ти овулация. И се депресирах яко, нищо не ми се правеше, всички ме дразнеха... Наближи Коледа, и аз се "събудих".
Какви ги върша?! Защо си пропускам живота?! Защо не се наслаждавам на хубавите моменти тук и сега, и на хората които обичам?! Стоя и тъгувам... Как ми помага това?! Какво ще променя натъжавайки себе си и хората, които ме обичат?! И влязох в режим" Просто плувай!" (рибката Дори). Пренаредих дома си, довърших започнатите и зарязани проекти ( плета, шия - кукли, рокли, шапки), и започнах да нападам ММ за удоволствие, а не по график.
Закъсня ми. Нямах надежда и не повярвах веднага. Ето и резултата:

# 469
Nessie, yanac..огромно честито момичета! Безпроблемна бременност и пухкав финал! Ех, че хубав завършек на януари! Tada Tada Tada
Winter, да минават тези мисли и скоро с нови сили да бориш планините!  Heart

# 470
  • София/Севлиево
Още добри новини-Янак и Неси честито , момичета!
Хариом страхотна изненада си спретнала на ТМ.

# 471
yanac страхотно, честито и безпроблемна бременност до финал! 🥰
Благодаря за палчетата момичета! ❤️
Толкова много се радвам че тази темичка се пълни с + тестчета, все така да продължава! ❤️
Winter11 горе главата и никакви депресии! Силно вярвам че скоро ще се наредят нещата! 🙏 Не позволявай на тези състояния да те владеят! То честно казано и аз имах дни дето си поревах, имах нужда и все още често ми се насълзяват очите и ми застава буца на гърлото, но гледам да си давам кураж! 🤗

# 472
Честито, Янче! Ще се повторя, здрава и успешна да е!
Тази тема ще стане рекордьор по плюсове!

# 473
Ейй, Янас, Неси, честото! Лека и щастлива бременност желая и на двете! Хайде, чакаме останалите - с процедури и без! Просто плувайте! 🍒

# 474
Неси, Янак,Честито и до финал ♥️♥️♥️♥️

# 475
  • Варна
Ехааа колко хубави новини тези дни 🤗🤗
Честито момичета , хайде леко и до финал 🍀🍀🍀🍀

# 476
Неси и Янак , честито , момичета и до термин! Нека ви е безпроблемна бременността и да се радвате на здрави бебоци!
Благодаря за всички стиснати палци и пожелания Heart

# 477
Ех, много обичам такива дни, като не мога да смогна да честитя Heart
yanac, голямо честито и на теб, възрастта е само число ( поне това е моята мантра Joy ). Желая и на теб лека бременност и успешен финал!
Ели, забравих да те поздравя вчера за МЛ, това си е знак, че е дошло времето!
Много стиснати палци за теб, Белийв, Ирен, и всички, които в момента забравям, а им предстоят интервенции.
Winter, няма да се даваш на емоциите. Тази борба ни прави по-силни и ни подготвя за ролята ни на родители.
Николче, честита ви радост, все едно вчера показа положителния тест в темата.
Диди, тези сладки  юнаци само преди 11 месеца бяха едно четирицифрено ЧХГ след прокървяване и отписана инсе, да ви растат здрави и безгрижни!
Леки и безгрижни дни и на бременните ни момичета Hug
Успех на всички ни!

# 478
Неси и Янак честито , лека бременност желая .
Този тип тестове - лентички май са късметлийски Grinning ще се заредя с такива Grinning

# 479
Неси и Янак, честито и до пухкав финал! 🍀🍀🍀

Winter, разбирам те напълно. И аз съм се депресирала, но се опитвам да се разсейвам с работа и да мисля позитивно. Много ми е трудно☹️
Успех на всички, чакам следващия положителен тест 🍀🙏🍀

Общи условия

Активация на акаунт