Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 926
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Ancheto, добре дошла! Ако имате съмнения може и сами да си пуснете изследванията. Не знам какъв е този репродуктивен лекар, но може би просто намерете някой по-сериозен. Ние също на 5тия месец опити решихме да проверим нещата и се оказа че сме с тежък МФ, но поне не губихме още месеци в безсмислени опити.
Надявам се все пак да е станало този месец!

# 526
Здравейте, първо честито на положителните тестчета, много се радвам за вас, безпроблемно и леко да минава всичко и сладки малки бебчета накрая❤️
Аз писах само веднъж да се представя и може би не си ме спомняте вече, но то няма и какво да кажа освен, че чакам още да ми дойде. Не знам кога би трябвало, тъй като последните два цикъла ми бяха 24 дни(ако и тозо трябваше да е така трябваше да ми дойде на 22.01), но принцип цикъла ми не е по кратък от 34 дни, по- дълъг се е случвало. Та не бързам с тестовете ще изчакам до 31.01-01.02. макар че около 22-23.01 имах симптоми сякаш ще ми дойде всеки момент, но отминаха. Гърдите ме боляха, но и те минаха вчера, сега са само леко по-големи(но понякога и преди М са така). Днес сутринта ми беше много лошо, сякаш имах стомашен вирус но не беше така(просто ме присвиваше корема и ми се гадеше), но по-скоро смятам че може би съм настинала, тъй като вчера си помръзнах на една спирка. Гледам да не се вглеждам много в някакви симптоми, защото после боли от разочарованието. Като цяло ще видя сега дали ще ми дойде или не и дай Боже живи и здрави другия месец ще отида да ме види АГ и да търсим къде е проблема

# 527
Jessito - благодаря. Ходих в болница Щерев, след четене на много отзиви за лекаря. Както и да е, определено ще посетя друг доктор. Обаче ще се надявам все пак да не ми дойде цикъла. При мен проблема е, че много се филмирам. Нещо като Хипохондрик съм. Все си намирам и сама си слагам разни диагнози още от първия неуспешен опит...

# 528
Ancheto, добре дошла! Щом лекарят е потвърдил късната овулация - щом е в Щерев, а не квартален АГ предполагам може да различи жълто тяло и спукан фоликул, че тук за доста “специалисти” сме чели - няма как дуфастонът да я подтисне, тя си се е случила вече. Броиш от късната овулация 14 дни и тогава чакаш цикъл, не мисля, че двата дни дуфастон толкова биха изместили началото на новия цикъл. Пожелавам ти успех и да не се задържаш в тази тема, и да се местиш в отчетни! Dream girl. и на теб!
Хариом, момичетата са написали, и аз потвърждавам - спокойно, бременна си, сега мисли за добър АГ и не се вглеждай в симптомите. И при двете бременности си имах предменструални симптоми първите няколко седмици, сега тепърва ще почва да те прерязва, опъва и т.н. Не се плаши и не се боди повече, ЧХГ си расте.
Дриймче, много подозрително с тази изпарителна на лейди теста. И аз толкова години правя вече тестове, лъжливо положителен с изпарителна в даденото време не съм виждала. Хайде дано от изпарителна да става истинска Flowers Four Leaf Clover
Ирен, много стиснати палци за добра реколта, да останат ембриончета и за братчета или сестричета и да ни се похвалиш след няколко седмици с положителен тест!
И още веднъж съвет за всички хипохондрици между нас - не търсете инфо в нета и не четете във форума Stuck Out Tongue Winking Eye Особено пък като забременеете, аз още сънувам кошмари след като първата бременност се бях зачела в темите в Рискова бременност.

# 529
Хайде и аз да драсна нещо, преди да сте заспали Wink
Сутринта ми се повиши БТ до 37,1 и реших "да си тествам тестовете" one step, че нямам мъж под ръка да ги тествам с него Grinning Ами няма и следа от грешна втора черта. Нито изпарителна, нито късна. Бях почти сигурна, защото заради биопсиите от ден 1 бях на естрофем, и от ден 12 на естрофем с утрогестан и не би следвало да има ДФ и истинска О. Не сме ги коментирали с док тези подробности, само следихме лигавицата и хормоните, затова не бях твърдо убедена и реших да изчакам поне до 12-ти ден след О за проверката. Опити в O-2 ден. Така че, дотук измама и изпарителни няма. И аз като Тортелинка никога не съм попадала на такива, но и от скоро правя тестове.
На Дриймър пожелавам утре да ни метне един положителен, приемаме всякакви марки!
Да отговоря на Одри, че ме беше питала - да, чакам цикъл за старт вече всеки момент.
С Ирен и Ели ще си правим компания този път. Кристи ми се загуби някъде...
Добре дошли на новите. Анчето, и аз мисля, че дуфастона не би трябвало да е пречка. Dream girl, успех.
Прегръдки на останалите, че толкова запомних само от последните страници Wink

# 530
Здравейте, момичета! Днес бях на профилактичен преглед и посещението при лекаря ми подейства обнадеждаващо. Каза, че всичко изглежда наред и че овулацията предстои в следващите 4 дни, а на въпроса ми дали да не сменим настоящата схема "през ден", с "всеки ден", каза че няма проблем да се отчитаме всеки ден, стига на мъжът да му стигат силите. Също ми даде насока да започваме с усърдното бебеправене още щом чертичките на теста за овулация започват да се насищат, а не като станат "по-тъмни от контролната". Също да ги правя след 17:00. Аз ползвам Oview лентички. Всеки месец сменям часа(винаги следобед) , но не съм забелязала разлика в резултатите, правила съм ги в 14:00,16:00,18:00, но по едно и също време през целия месец. (тук ще отбележа, че тези тестове имат 2 партиди и понякога попадам на старата тъмнозелена партида, в които наистина в 2 дни от месеца се насищаха чертите до същия цвят или по-тъмен от контролната черта), но новата партида е светлозелени тестове, които никога не се насищат еднакво) . Трудно ми е особено когато купя 2 кутии и се паднат различни, защото резултатите не са съпоставими. А аз ползвам по минимум 2 кутии всеки месец, защото започвам от първия ден след края на кървенето. Също следя и БТ и така ще се ориентирам за тези дни, в които да концентрираме опитите. Ние опитваме вече 7-ми месец. Първоначално правихме опити през ден, но само във фертилния период преди покачването на температурата, после започнахме през ден през целия месец от цикъл до цикъл + няколко дни подред около овулацията. Надявам се с "всеки ден" в най-подходящите дни да увеличим шансовете си. Казаха ми и че до 2 години опити се счита за нормално, както и да се успокоя, защото пролактинът от стреса пречи на забременяването. Дай Боже да не се стига до там, но стане ли година, ще потърсим специализирана помощ и няма да чакаме 2 години... Продължаваме с опитите с повече надежда, търпение и вяра, че всичко ще бъде наред!

# 531
Добро утро момичета, направих още 1 тест и на 2-3 мин докато си направя кафе се появи чертичка , която телефона не може да хване както трябва , но я виждам със сигурност . А и е още много рано 10-ти ден след О , даже мисля ,че е 9-ти . На 14-ти ден Ф беше 24мм , може да се е спукал и на 15-тия , а днес е 23-ти ден .
Оф много объркана работа , за сега спирам с тестовете (нищо ,че искам да купя всичките тестове в града и да си ги правя през 5 мин😁) ще направя тест чааааак в понеделник .
Стискайте ми палции!

# 532
Добро утро момичета, направих още 1 тест и на 2-3 мин докато си направя кафе се появи чертичка , която телефона не може да хване както трябва , но я виждам със сигурност . А и е още много рано 10-ти ден след О , даже мисля ,че е 9-ти . На 14-ти ден Ф беше 24мм , може да се е спукал и на 15-тия , а днес е 23-ти ден .
Оф много объркана работа , за сега спирам с тестовете (нищо ,че искам да купя всичките тестове в града и да си ги правя през 5 мин😁) ще направя тест чааааак в понеделник .
Стискайте ми палции!

Виждам я! Стискам палци.

# 533
И аз я виждам!
  Много се радвам, че този месец доста положителни тестове има!

# 534
Вижда се.И ти ли на шега направи тетса.Явно това е начина.😃.Стискаме палци силно.

# 535
Дриймче, казах аз за изпарителните Grinning Стискам много силно палци Heart
Стела, успех! Аз забременях ноември с общо три опита - един в началото на фертилните дни, един на положителния тест за О и един на следващия ден. Всеки ден ни идва нанагорно, особено ако се пада през работната седмица. За мен при добра преживяемост са най важни опитите директно преди О, на сперматозоидите са нужни часове да се придвижат и да чакат в “засада”.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 10:56 от margolotta

# 536
Вижда се, бледо , но  се вижда. Дано се насити хубаво , стискам палци 🙏

# 537
Абсолютно подкрепям Лило и Тикълс !

Дриймърче, каква марка е теста ? Едно, че е много рано, друго че ми прилича на моите китайски фалшиви чертички, защото чертичката, която аз виждам е много в страни към лентичката за потапяне. Моите изпарителни бяха точно там. Това естествено не означава , че не е станало този месец. Аз те сънувах бременна с тест на 12ти ден след О така че чакаааам Heart

Аз вчера бях на преглед при Сигридов и всичко с бебето е добре. Видя само възпаление от горната част на плацентата, която мисли, че е вследствие от прекарание ковид ноември и е отключиш имунната защита на организма ми да се бори срещу бебето, но каза , че няма да й се получи. Ще го оправим с добавки и витамини, та не се притесних особено. Леко ми се е разредила кръвта от фраксито , но ще видим на 26.02 на БХС като отида дали ще го спираме.

Хайде чакам още тестовеее Heart

# 538
Стискайте ми палции!

Виждам я! Имаш стиснати палци и от мен.

# 539
Здравейте иии честито на всички момичета с положителни тестчета от последните дни, леко и приказно бременеене до финал! На останалите момичета кураж и успех!
Аз повлияна от вълната +++ реших сутринта ей така да видя какво ще излезе, надежда нямам, деня е 55ти, на този цикъл обиколих трима доктори, които казаха, че не се вижда ову, яйцеклетки и така..

В момента съм пред лабораторията за ЧХГ, прогестерон и ТСХ, ТСХ ми е важно защото много играеше последните месеци, ЧХГ ясно, но може ли да ми кажете този прогестерон в какви рамки е нормално да бъде?

Общи условия

Активация на акаунт