Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 905
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
violet4e,къде ти беше операцията че се чудя къде оперира Калчев?
Make a wish, съжалявам че така се развиват нещата Sad прегръщам те и се надявам скоро да ни зарадваш Hug
Кактусче, скорошно възстановяване и бързо забременяване и на теб. И ти ли беше при Калчев, нещо се разсейвам и забравям кой какво е писал...Сори Hug

# 601
Winter, Калчев оперира в болница Щерев.

# 602
Благодаря ви момичета! Много интервенции и процедури сме започнали всички да правим сега, надявам се скоро да избухнем дружно Heart Exl
Кактусче звучи като наистина доктора да се е опитал да спаси максимално положението. Щом не е била както трябва тръбата е много по-добре, че я е махнал, за да не създава проблеми. Мен много ме беше страх от упойката, но нямах проблем със събуждането, само малко потреперих, но ме завиха с ел. одеало и премина скоро. Какви банки са ми пускали идея нямам, операцията ми беше късно и аз тъкмо се разбудих, а тя сестрата изгаси лампите да спим Sweat Smile Иначе ми казаха да се движа повече, за да се махне този въздух и за превенция против срастванията, та сега гледам да не се застоявам много. Със сигурност и на теб са ти го казали, възстановявай се бързичко и после да ни зарадваш с хубави новини.
*Make*a*wish* съжалявам, че пак има пречка, съдбата много обича да ни тества търпението. И аз голямо чакане чаках първо за дата за лапарото, после да ми дойде цикъла на време (за малко да ми провали всичко) и за капак в деня на лапарото чаках до вечерта да ме оперират, направооо.... Все си повтарям, че така е трябвало да стане и е за добро. Другия път ще е наред всичко!
Cengiz Emin 636883 аз знам, че в Геника е най-добре за тромбофилията, но и другите да кажат.
Violet4e много ти благодаря

# 603
violet4e,къде ти беше операцията че се чудя къде оперира Калчев?
Make a wish, съжалявам че така се развиват нещата Sad прегръщам те и се надявам скоро да ни зарадваш Hug
Кактусче, скорошно възстановяване и бързо забременяване и на теб. И ти ли беше при Калчев, нещо се разсейвам и забравям кой какво е писал...Сори Hug
violet4e, много ти благодаря Heart Eyes И на теб ти пожелавам бързо възстановяване. Дано най-късно на Коледа да гушкаме пухкавата ни мечта.
Winter11, аз се оперирах при Ангел Недялков в Бургасмед. Палчета и за теб 🍀

# 604
  • София
Здравей. И мен аг ме изпрати в Геника. Важно е да каже лекаря кой панел да пуснете,защото има варианти.
Успех!
Момичета, не спирам да стискам палчета на всички ви 🍀🍀🍀🍀🍀

Здравейте може ли да ви попитам тромбофилията може ли да се изследва в лаборатория рамус? Или да отивам друга лаборатория?благодаря

# 605
  • София/Севлиево
Няма значение къде ще се изследва тромбофилията.Основният пакет може и в НГЛ,Цибалаб и навсякъде другаде.Вече по-специфичните е добре да са в Геника.
Аз си прибрах снежинката.Много лек трансфер и до 11.02,когато ми е теста ще си повтарям,че съм бременна Simple Smile Вярвам,че и след това ще съм Simple Smile

# 606
Ели ,  ще бъдеш бременна ,  сигурна съм.
Не съм спряла да ви мисля  момичетата в процедури 🙏🍀❤
Чакаме само хубави новини.
Аз започвам да действам,  стига съм чакала, явно нещата няма за станат по лесния начен. Пуснах щитовидни хормони ,  сред това ми дойде цикъла и днес пуснах и полови.  Чакам Денис да ми ги разчете,  докато си запиша час за доктор.

# 607
Ели супер новина, много се радвам! Вярвам че този път ще е успешно! Голямо гуш 🤗. Моят тест е няколко дни след теб 🥰! Няма да пускам палцитеее, както и за всички тук! ❤️

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 18:49 от Believe*

# 608
  • София
AlisonParker: М - 29.01; О - 10.02; Т - 24.02
Believe*: М - 13.01; О - 31.01; Т - 14.02
Brandywine18: М - 11.01; O - 25.01; T - 08.02
margolotta: M - 10.01; O - 23.01; T - 07.02
Rosichka: M - 09.01; O - 23.01; T - 07.02
Stella21: М - 16.01; О - 31.01; Т - 13.02
Елислава:: М - 15.01; О - 27.01; Т - 11.02

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 20:06 от rave

# 609
Ние с ММ приключихме с опитите за януарския период, пък да видим дали ще има ефект и дали лепилото е хванало, както казва той

# 610
Стартирам месеца с цикъл от ранния следобед и преглед в сряда. За по-лесно смятане на бременността ще го пиша като ден първи, въпреки, че не е баш правилно Wink Wink Wink
Тромбофилиите си пусках в ЦГЛ.
Драконче?
Бързо следоперативно възстановяване  на Кактус и Виолетка и пукнати фоликули от make a wish. Уинтър, оправи ли настроението? Марго, кога ще има раздвижване?
Ирен и Ели, чакаме хубави новини всеки ден. Със сигурност изпускам поне стотина имена, сориииии!
И Тикълс, да си знаеш, влюбих се в цвета на количката! Изобщо не и отразих спецификациите, очите ми останаха в цвета...

# 611
Манди, за малко да се засечем. Аз съм в четвъртък Blush Стискам палци това да ти е месеца Hug
Ели, дръж я на топло снежинката и никакво пускане следващите 9 месеца.
Успех на всички момичета Flowers Four Leaf Clover

Бях при Сигридов и давам отчет. Бебчето расте, чухме сърчицето. Върви си с 4-5 дни назад, но и няма как, след като овулацията ми беше на 19 ден. Категорично беше против някои неща от назначената ми терапия. Аз го очаквах де. Даде нови витамини в колекцията ми, включително и пектин за изчистване от токсините. Държа се прилично. Добро впечатление ми направи като цяло. Определено чете адски много и се интересува от толкова много неща. Прегледа беше към 1 час. Има неща, които не че не му харесаха, но трябва да се изчистят от бебчето. Каза, че е от много прогестерон, с който съм наблъскана. Би трябвало до БХС да се е изчистило. 
Май съм една идея по-спокойна, но докато не мине тая пуста 12 седмица, все ще съм на тръни.

# 612
  • Варна
Драконче страхотни новини 💞 всичко ще е наред , няма да усетиш кога вече ще си с коремче напред 🤗
Ели стискам палци и нямам търпение да ни покажеш 2те чертички на 11ти. 🙏💟
Успех и на всички останали ! Нека зарадвате половинките си на 14ти с най-хубавата новина 💞

# 613
Dragon Girl страхотни новини, нека е все така. Може ли да кажеш какъв пектин препоръчва Сигридов? Пектинът не разхлабва ли много?
Ели и всички останали, които имат нужда от палци, успех 🍀🤗 Вълната от +++ няма да спре, сигурна съм!

# 614
Pektamix препоръчва сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт