Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 685
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Кактус, не се тревожи за болничните, а излизай щом се налага. Имаш право на 180 дни непрекъснат болничен, а ти вероятно ще имаш някакво прекъсване. Освен това ако се налага да използваш повече АГ издава документ, с който отиваш на ТЕЛК комисия и ти дават необходимите дни болничен над 180 дни. Не е страшна и дълга процедура. Ще ти обясни АГ като дойде времето. Не е нужно да си хабиш отпуската.
Успех!

# 661
Кактус, с миналата ми бременност от рано излязох в болничен( около 7- 8г.с.) По спомен освен тези 180 дни, имаш и 45 дни, които се броят от термина назад( дано да ме разбереш, че моето обяснение...)
   Пускай и си почивай!

# 662
Благодаря ви, момичета! ❤️
Стискам палчета на всички 🤞🍀🍀
Все пак трябва да продължим положителната вълна 🥰

# 663
Честито, Jo Do,Hariom, Nessie и malechka! Пожелавам спокойна и лека бременност, здрави и силни бебчета!

# 664
Здравейте, момичета.
Честито на всички, които наскоро видяха двете чертички - леко бременеене и до финал!
Аз преди Коледа бях писала, че замразихме 6 5-дневни след първата ми пункция и най-накрая дойде момента да върнем част от тях. Назначиха ми дата за трансфер за 09.02.
Честно казано се чувствам доста спокойна (нетипично за мен) и съм оптимистично настроена, но се опитвам да вкарвам малко разум сред емоциите, за да не се разочаровам твърде много ако не стане. Надявам след трансфера да продължа да държа чувствата и надеждите под контрол, макар много да ми допада позитивното мислене на Ели.
Което ми напомня - не съм пускала палците за всички останали в процедури и изобщо за всички в темата! Много добре тръгна тази тема, дано до последната страничка продължим да я пълним с плюсчета.

# 665
Dimi,успешен трансфер ти желая и чакам да се похвалиш с две чертички Hug
На мен ми мина прегледа при Калчев, не се визуализира хубаво хидросалпингс и се разбрахме да направим процедурата за проверка на тръбите в края на месеца Sad Той беше склонен да ме вкара на трансвагинална лапаро, но аз предпочитам тази проверка и след това да решаваме, въпреки че е почти сигурно, шанса да излезне друго е мноооого малък Cry И така, понеже го попитах 100 пъти дали след процедурата ще е сигурно дали има хидросалпингс, ще ми я правят с контрастно вещество а не с пяна и каза че в този месец няма да имаме опити Cry Въобще много съм стресирана, виждам как до лятото ще се изследвам и оперирам и не знам дали ще имаме опити до тогава, тоя мой случай все по неразрешим и заплетен става, но не мога с лека ръка да влезна за второ лапаро, първия път така бързах да влизам да си разреша въпроса сега не искам да става пак така Cry Не искам и да губя хиляди месеци без опити и в изследвания и разтакаване докато насрочим дата. Освен всичко каза че съм със седловидна матка, което четох че ще ми докара проблеми при бременност, има ли някоя от бременните със седловидна матка??? Не можах да го разпитам за това защото говорихме за тръбите, като цяло съм отчаяна и не виждам как и кога ще се разреши проблема ми и ще видя тези две черти Cry Cry Cry

# 666
Здравейте момичета♥️Пишех в тази тема преди две години с надеждата и аз да видя мечтаните две чертички. Виждам много нови момичета и много се радвам, че познатите за мен са успели и гушкат бебчета.
Моята борба беше 3 години, два аборта, открита тромбофилия, последвала терапия и живо и здраво бебче, родено на термин, скоро ще бъде рожденник♥️Бях си казала, само едно да си родя, да ама не😃Вече си кроя планове за второ, още не сме започнали опити, но скоро ще се наредя с вас, за да си стискаме палци и да успеем. Няма по-велико нещо на света, от това да станеш майка, няма...
Борете се, бъдете смели и един ден ще ви се върне🙏♥️

# 667
дрийм има ли развитие при теб?

# 668
IvGG аз те помня Simple Smile и чертичките ти помня (то скоро ще направя 2г в темата ... ама важно е да има резултат) и се радвам, че се решавате на второ Simple Smile
Уинтърче не се притеснявай и с двурога матка си раждат жените, та просто като особеност го приеми седловидното. Дано намериш търпение, гуш Flowers Hibiscus

Успех на всички Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:48 от Одри

# 669
  • София/Севлиево
И моята матка е с лека седловидност.Не са ми казвали,че е проблем.

# 670
Здравейте, малечка съм, но имам нов профил. В сряда бях на доктор, видяхме точица и ме вика след две седмици за пулс ❤
Докторката каза, че съм със седловидна матка, но на момента въобще не обърнах внимание, сега влязох да прочета за какво иде реч, нооо набързо излязох от темата.. Ще я питам следващия път като ида, но щом не каза нищо по въпроса едва ли е много притеснително.

# 671
  • Варна
Да се появят и аз на 45 страница... 😁
Честито на всички момичета, видели двете чертички! Леко, безаварийно и до термин да си износите бебоците!
Уинтър, много добре те разбирам и бих те посъветвала да действаш направо с лапарото, другото е загуба на време и не е със 100% достоверност.
Дрийм, помня ти бедите черти, още от преди година, година и половина. Тогава още много от момичетата тук те насочихме да потърсите добър специалист, защото явно имате проблем, като двойка. Щом има бледи черти, но в последствие не се развиват нещата, значи има причина. Търсете я и действайте, другото е загуба на време, и чист мазохизъм.
Ние сме до под кривата круша. Миналият месец започнахме отново опити, но няма резултат за сега. Пуснах едни хормони и никак не ми харесаха... 7 дни след О. съм със страхотен Прогестерон, направо мечта, но въпреки това, нямахме успех и си ми дойде по часовник. Изненада ме АМХ 0,9, но каквото - такова. Вярвам, че каквото - трябва да се случи, ще се случи.

# 672
Winter11 съжалявам, че все още е неясно при теб! Кураж! Аз, не че ги разбирам много, но също бих действала с лапаро направо, особено пък щом ти е предложил трансвагинална. Да се провери и да се оправи всичко на един път. Давай му малко повече зор да свърши работата и след него съм сигурна, че ще си в състояние веднага да забременееш. Ако тази седловидна матка представлява проблем, той ще ти каже и ще коригира ако се налага.
Момичета, моето високо ФСХ и ниско АМХ не ми излизат от главата, въпреки че не съм ги пускала от края на септември, страх ме. Кажете, с 9-10 антрални фоликула реално много зле ли е положението? Според Калчев не е страшно, но чета, че не е никак розово, особено пък за 29 години 😖🥺 Искаше ми се поне 3 месеца след проверката на тръбите да си действаме спокойно, без напрежение, но все ми се върти в главата този НЯР/ИЯР....

# 673
Спокойно Alison, според мен 9,10 антрални е супер, аз съм с много по-малко и инвитро започнах неправилно де, но все пак не се притеснявай. Моето амх преди инвитрото беше 0.87 после ме беше страх да го пусна защото ме плашиха под 0.50 не знам си какво, излезна 0.75...не казвам че е добре, съжалявам че не можах да го вдигна защото четох че може и да се повиши след прием на Д3 така че пий си Д3 и се излседвай спокойно, без стимулация няма причина да е паднало рязко. Стискам ти палци Flowers Four Leaf Clover
Ели, believe как сте, имате ли симптоми People Baby

# 674
Alison и аз последно бях с 9 фоликула в единия яйчник, в другия не се виждаше, защото беше с киста, сега не знам как ще е Grin но тогава Калчев ми каза, че е добре... И аз се притеснявам. При мен с прием на витамим Д се качва малко амхто. Но той ми каза да не я гледам много тази стойност, а да се гледат фоликулите.
Уинтърче сили и кураж ти пращам. Доктора ще намери проблема, сигурна съм. И аз честно да ти кажа мисля, че с трансвагиналната ще е по-сигурно и бързо да се разбере проблема, а и ще се огледа всичко отвътре. Интересно, че ти е предложил проверка с контрастно вещество, той уж не го харесва този метод. Явно в твоя случай е решил, че ще покаже по-добре Thinking
Арвен помня, че тъкмо започвах да пиша тук, ти като спря за да си дадеш почивка. Пожелавам ти следващата ти "почивка" да е съвсем скоро и да е бебешка!
Момичета в процедури, палци от мен ! Heart

Общи условия

Активация на акаунт