Отговори
# 45
...а авторът вероятно е вежливият лос ии...завива школада в мааазен станиол. Това през 19-ти век някъде.
Срам ме е да призная, че за мен бе трудно да прочета не без известни пориви на смях, целият витиеват увод от самото му блудкаво начало, до накъртващият от сладка нега хм...конец.

# 46
Тук видях, само твоята гледна точка...на един зарязан, онеправдан и идеален мъж, правил всичко за нея.
Дали тя има други неща да каже, и защо те е зарязала си остава едно неизвестно за аудиторията.
По принцип мъж, който е правил всичко за мен, не е бил отрязван, та не знам къде е истината.

# 47
Щом така леко маха с ръка на дългата ви връзка има само и една причина. Тя е сигурна. Щом е сигурна значи има друг мъж. Щом има друг мъж има друга тръпка и друга емоция която тя иска да изживее.
Съвет от ме: пускай я човече колкото и да ти е трудно. Продължавай напред без нея. След време ще разбереш как си е строшила главата сама.
Няма нужда да се мъчиш. Тя те е заменила вече. Щом те е заменила толкоз лесно, значи толкова те е и обичала.
На такива им мажи ските и да се пързалят по наклона на живота. Те сами си разбиват кратуните. Няма нужда ти да го правиш.

# 48
Артист, на жените рядко им трябва друг клон, за да напуснат мъжа. Това е по-скоро запазена марка на мъжете. Ако беше мъж, да, те никога не напускат жена преди да намерят друга.

# 49
Абе има жени го правят и това.

# 50
Артист, на жените рядко им трябва друг клон, за да напуснат мъжа. Това е по-скоро запазена марка на мъжете. Ако беше мъж, да, те никога не напускат жена преди да намерят друга.

Аз до сега не съм видял жена без деца и ако не е тормозена от мъжа си да реши сама ей така да напусне връзката. Обикновено има някой нов. В моят живот аз гаджета никога не съм зарязвал заради други мацки. Но съм бил зарязван от гаджета заради други мъже в които са се влюбвали или де да знам.
Ето опровергавам ти твърденията.
Ако желаеш достоверност може да ми пишеш на лично.

# 51
Няма и да видиш.
Аз съм такава жена, но с такъв в реала няма шанс да комуникирам.

# 52
Няма и да видиш.
Аз съм такава жена, но с такъв в реала няма шанс да комуникирам.

Какъв в кои реал?
Дай уточнения моля.
Такъв като мен ли имаш в предвид.
Залюхан заблуден мекошав глупчо, нали.

# 53
Това човек сам да се умилява от себе си…

Satisfied

# 54
Това човек сам да се умилява от себе си…

Satisfied

Явно в нейните очи съм такъв индивид.
Е никой не е супер як в този форум като изключим всички жени разбира се.

# 55
  • София
Която и тема да отворя, че има нови отговори - пак Артиста си прави реклама.
Честно, не мога да го разбера!

# 56
Която и тема да отворя, че има нови отговори - пак Артиста си прави реклама.
Честно, не мога да го разбера!

Хем смешно, хем жалко, хем тъжно Joy
Грозно качество е самохвалството, но обикновено значи, че това това с което се хвали, няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт