Отговори
Здравейте!

От дълго време търся отговори от самият себе си,които в крайна сметка не успявам да дам.
Реших да се обърна към всички вас с цел, да получа съвет как да постъпя и продължа.

Вече минаха над 2 месеца от раздялата с човека който смятах че правилно съм посочил за явлението което не бих желал да изчезне, но ето че краят както всяко друго нещо дойде след 4 години щастие.
Решението беше еднолично от нейна страна,че не желае да бъде с мен повече. Обвини ме за всичко,сравнява ме със свои стари връзки(всичко било като със всеки друг) и че всичко съм провалил аз.
Около 3 години правихме опити да имаме дете, така и не се получи. Въпреки всичко което опитвах, бях посочен като поредната черна овца.
Виновен ли съм че притежавам добротата,емоционалното в мен и лоялността да бъдат важните черти и да държа прекалено на тях, въпреки че съм обиждан от нейна страна по-много различни начини? Наивен ли съм, че съм се държал мило към нея въпреки нападките които съм изтърпял и приемал с усмивка?
Разделихме се без караници и с разбиране един към друг, въпреки че не бях щастлив да приема решението което тя избря сама да вземе ,без правото аз да кажа своята дума или тя да има някакво голямо значение. Решението да бъдем само приятели,поне беше съгласено от двете страни.
Не крия че не я обичам все още, но вътрешно дълбоко знам за себе си ,че няма да бъдем повече никога заедно и не изпитвам жаждата към нея както в началото.
След като си тръгнах тя ми остави ключове от апартамента в който живеехме заедно, и сподели че винаги мога да идвам когато имам нужда да остана в градът. Естествено в бързината и емоцията която ме беше обладала,усетих това като жест и приех.
Вече за втори път се налага да идвам да вземам неща които съм забравял/пропуснал да взема/открия в бързината когато си тръгнах.
Естествено тя е тук, виждаме се,смеем се, излизахме, но нищо по-съществено, освен когато се чуваше и казваше “ох това го искам, онова също,вземи ми ги”, и аз глупака.. вземам какво да правя, държи се мило , а материалните неща не са проблемни за мен и ако откажа,ще се чувствам тъпо.
Нямам идея как да реагирам на някой от нещата които тя прави когато съм тук.
Разхожда се без дрехи,спи в леглото което и аз, а когато направя опит да я прегърна,стопля,докосна,погаля, веднага ми бие през ръцете,дърпа се и прави гадни коментари(от сорта - не искам да правя нищо с теб, не искам деца от теб, не сме заедно, не ми е приятно, не ме докосвай,колко пъти да ти кажа да спреш да опитваш нещо да правиш с мен).
Естествено не реагирам с лоши думи за да отвърна, но определено дълбоко в себе си , наранявам единствено и само себе си.
Ако не я потърся да питам справя ли се,как е минал денят и,как се чувства и т.н., тя не ме търси,нито интересува.
Е.. нямам идея какво повече да предприема но повече клоня към това да върна ключовете, и прекратя всякакви отношения, защото започвам да затъвам дълбоко , и вътрешната война със самият мен просто - винаги губя.
Ще съм благодарен да прочета,приема всяка една ваша дума,съвет и критика.
Благодаря за времето!

# 1
Върни й ключовете и прекъсни контакт с нея. Използва те не само финансово а и емоционално, иска да я желаеш и те отблъсква. Отвратително отношение. Махай я и продължавай напред.

# 2
  • Сф
Виждаме само твоята гледна точка тук. Това добър, емоционален, мил може в нейните очи да е мекушав, неспособен да взима решения. Монетата винаги има 2 страни.
Трябва ти да прецениш тези смесени сигнали, които ти дава, дали са израз на желанието ѝ ти да се бориш за нея, да ѝ покажеш, че искаш да си с нея, да оправиш нещата, или, пък, са израз, че не знае какво иска и си играе с теб. Не можем да преценим само по текста, ти си я познаваш.

# 3
От написаното излиза, че и двамата не знаете какво искате.
Хем не се искате, хем спите в едно легло. И не знаете защо.
Братче и сестриче няма да станете.

Багажът се взема наведнъж.
Иначе, ако е вярно написаното, държи ви на каишка. Но щом го позволявате, щом на нея й харесва, какво да кажем ние като странични хора?

# 4
То почти всички сме били на твое място - т.е разделяли сме се с хора.
В твоя и във всички останали случаи решението е само едно - спирате да спите в едно легло и да се мандахерцате голи. Най-добре изцяло спирате да се виждате и чувате, завинаги, освен ако случайно не се видите на улицата - тогава здрасти е достатъчно.
Какво като си забравил неща, купи си други, нали нямаш проблем финансово (така казваш), едва ли си забравил лаптоп и бижута.
Ти със всичките ли бивши така се разделяш или това просто ти е единствената раздяла?
Хубаво е, че се харесваш и обичаш, това е важно, но се опитай да не се хвалиш така сам себе си, това би отблъснало повечето нормални жени, ако си търсиш такава. Интелигентните хора ценят себе си и очакват другите да видят това по действията им, не го казват - умен съм, хубав, смел, добър, заплатата ми е таман и освен това ми е голям.

# 5
  • София
Поредният сладур, който е "разделен с жена си", ама спи с нея! Абе я си удари главата някъде и се осъзнай, моля ти се!
Разделени означава РАЗДЕЛЕНИ.
Кое не разбра, питам?
Отделно жилище, отделна спалня, хотел ако трябва.
От-дел-но.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:30 от Rockstar

# 6
Авторе, ти достойнство нямаш ли?

# 7
  • Бургас
Авторе, ти достойнство нямаш ли?

Забравил го е при бившата и него.

# 8
Няма достойнство авторът, то ясно. Само си вреди така.

# 9
То почти всички сме били на твое място - т.е разделяли сме се с хора.
В твоя и във всички останали случаи решението е само едно - спирате да спите в едно легло и да се мандахерцате голи. Най-добре изцяло спирате да се виждате и чувате, завинаги, освен ако случайно не се видите на улицата - тогава здрасти е достатъчно.
Какво като си забравил неща, купи си други, нали нямаш проблем финансово (така казваш), едва ли си забравил лаптоп и бижута.
Ти със всичките ли бивши така се разделяш или това просто ти е единствената раздяла?
Хубаво е, че се харесваш и обичаш, това е важно, но се опитай да не се хвалиш така сам себе си, това би отблъснало повечето нормални жени, ако си търсиш такава. Интелигентните хора ценят себе си и очакват другите да видят това по действията им, не го казват - умен съм, хубав, смел, добър, заплатата ми е таман и освен това ми е голям.
В интерес на истината, не е първата раздяла, но определено е първата по такъв начин. Опит за реакция в подобна ситуация до момента не бях имал.
Благодаря за правилните думи. Определено ще разсъждавам върху тях.🤝

# 10
Затова,раздялата означава раздяла! Няма какво да разсъждаваш,връщаш ключовете,блокираш отвсякъде и като трябва да спиш някъде отиваш на хотел.
Няма да станете приятелчета,само ще се мъчиш и ще си пропилееш щ.шансовете да срещнеш друг човек.

# 11
"Виновен ли съм че притежавам добротата, емоционалното в мен и лоялността да бъдат важните черти и да държа прекалено на тях"

ах, клетия, каква фина йезуитска хвалба

Остави жената на мира. Да прави каквото си иска в жилището, което обитава и което явно плаща тя/ било то наем или притежавано.
Съжалявам, че още я обичаш и ти липсва, но move on

# 12
Затвори тази страница. Върни ключовете, а при нужда от място за нощуване има хотели. Губиш си времето, вероятно имаш още надежди, но отстрани е факт, че шанса е 0.

# 13
  • София
Късаш и хвърляш.
Никакви ключове, придобивки, камо ли пък спане в едно легло.

# 14
  • Най-красивата страна
Покажи че имаш достойнство и себеуважение.
Върни ключовете,не я търси повече и си намери нова приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт