Отговори
# 30
Препоръчвам ти да започнеш да гледаш клиповете на Ванката от be a better man now - в ютуб- ще ти стане ясно след няколко клипа колко падаш в очите на жена с тези СИМПЩИНИ както той ги нарича и как изглеждаш буквално като слабак, човек без его и самочувствие.
Тя те използва по всякакъв начин, дава ти неясни сигнали, не знае какво иска, но й е ясно, че ти ще й тичаш по задника и защо да не се възползва да й свършиш услуга или да й четкаш самочувствието?
Ако искаш да се държиш като мъж на място я режеш и прекъсваш отношения. Няма такива неща като ела тук ако няма къде да спиш. Ще спиш по хотели, ще спиш у приятели, ще измислиш нещо.
Не разбрах само тази част, дето казваш, че не я обичаш още, това ‘не’ сгрешено ли е?
Защото за толкова години ако не си я заобичал… кофти. Надявам се да си сгрешил написаното.
Иначе с подаръци и ходене по дупето няма да я спечелиш обратно. Една жена реши ли да се раздели с теб и луната да й свалиш пак ще ти каже, че не иска да е с теб.
Нещо в мен ми подсказва, че може би си е имала друг, с който не й се е получило и за това все още те държи вързан за нея. А може и двамата да върти.
Но все пак не споменаваш причината за самата раздяла, какви скандали е имало и за какво?

# 31
Не знае какво иска ли? Знае таз мръсница.
Вижда един залухав дето го е зарязала, но продължава да е и в краката и да и купува някакви неща.
И още и още и  още.
И си вика, що пък не.
Хем не ми е вече никакъв, хем го моткам, хем ми купува туй и онуй, хем и не съм длъжна да спя с него, защото сме разделени.
Хитруша голяма.
Само дето при мъж на място такива номера не минават.

# 32
Не знае какво иска ли? Знае таз мръсница.
Вижда един залухав дето го е зарязала, но продължава да е и в краката и да и купува някакви неща.
И още и още и  още.
И си вика, що пък не.
Хем не ми е вече никакъв, хем го моткам, хем ми купува туй и онуй, хем и не съм длъжна да спя с него, защото сме разделени.
Хитруша голяма.
Само дето при мъж на място такива номера не минават.
срещала съм и жени, които наистина не знаят какво искат. Аз, че съм жена съм оставала изумена от тях.
Една мрънкаше, че се среща с някакво момче и той много скоро я напънал за интимности. Отрязала го, как може такова нещо да прави той. Ще се среща с друг, обаче на нея й се прави кекс 😂 и излязла от банята по халат, стойки, чупки а у, ама момчето сериозно, иска да се опознаят, да си поговорят, да я гушне. Тя му вдига скандал да не би да е гей, тя излизала по халат от банята, той не прави нищо.
Питах я какво реално иска, защото първия го е отрязала, че я натиска, втория го отрязала, че НЕ я натиска 🤷♀ и тя седи и мига и вика ми не знам.
Та има ги и такива 😃
Ама при нашия човек по-скоро е с цел използване и защото той й е сигурен. Аз лично не бих могла така, особено ако знам, че човека е влюбен, не бих се възползвала от чувствата му за моя изгода.

# 33
Тая твоята позната е пълна овца.

А ти може да не можеш, но тук нещата опират до морал, етика, принципи.
Не всички ги имат тия неща.

# 34
Препоръчвам ти да започнеш да гледаш клиповете на Ванката от be a better man now - в ютуб- ще ти стане ясно след няколко клипа колко падаш в очите на жена с тези СИМПЩИНИ както той ги нарича и как изглеждаш буквално като слабак, човек без его и самочувствие.
Тя те използва по всякакъв начин, дава ти неясни сигнали, не знае какво иска, но й е ясно, че ти ще й тичаш по задника и защо да не се възползва да й свършиш услуга или да й четкаш самочувствието?
Ако искаш да се държиш като мъж на място я режеш и прекъсваш отношения. Няма такива неща като ела тук ако няма къде да спиш. Ще спиш по хотели, ще спиш у приятели, ще измислиш нещо.
Не разбрах само тази част, дето казваш, че не я обичаш още, това ‘не’ сгрешено ли е?
Защото за толкова години ако не си я заобичал… кофти. Надявам се да си сгрешил написаното.
Иначе с подаръци и ходене по дупето няма да я спечелиш обратно. Една жена реши ли да се раздели с теб и луната да й свалиш пак ще ти каже, че не иска да е с теб.
Нещо в мен ми подсказва, че може би си е имала друг, с който не й се е получило и за това все още те държи вързан за нея. А може и двамата да върти.
Но все пак не споменаваш причината за самата раздяла, какви скандали е имало и за какво?

Започнал съм да гледам клиповете на човека от около седмица насам. И определно чувам и препознавам себе си в някои от клиповете със сигурност.
Относно частта която не е разбрана , исках да напиша "Че не крия "че я" обичам все още." За всичките тези години определно съм я обикнал и съм го показвал не веднъж. Обожавах я.
Благодаря за споделените мисли!

# 35
Grinning
Грубо, ама истина.
Реално това съм убедена, че четящите жени си го викаме на акъла.
Та авторе не се обиждай на това изявление, но се замисли това ти поведение как те кара да изглеждаш.

Рфф е прав. Режиш я отвсякъде. Намери си достойнството.

А това да сте си останали приятели явно за нея е с цел да и купуваш някакви нещица, щото вижда колко си залухав.
Приказката за баницата знаеш ли я?

Не се обиждам, а дори усмихвам и приемам казаното.Определено поведението ми не кара или показва пред когото и да било да бъде впечатляващо.
Работя върху откриването на  достойнство,защото със сигурност не трябва да липсва в нито един подобен момент.
Приказката за баницата я знам да.

# 36
Какво бих направила аз? Бих си вървяла по пътя, бих си търсила нови приятелства и нова любов. Това циклене и жалба по нещо изгубено са напълно безсмислени. Ти се самонараняваш така, не го ли разбираш? Каквото било, било, живей в настоящето.

# 37
Авторе, аз следвам един принцип.
Не че нямам и други де. Зависи от ситуацията.
Като ме гонят - бягам. Като ми дават - взимам.
Режи я, блокирай я, трябва да се откъснеш от нея, от мислите. Работи, намери си хобите. Не общувай с нея, стига си се унижавал.
И наистина е възможно тя да започне да те търси.
Но целта на игнорирането не  е да я накараш да се върне при теб.
Целта е да се отървеш от отровните отношения.

# 38
Здравейте!

От дълго време търся отговори от самият себе си,които в крайна сметка не успявам да дам.
Реших да се обърна към всички вас с цел, да получа съвет как да постъпя и продължа.

Виновен ли съм че притежавам добротата,емоционалното в мен и лоялността да бъдат важните черти и да държа прекалено на тях, въпреки че съм обиждан от нейна страна по-много различни начини? Наивен ли съм, че съм се държал мило към нея въпреки нападките които съм изтърпял и приемал с усмивка?

Да. Виновен си пред себе си. Човек трябва да проявява доброта първо към себе си, иначе нещата се изкривяват и криворазбраната доброта се превръща в озлобление.

# 39
  • Обран бостан ;)
Не се обиждам, а дори усмихвам и приемам казаното.Определено поведението ми не кара или показва пред когото и да било да бъде впечатляващо.
Работя върху откриването на  достойнство,защото със сигурност не трябва да липсва в нито един подобен момент.
Приказката за баницата я знам да.

Ако искаш да ти мине по-бързо, представи си, че (вече) бившата пише злобните коментари в темата ти Wink

# 40
Въпреки че някои от тезите са му абсурдни, някои неща и аз мога да потвърдя. Жените масово реват за меки, разбрани, кротки и ходещи им по г*за мъже, но когато се хванат с такъв много бързо се оказва, че или не ги привлича и му нямат уважение, понеже е твърде мекушав, или директно минава в графа приятели. Като погледнем голяма част от темите пускани от мъже тук с проблеми или зарязани се оказва, че правят много за жените си, но никога не е било достатъчно или просто са изгубили всякакво уважение. Докато в същото време виждаме не само тук как разни боклуци биват не просто търпени, а издигани на пиедестал и полагане огромни усилия да бъдат задържани. Просто отбелязвам какво съм виждал, включително и на живо, не съм редпилър някои ако си помисли.

# 41
Така звучи само.
Защото хората разбират по различен начин "прави много за нея".
Той казва – правя много за нея. За него много е да се събере, ако цял ден е цъкал на компа (примерно, работи от вкъщи), докато я чака от работа, и цял ден ѝ е писал – бебе, ще те чакам с вкусна вечеря и чаша вино. И подобни изкушения.
Прибира се мацката. И що да види.
Той почерпен, цялата къща с краката нагоре, манджата загоряла, виното даже забравил да сложи в хладилника.
Да се чуди жената да бяга ли, да се захваща с чистене ли, вино ли да пие. Кое от всичките удоволствия по-първо.
Иначе, категорично – да, той прави много за нея. И особено държи да го обявява на всички – реално/виртуално всякак.
Найс. Simple Smile

# 42
Просто отбелязвам какво съм виждал, включително и на живо, не съм редпилър някои ако си помисли.

Изборът на партньор е въпрос и на интелигентност. При това разнообразие от хора в света, е меко казано глупаво да избираш неподходящи хора. Ако си прилепчив и обсебващ, си търсиш същия партньор, а не залиташ по някой, който държи на личната си свобода и пространство. Ако си мекушав и добросърдечен, не се обвързваш с властен и амбициозен партньор. Или ако се обвържеш, си носиш последствията. И ако се разделите в един момент, пак си носиш последствията.

Никой не е застрахован от грешки, разбира се. Но основното за проумяване е, че и изборът е личен, и последствията също. Това, което дразни в този и подобни случаи е, че се правят някакви генерални обобщения - мъжете така, пък жените "масово" иначе. А  проблемът е в личния избор на конкретен човек в конкретен момент. Същият този мъж със същото си поведение би бил прекрасен за някоя друга. Да я търси, а не да мрънка.

# 43
На автора препоръчвам да си намери гръбнак отнякъде, че така не изглежда добре работата. Стара любов се забравя с нова. Стига се вайка като ощипана булка ами се вземи в ръце, виж къде ри е била грешката и отивай да търсиш търсиш подходяща

# 44
Въпреки че някои от тезите са му абсурдни, някои неща и аз мога да потвърдя. Жените масово реват за меки, разбрани, кротки и ходещи им по г*за мъже, но когато се хванат с такъв много бързо се оказва, че или не ги привлича и му нямат уважение, понеже е твърде мекушав,
Скрит текст:
или директно минава в графа приятели. Като погледнем голяма част от темите пускани от мъже тук с проблеми или зарязани се оказва, че правят много за жените си, но никога не е било достатъчно или просто са изгубили всякакво уважение. Докато в същото време виждаме не само тук как разни боклуци биват не просто търпени, а издигани на пиедестал и полагане огромни усилия да бъдат задържани. Просто отбелязвам какво съм виждал, включително и на живо, не съм редпилър някои ако си помисли.
Грешно тълкувате нещата. Мъжът може да е разбран и кротък, но пак да има достойнство. И мъже, и жени губят интерес към партньор, за когото са убедени вътрешно, че никога при никакви обстоятелства няма да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт