Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 927
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Привет , момичета! Благодаря още веднъж за палчетата! Преди малко се прибрах от клиниката. Стартирам с инжекции от утре, а в сряда съм пак на преглед.

# 511

Даже май е малко повече...

# 512
  • Варна
Hariom чхг е хормон и няма как да расте като по учебник. Всичко с хормона ти е наред. 🙂 С постоянните ти лоши мисли вредиш на себе си и на бебето. Изчакай си прегледа и се зареди с търпение , все пак си едва в началото.

# 513
  • София/Севлиево
Хариомче,всичко засега е наред.Обади се на лекарят,който ти следи нещата и се уговорете за преглед.Трябва да е след около 10 дни(поне при инвитрото ни викат тогава след положителен тест).
Ирен,браво.Нека всичко върви добре и все с хубави новини да ни радваш.
Аз днес си правих антиген тест за корона и момичето след мен бе също за такъв при подготовка за инвитро.Бе в Геника около 13:30.Та ако случайно чете тук искам да ѝ пожелая успех!

# 514
Ами аз записах за сряда,притесняват ме малко стягания опъвания странни та тогава средно ако се удвоява по 2.5 ще е около 1400 дано се види нещо ... Благодаря ♥️🙏

# 515
Хариом, ти четеш ли изобщо? Аз казах ли ти за придърпванията и всичко останало? Казах ли ти, че са нормални? Сега пък и бързо растящото ЧХГ те притеснява... всичко до една ти обясняваме, че това са най-нормалните възможни неща на света...стига вече! Вземи се зарадвай! Аз разбирам, че притесненията ги има, но.... а и тук ние бременните нямаме място да се оплакваме! Тук е нашата задача да даваме надежда и да подкрепяме другите момичета!
Преди теб имаше положителен тест, след теб има още 2 теста (честито на момичетата ❤) като гледам не обсебват темата! За 10-ти път ти казвам УСПОКОЙ СЕ! Дивият стрес действа на хормоните, хормоните са важни за бременността, а и такива филми имат да ти се случват 35 седмици още, че не е истина ти от ден 1 си в паника и то при една нормално развиваща се бременност... за същестуващите си 30 дни.... имаш още 250!!!!
Радвам се за теб много, наистина, но моля те вземи се зарадвай и толкова.... ако има причина за притеснение тогава се притеснявай, сега няма за какво! Ще те ръчка, че те блъска, ще имаш запек, ще повръщаш, ще имаш крампи, като кихаш ще те срязва жестоко, ще те боли тазаЦ няма да можеш да спиш, ще заспиваш права, ще забравяш неща, ще ти прималява, ще ти се вие свят! И ВСИЛЧКО ТОВА Е НОРМАЛНО!

# 516
Хариомче , няма място за притеснение,  чхг се покачва чудесно . Според мен не прибързвай с прегледа , защото ако не се види нищо ще си вкараш друга муха в главата , както са ти казали момичетата , щади си нервите ! 
Ели , няма да пускам палчетата докато не родиш братче или сестриче на Слави !
Ирен , стискам палци и на теб , и на всички останали момичета с процедури или без !
Аз бях до аптеката на обяд , защото ми свърши метфогамата , и си взех 3 лентички евентуално от утре (10-ти ден след О)да започна да ги правя (знаете каква съм нетърпелива) ,но реших да видя дали "работят" , и бам  изпарителна . Тестовете са "лейди тест" , и направо се чудя дали да не си купя други , искаше ми се да взема от експрес лентите , но тука никъде ги няма , а шуър чек не са много чувствителни , та ще търся утре one step . 😁

# 517
Ели, Ирен, успех момичета 🤗 стискам палци 🍀
 Хариом, успокой се. Намери си занимание, което да те разсейва от тези постоянни мисли и спри да четеш по форума, кое е нормално и кое не, всяка бременност е индивидуална.
Аз си взех да чета книги, много помага.

# 518
Лиилоо, а де, всички с добри намерения се опитваме да обясним, ама нещо няма резултат. Момичето е много младо и явно никак не е подготвено за тази своя мечта. Няма проблеми с бременността, не е имала такива и със забременяването и сама се вкарва във филм след филм.
Хариом аз бих те посъветвала, мило момиче, тези неща, които пишеш тук през ред, да си ги записваш в дневник, ще има същия резултат, тъй като при все че пишеш във форум и уж търсиш мнение и съвет, се изредихме 100 човека да ти дадем такъв, и ти продължаваш. Аз още по-директно ще ти кажа, че вече е досадно и неприятно за голяма част от момичетата в темата. За годините, които аз прекарах в тази тема видяхме много положителни тестове, жестока борба, загуби, но такава драма не сме имали. Не искам по никакъв начин да те засегна, но е време малко да се осъзнаеш. Успех!

# 519
Права си Тикълс,параноята ми е много извинявам се!

# 520
Дами, след ранна ФМ днес, на която казаха, че всичко изглеждало ок, исках вече по-смело всички да ви наръся изобилствено с розово - и видялите скоро чертите, и тези, които неминуемо скоро ще! Имам много добро предчувствие за следващите два-три месеца и го предавам на всички вас, за да продължават да валят добрите новини! 💗💗💗💗👶👶👶

# 521
Неси и Яна честито Flowers Hibiscus лека и до финал Simple Smile
Тикълс видях, че са наред генетичните в другата тема и се радвам Simple Smile
Ирен успех, както и на всички останали Simple Smile
Локо винаги е кеф да те чете човек (та още да пишеш все с хубави новини)
Кари - дано, дано ... Simple Smile

и по темата:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:19 от Одри

# 522
One step правих 4, всички бяха с изпарителна - много стресиращо Frowning1
Хариомче , няма място за притеснение,  чхг се покачва чудесно . Според мен не прибързвай с прегледа , защото ако не се види нищо ще си вкараш друга муха в главата , както са ти казали момичетата , щади си нервите ! 
Ели , няма да пускам палчетата докато не родиш братче или сестриче на Слави !
Ирен , стискам палци и на теб , и на всички останали момичета с процедури или без !
Аз бях до аптеката на обяд , защото ми свърши метфогамата , и си взех 3 лентички евентуално от утре (10-ти ден след О)да започна да ги правя (знаете каква съм нетърпелива) ,но реших да видя дали "работят" , и бам  изпарителна . Тестовете са "лейди тест" , и направо се чудя дали да не си купя други , искаше ми се да взема от експрес лентите , но тука никъде ги няма , а шуър чек не са много чувствителни , та ще търся утре one step . 😁

# 523
Винаги ми е било много странно това с изпарителните черти.На мен в указаното време никога не ми е излизала такава дори и на Престо.А бая тестове съм направила.Чак понякога се ядосвам и си викам- ей поне една изпарителна да имаше, да се почудя малко😂

# 524
Здравейте,
Реших да пиша и аз. Новичка съм тук, но се надявам да срещна подкрепа.
Правим опити за дете от 10 месеца. Още от 4-тия неуспешен реших директно да отида при репродуктивен специалист с идеята да ми се направят всички изследвания. Уви не срещнах нужното внимание от страна на доктора, а по-скоро ми се изсмя и каза имаш време. Има месеци в които ми се образуват функционални кисти, които изчезват. Този месец имах късна овулация потвърдена от лекаря. Веднага ми изписа Дуфастон да пия. Обаче след всичко прочетено разбрах, че Дуфастона потиска овулацията, а аз след като го започнах, по график трябваше да ми дойде след няколко дни. Пих Дуфастона 2 дни и на своя глава го спрях още преди датата на цикъла. Та обобщено пих го само два дни и си казах, че щом няма киста и съм имала овулация няма смисъл да си го причинявам. Сега цикъла ми закъснява с 4 дни както си е по график. А от както спрях приема на  Дуфастона са минали 6 дни. Цикъла ми е супер редовен. Точно на 28 дни. За тези 10 месеца и с един ден не е закъснял. Ей така да получа малка надежда. Сега за първи път ми се случва, но предполагам, че е от лекарството. Ще изчакам още ден два и ще правя тест. Извинявам се за дългия пост, но сметнах, че е редно да напиша малко предистория за себе си Blush

Общи условия

Активация на акаунт