Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 707
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Драконке , хубави новини ! Надявам се вече си по-спокойна. Не мога да го открия този пектин. Може ли линк?
Алисън , аз пък мислех , че пектинът запича.

# 616
https://www.zdravis.com/product/1509/pektamix-pri-tezhki-metali.html
Ето го, цената е топ 😁 сравнена с обикновения ябълков пектин от 3 лв 😁 но предполагам този си е по-специален. А за разхлабване или запичане - сигурно при всеки различно 😁

# 617
Драконче много се радвам на прекрасните новини! Чаках да се включиш и вярвах, че ще е наред всичко! Спокойно бременеене до термин! ❤️😘🤗

# 618
Честито на бременните момичета. Желая им лека и успешна бременност до край.

Ели Късмет ти желая, дано снежинката се захване здраво и да е вашето чудо.

Believe Надявам се да е успешна процедурата и скоро и ти да се разпишеш с две хубави черти.

Аз ще се включа с един тлъст отрицателен тест. Ползвала съм и Престо, но никога не съм виждала изпарителни черти, само въображаеми.

Марго Дано ти извадиш един хубав положителен тест.

Скрит текст:
Аз продължавам да се сривам психически. От Коледа насам все някоя приятелка или колежка се хвали, че е бременна, разбира се опити 1-3 месеца. А аз все се питам защо вече над 2 години нищо и нищо. Опитвам се да вдигна главата и тъкмо стане и нещо ме срива. За това не пиша тук момичета, не искам някой да натоварвам с моите драми и чувства.

Winter *Make*a*wish* Hug Hug

# 619
пълнолуние, не мисля че натоварваш някой с каквото и да е било, даже според мен почти всички преживявяме горе- долу същите чувства, така че тук най - добре те разбираме, излей си мъката, пък дано ти олекне  Heartpulse

# 620
Пълнолуние, все едно чета собствените си думи. И аз мисля, че споделянето тук облекчава тъгата, прогонва отчаянието и носи сила и надежда. Много ми харесаха думите на Ели за позитивното мислене и ще се старая да го практикувам от деня на О, до деня на очакваната М - през цялото време да си мисля, че е станало и да чувствам щастието, което мечтая да ме споходи Hug

# 621
Честито, на всички забременели момичета, а на тези в процедура и чакащи до тест имате много стиснати палци. За сега тази тема е много положителна, дано ви донесе късмет.
Пълнолуние, съжалявам че се чувстваш така и се надявам скоро да имаш повод да се зарадваш. Аз ти влизам в положение, също съм в голяма дупка напоследък. Даже редовно ме питат защо не се усмихвам. Този месец съм много песимистична, понеже не хванах овулация с тестовете, пък и не се потрудихме толкова много. Има още време до тест, но просто си чувствам че не е станало. Дано следващия месец със следене при лекар хванем яйцето.
Иначе аз бях в най-голямата си дупка през пролетта на 2019, тогава загубих бебето в 17 седмица, а моите 5 най-добри приятелки гушнаха своите в рамките на следващите няколко месеца. За мен беше голяма болка, но се насилих да не спра да общувам с тях, колкото и да ми е трудно. Мисля, че в крайна сметка това ми помогна да изляза от депресията.

# 622
Драгон гърл, супер новини! Пожелавам ти да са все така хубави след прегледите и скоро смело да ни ръсиш!
Пълнолуние, няма кого да натовариш в тази тема, повечето сме в такава ситуация, пиши, за да ти олекне Heart
Кристи и Йоанна789 ми се губят, драснете по някой ред Hug
Благодаря за ентусиазма ви за положителен тест от мен, но аз месеца съм го отписала и чакам М на връх рождения  ден на ММ. Успях да хвана с тестове овулацията, меря си БТ за спорта, но с мъжа ми се скарахме точно в най-фертилните дни и не можахме много да гоним яйцето. И при АГ не съм ходила, нямам представа как е положението и дали всичко е изчистено, но с новата работа засега няма как да вземам свободен ден. Мисля си позитивно, че всичко е наред Sunglasses
Успех на всички!

P.S. Dreamer, какво стана с теста? Стискам все още здраво палци и за теб!

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 14:18 от margolotta

# 623
На мен др Сигридов ми прерписа този пектин за металите.

Успех процедурести момичета, а и на всички други! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Пълнолуниен - гуш!

# 624
Извинявам се, че се намесвам така, но как пектин с цел изчистване от металите? На бременна? То не стига, че бебето обира всички токсини из тялото на майката ами и още да ги раздвижва с цел изчиствене? Струва ми се много нелогично. Въобще нелогично бременна да се чисти от токсини. Както и кърмачка. Всичко отива в бебето. Затова и първородните са по-обременени. Но е мое мнение, грешката може да е в моя телевизор.
Отделен е въпросът колко ще изчисти пектинът, но целта му на изписване ме изуми.

# 625
Според др Сигридов в днешно време дори и да не работим в завод или мина сме изложени на тежки метали чрез замърсеният въздух, храна и тн. Тежките метали като олово, живак и тн се чистят с детоксикация. Идеята е точно да не отидат в бебето. Като цяло докторът пуска изследване за тези метали и тогава предписва. При мен бяха добре, освен че имах малко олово в кръвта и затова предписа пектин.

Ето например описанието на този пектин който ми каза да пия:
Скрит текст:
СЪДЪРЖАНИЕ
100% натурален ябълков пектин, получен по патентована технология от специален сорт ябълки. За производството на една кутия VitaPectin/ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН /10 сашета/ се изразходват 6,800 кг ябълки!

•Витамини: С, В1, В2, В6, Е, К;
•Минерали: магнезий, калций, желязо, мед, калий;
•Аминокиселини: аргинин, хистидин, фенилаланин

КАК ДЕЙСТВА И КЛИНИЧНИ ЕФЕКТИ
•Понижава чувствително нивото на общия, 'лошия' /LDL/ холестерол и триглицеридите. Осезаеми резултати се достигат само след 20-дневно приемане на продукта;
•Извежда от организма множество биогенни токсини;
•Елиминира токсичните тежки метали и радионуклиди;
•Предотвратява рязкото покачване на кръвната захар след консумиране на въглехидрати;
•Подобрява перисталтиката на червата и храносмилателния процес;
•Подпомага жизнената дейност на дружествената микрофлора на дебелото черво, с което повишава капацитета на имунната защита;
•Оказва бактерициден ефект спрямо стомашно-чревните патогени;
•Съдейства за намаление на телесната маса.

# 626
Да, аз имам тези изследвания и повишено олово. Пектинът, който ще пия е предназначен и за бременни на Pregnaco. Съставен е от ябълков пектин, кейл, спанак , броколи и други. Друго не мога да кажа. Не съм специалист Confused

# 627
Да, наясно съм че сме изложени на много неща от околната среда. Питам се обаче защо Сигридов пропуска, че когато една бременна се чисти, то всичко отива в бебето. Същото е и с кърменето. Бебето обира всичко от организма на майката, полезно и не чак толкова..не е добре да се раздвижват въобще такива процеси на изчистване. Както и да се спазват диети по време на кърмене с цел отслабване защото токсините отиват директно в кърмата. Една жена може да се чисти и чрез бременност и чрез кърмене когато е в такава фаза на живота си. Когато не е бременна и не кърми по друг начин се отделят токсините. Но на бременна целенасочено да препоръчваш да се изчисти от токсини с препарат за мен лично е лудост. Пектинът в случая не знам до колко изчиства и какво му е действието. Мен целта на лекаря ме изумява.

# 628
На един дъх ви изчетох отново и така се радвам за всички положителни чертички в темата! 😍 До термин, момичета!!!
Успяхте да ми вдъхнете оптимизъм в това депресиращо немско време от другата страна на прозореца 😂
Този месец успях да издебна О с лентички и БТ, та чак не ми се вярваше, предвид премеждията през последните месеци; тест след 10 дни. Чакам си търпеливо АГ прегледа в края на месеца и ще гледам да мина скоро на контролен при ендокринолога, че пак минаха 6 месеца без да се усетя 😅.
Покрай толкова много чертички в темата оставам позитивно заредена 😇 и стискам палчета на всички момичета 🤞🏻🤞🏻

# 629
Да мина и аз да се отчета , не че има с какво Joy

Днес за пръв месец от 7 месеца засяках ову с тестовете. Беше на 28-29, дано изчакам търпеливо датата за Мц без излишни тестове Joy

Желая ви лека вечер и честит Петльов ден😍

Общи условия

Активация на акаунт