Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 921
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Малечка , честито! На първо четене това намерих :През първото тримесечие, ставки варират от 8.9 до 468.4. За втория триместър: долната граница е 71, 5, горната е малко по-ниска, отколкото в първия триместър, до 303, 1 nmol / l, а в третата от 88, 7 до 771, 5 nmol / l. Виж каква е мерната единица в лабораторията, в която правиш.
Дриймче , чакаме в понеделник добре наситена втора чертичка Hug
Локо , всичко ще е наред при теб, сигурна съм.
Ели и Манди , успех , момичета, и заедно да се местим в отчетната Heart
Сложих си аз тази сутрин двете инжекции , ама забравих да питам по едно и също време ли , ама предполагам. В тази клиника, за разлика от предната не държат на точен час, което ми е малко странно.
Вчера ми правиха антигенен тест и все пак си имам антитела за Ковид, което потвърждава , че септември, когато бяхме в карантина, сме си минали по реда.

# 541
  • София/Севлиево
Май септември и октомври ще имаме бебевалеж с толкова много положителни тестчета сега ❤️❤️❤️
Честито, момичета! Много,много се радвам за всички ❤️

# 542
  • Варна
Честито момичетаааа 🥳😍
Дриймче чакаме да ни заслепиш с хубава розова чертичка в понеделник 🍀
Локо и аз май изкарах Ковид покрай ММ ,но не съм се тествала. Всичко ще е наред с вас , сигурна съм 🤗

# 543
Ехее, тая тема направо е вихрушка от две черти! Браво, момичета, честито и късмет 🍀 Dreamer и аз виждам, дано ти се насити хубаво!
malechka успех с другите изследвания, дано са ти хубави стойностите.
На всички останали, които ги чакат процедури или имат време до тест - също стиснати палци! 🍀 Нека не спира тази вълна!

# 544
Хей, и Малечка каква хубава розова извади, а уж безнадеждна Wink
Трябва да видиш какви са мерните единици за прогестерона (и референтните). В Надежда са ng/ml и аз съм си запазила тези 2 таблици:
Скрит текст:

Дано са полезни. При моя мисед бях със стойности ~26 и така и не го коментирахме дали е бил ОК.
Допълвам се, за да напиша, че би трябвало да има значение стойността дали е само от добавени хормони, както е при процедурите, или е от естественото забременяване. Защото при процедурите пък има значение дали е приеман вагинално или по друг начин, съответно стойностите в кръвта май са различни...

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 12:23 от Mandaria

# 545
Много е хубаво когато има толкова много хубави новини , пожелавам на групата все така да върви и нека да продължаваме с прекрасните  с изненади!

# 546
Момичета, страхотна вълна от тестета, стискам палци да продължава все така Hug
Дриймче, успех, виждам втората чертичка, дано в понеделник се насити още повече! Успех! Heart

# 547
Dreamer и аз я виждам, стискам палци!

Малечка, честито! Докторите сигурно са я изпуснали О, но важното е, че вие не сте Hug

Успех и на момичетата с процедурите! Така както е тръгнало, за още 20ина страници и темата ще се изпразни - а дано Heart

# 548
Благодаря ви момичета! Още не знам какво се случва, не се чувствам нито бременна нито небременна.. единственото което ме подтикна да направя тест бяха силните болки в корема, които се появяват за около 1-2-3 мин и изчезват, за разлика от менструалните, които са си ми постоянни.
От лабораторията казаха, че резултатите ще мога да ги видя понеделник следобяд, защото днес били до обяд, обаче не знам дали ще изследват кръвта днес и не знам кога да броя 48 часа за повторение, надявам се днес да изследват все пак и в понеделник да направя още един и да излязат заедно резултатите и от двата, за да не чакам в агония.

# 549
Брой от часа на вземане според мен, пък те кога ще го работят май няма значение. Дано не изветря Grinning Grinning Grinning Може да се наложи да даваш втори път кръв още преди да е излязъл резултата от днес.

# 550
Ехааа влизам и гледам 20 не прочетени, викам тук ми намирисва на + тестчета😍!
Честито Дрийм чакаме в понеделник 1 хубав тлъст тест, Малчека честито и на тебе стискам палци!🍀
Ирен Ели Манди 🤞❤️😘 и
на всички останали момичета стискам много, много палци, да не ви изброявам, че ще пропусна!
Локо супер новина! Нека всичко с бебчо бъде наред до термин! 🤗 Сигридов е страхотен дано поне бременна се доредя до него! ❤️
Нека така да продължава темичката, страхотно е 🥰! 🤰🍼👶

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 19:42 от Believe*

# 551
Честито на всички за ++++ хубаво е когато се случва. Дава надежда на всички. Все такива хубави новини да има. Аз днес реших да си направя един тест. Гледах го на прозореца, на терасата, от ляво, от дясно, ококорвах си очите 🤣🤣 ама все си беше една черта. Знам със сигурност, че на 21 лекарката потвърди, че фоликула се е спукал ама кога не се знае. Та сега ще си чакам чинно цикъла. Болките си ги имам, та следващия месец отново. Simple Smile

# 552
Момичета в една чуденка съм.
Днес е 8-ми ден от направена процедура по инсеминация. По време на самата процедура ми покървя раничката на шийката на матката, която имам. Предупредиха ме, че може да имам зацапване няколко дни. Беше съвсем леко и отшумя след 2 дена. След това на 6-ти, 7-ми ден и днес 8-ми ден имам пак леко и тъмно до бледо кафяво на цвят зацапване, еднократно или повтарящо се в рамките на деня. Имали ли сте подобна ситуация? Предварително се извинявам, ако въпросът ми не е подходящ за тази тема.

# 553
Дриймче, аз също я виждам чертата. Стискам силно палци в понеделник да е още по- наситена!
malechka, честито и на теб, лека и безпроблемна бременност!
Ели, Манди и останалите с процедури а и не само, чакаме ви да извадите тлъсти розови чертички!

# 554
  • Казанлък(Бургас)
Дриймче, дааа има я чертата. Стискам палци в понеделник да е още по- наситена!
malechka, честито и на теб, лека и безпроблемна бременност!

Локо, така добре ми прозвучаха думите на Сигридов, че се усмихнах с облекчение. Радвам се, че всичко с бебето е наред! HeartHeart

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:01 от yanac

Общи условия

Активация на акаунт