Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 912
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ви момичета и от мен имате много палчета! За омега 3 в момента пия на БиоПюр Макс, обаче Сигридов изписва с повече ЕРА. Попитах Денис понеже препоръчва 500-1000 ДХА и ми отговори че и двете са разреждащи и че при бременност е добре с повече ДХА. Ще наблегна на водата и ще гледам да не го мисля, надявам се де 😂.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 11:32 от Believe*

# 586
Белив,желая успех и едно хубаво ЧХГ след 14 дни
Ели,стискам палци за днес всичко ще е наред 🤩🙏🍀
На всички желая успвх и късмет и скоро да се сбъдне мечтата на всяка! Февруари е месеца на любовта и вярвам,че ще бъде прекрасен и пълен с положителни тестове и емоции 🙏♥️🍀🍀🍀!

# 587
Ехааа, за една седмица колко сте избухнали с +++ чета. Честито на бременните момичета, а другите скоро да ги последваме!
Ели, Манди, Ирен, Билийв успех и стиснати палци от мен за процедурите Flowers Four Leaf Clover
*Make*a*wish* хайде дано да го няма фоликула и да започвате!
Jaienvie аз съм с такива зацапвания и са ми казвали различни неща - от нисък прогестерон (въпреки че моя не е нисък) до това, че е съвсем нормално и заради по-дебела лигавица например може повече време да отнеме излющването. Забелязах, че докато пих витекс (той качва прогестерона) ми беше по-малко дни зацапването, но пак го имах, така че и аз не знам.
При мен мина лапаротооо, не мога да повярвам! Голям екшън беше, защото имаше закъснение заради тежък случай и моя ред дойде чак вечерта! Не питайте как изчаках, бях пред припадък от притеснение. Нооо на Калчев и грам не му личеше, че е правил тежка операция преди това, много ме успокои и окуражи и видях, че върши работата си с голям хъс и желание, както някой беше писал тук, друг човек става, когато стане дума за рязане Joy Равносметката е, че кистата ми е била достаа голяма и е притискала ниско долу другите ми органи, но е премахната и яйчника е запазен, слава Богу! Тръбите също ми е проверил и пропускат, премахнал е сраствания иии всичко е минало добре като цяло. Освен това се възстановявам супер бързо, а раните от лапарото изобщо не ме болят, не знам как е възможно това. Най-големия дискомфорт е въздуха, който са ми вкарали по време на лапарото и все още ми подпира я ребро, я рамо.
Уинтърче имай доверие на този доктор наистина, всичко което ми беше казал преди и каквото гледахме на ехографа се оказа чиста истина на операцията.

# 588
Hariom1 благодаря!
Виолетче ❤️ браво много се радвам че всичко е минало и най-вече, че се чувстваш добре! Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш! 🤗

# 589
Виолетче, много се радвам, че всичко е наред при теб ☺️
При мен лапарото се проточи и се направиха доста манипулации, за това и все още имам леки болки от време на време, но събуждането ми след операцията няма да го забравя, бяха ми сложили банка с висока доза трамадол, но мина време, докато подейства. Самите шевове зарастват добре и съм доволна. Единствено още ми е гадно, че махнаха едната тръба, но наистина се е измъчил АГ да направи всичко възможно да я спаси, то и за това имах силни болки след това(метиленовото синьо го е пускал 5 пъти под огромно налягане, но без ефект, няколко пъти прави дренаж по тази причина). Вярвам, че е за добро. Още не съм взела епикризата, но съм почти 100% дигурна, че за БХ ми е виновна тази тръба.

# 590
Виолетче, много се радвам че всичко е минало успешно ☺️
Момичета, благодаря за стиснатите палчета, но за съжаление нещата при мен не са добре.Не стига, че Ф не се е спукал ами са вече два по около 17мм..и нещо друго видяха.. жълто тяло ли и аз не разбрах. Предписаха ми Регулон за 21 дни и на 2-3 ти ден от цикъла пак да отида. Много съм усърнала, все нещо изниква, то ако не е щитовидната ще е задържан фоликул... 😢☹️😢
Силно се надявам вие да имате повече късмет и съвсем скоро да има още много положителни тестове.

# 591
Кактусче много съжалявам че така са се развили нещата, нека наистина да е за добро! Бързо възстановяване и много стиснати палчета! 🤞
*Make*a*wish* съжалявам за новите и при тебе, много неприятно. И аз имах няколко поредни месеца все със задържан фоликул и все дуфастон, утрогестан направо ми беше писнало. Слава Богу скоро не съм имала и се надявам да нямам. Не знам дали е помогнал приема на инозитол и всичките добавки или е бил някакъв дисбаланс. 🙄 Пожелавам скоро да се наредят нещата! ❤️

# 592
Дрийм , какво стана с теста от днес?
Малечка кога чакаме резултатите?

# 593
Здравейте, момичета! Много много стискам палци на всички в процедури и на тези, които всеки момент чакат положителни тестчета Hug

Аз исках да се включа по повод ранната терапия. Аз започнах с фракси след положителния тест, но в последствие четирима доктори ме увериха, че нямам нужда от терапия, дори бях преразредила кръвта (Сигридов, Ташков, Вецев и Чачева). Чак след като всички бяха единодушни, посмях да спра инжекциите. С 4 мутации съм. Сега следим кръвните на всеки 3 седмици.

# 594
Believe, много ти благодаря Blush
Очаквам 2 ярки чертички от теб на 14ти февруари 🍀❤️🍀
Стиснати палчета и на останалите момичета, дано валежите от + тестчета да продължат Hug
Искрено се надявам и аз март месец да видя заветните две чертички ☺️

# 595
Здравейте, излязоха резултатите ЧХГ 192(събота) 414 днес. Прогестерона е 33.
Благодаря отново за пожеланията, да ви се връщат стократно!!! 🤍🤍

# 596
Здравейте, менструацията ми е редовна през 30-31 дни. Предпоследния ми цикъл беше на 02.12 и трябваше на 02.01 да дойде М, но както никога досега ми закъсня с цяла седмица и цъфна на 09.01. Правим опити за бебе и сега изобщо не знам кога трябва да ми дойде камо ли да засека овулация. На вас случвало ли ви се е такова закъснение и какви са били следващите цикли? Благодаря.

# 597
на мен ми е с дължина 28-30 дни, като септември месец ми дойде на 37 ден - заради поликистозни яйчници. Следващите пъти съм нямала проблем, т.е. идвало си ми е навреме.
Овулация можеш да засечеш с лентички, като ги почнеп от 10 ден за всеки случай.

# 598
Здравейте може ли да ви попитам тромбофилията може ли да се изследва в лаборатория рамус? Или да отивам друга лаборатория?благодаря

# 599
Благодаря ви момичета! Много интервенции и процедури сме започнали всички да правим сега, надявам се скоро да избухнем дружно Heart Exl
Кактусче звучи като наистина доктора да се е опитал да спаси максимално положението. Щом не е била както трябва тръбата е много по-добре, че я е махнал, за да не създава проблеми. Мен много ме беше страх от упойката, но нямах проблем със събуждането, само малко потреперих, но ме завиха с ел. одеало и премина скоро. Какви банки са ми пускали идея нямам, операцията ми беше късно и аз тъкмо се разбудих, а тя сестрата изгаси лампите да спим Sweat Smile Иначе ми казаха да се движа повече, за да се махне този въздух и за превенция против срастванията, та сега гледам да не се застоявам много. Със сигурност и на теб са ти го казали, възстановявай се бързичко и после да ни зарадваш с хубави новини.
*Make*a*wish* съжалявам, че пак има пречка, съдбата много обича да ни тества търпението. И аз голямо чакане чаках първо за дата за лапарото, после да ми дойде цикъла на време (за малко да ми провали всичко) и за капак в деня на лапарото чаках до вечерта да ме оперират, направооо.... Все си повтарям, че така е трябвало да стане и е за добро. Другия път ще е наред всичко!
Cengiz Emin 636883 аз знам, че в Геника е най-добре за тромбофилията, но и другите да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт