Отговори
# 120
Ние поръчахме това  https://www.baby.bg/lorelli-toys-tepih-proektor.html?utm_source= … 69HDllkn0tDKK_u5M
Не е нещо особено,  има песнички и играчките се въртят, проектора е малко безмислен.
Стела я е налегнал глад, днес е на 2 часа. И много рев. ММ искаше да дава капки за колики,аз я хванах като за гърне и сме готови , сега спинка сгушена.

# 121
И нашият татко много помага, дори когато не е на работа с удоволствие се грижи основно той за Далия. Днес се гледаха за пръв път сами за два часа, за да ида на маникюр. Аз имам проблем със сухожилията на ръцете и само ММ я къпе с моя помощ, защото мен ме е страх да не ми засече ръката и да я изпусна. Престрашавам се само на мивката да я мия денем, защото няма как. Естесвено грижите за Далия са за сметка на вниманието към мен, но колкото и да ми е криво две добри няма.
Иначе и ние сме на вълна активна гиманстика, днес ходихме до Хиполенд за други неща и разпитах, според консултантката всички са един дол дренки и не намира голяма разлика между тези от 40 лв. и тези от 120 лв. Ние си харесахме модела по-долу. Приятелка ми обеща тяхната, но все я забравя, та се чудя дали да не си вземем наша. Много не обичам да ползваме чужди неща.
Хюлия, количката е страхотна, да си я ползвате със здраве, а малчо с кеф да се вози в нея. Иначе и аз бих те посъветвала като другите, искай си пронадлежностите, защото да си ги купиш е мн скъпо.

# 122
Момичета много благодаря.Честно казано не ми се ходи да не вземат да кажат пак нещо и да не излезе нещо друго..То историческа стана тази количка..Все ще се намери някоя чанта,ако ли не имам една кожена раница и с нея.. 👍 Аз вече съм свикнала, че нещата при мен винаги не се получават от първия път 😄

# 123
Как сте, мамасити? Малчо сега се наяде и заспа, та реших да ви проверя има ли будни 😁
Честита ви количка Хюлия, със здраве и слънчеви разходки!
Ние сме 5та седмица и май си караме кризата на растежа.. Странен е много, освен корема го мъчи и нещо друго. Будува странно, яде странно, нервен е.., ще видим след още някой друг ден дали е понаучил нещо ново хаха.
Моето мъжле е топ, врънкаме се отвреме на време, но пък е много прекрасен с малкия, всичко прави наравно с мен, че и повече понякога. А и прочем вече не съм от отбора на въздържащите се хаха, бях забравила колко е гот да имаш близост.
За активна гимнастика, ние имаме от приятели пак такава, която после става на басейн с топчета, но още я държа прибрана. Изкарах една играчка на tiny love за количка която е черно бяла, та малчо се заглежда по нея.

# 124
Деси, присъединявам се към будния отбор.
И нашата Айви от два дни вечер киселее и цока на няколко пъти преди да се успокои и заспи. Нашият татко е също мечта, много грижовен, но той е прекрасен човек по принцип, така че не съм изненада, а благодарна, че след две неблагополучни връзки, случих на човек. 😊😍❤️

# 125
И аз да се разчекнаа. От 4 ч съм будна, храня я и сега е на залъгалката, още е будна.
Мамиии, за активната играчка не ли е рано по принцип?

# 126
Форевър, и аз мислех че е рано, но като гледам малкия как се заглежда вече се замислям да вадя нашата..

# 127
Аз към двайстия ден я сложих за първи път на активната гимнастика за няколко минути. Още няма кой знае какви реакции, но на моменти насочва поглед към висящите играчки. Използвам случая и да постои по корем.

# 128
Може ли снимки на вашата активна играчка Simple Smile)

# 129
Да ви питам има ли някоя, която е подала документи за еднократната помощ и още да не е получила превод?
Аз активната гимнастика не съм я извадила още, но ни подариха една дървена, не много шарена и не знам дали ще я забележи. Тези дни доста се заглежда в една черно бяла и една червена играчка.

# 130
  • София
парадигма, аз. Rolling Eyes
На Булбанк съм.
Деси, какво стана с пъпчиците ?

# 131
Когато малко преди Коледа си подадох декларацията за помоща, ми казаха, че ако обработят документа до края на декември, ще получа парите януари инак ако остане да се обработва януари, парите се превеждат февруари.
Днес успях като никога да сготвя две манджи. Дано сега успея и да се изкъпя хахаха.
Хюлия супер количка, да си се бутате със здраве.

# 132
Paradigma, и аз не съм я получила. Казаха да броя 20 календарни дни, докато стане готово някакво решение.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 17:14 от Fifiana

# 133
  • София
скруби, а дано. Че започнах да се филмирам, че съм написала грешно банковата си сметка. Flushed
Аз подадох документи на 22.12... като се замисля, напълно възможно е да не са ги обработили заради празниците...

# 134
Мацки, бяхме днес на първа консултация. Малкото е 4 550кг и 55см ❤️ пъпчиците са себореен дерматит, мажем се с мустела и пия калциев глюконат аз. Ще се оправи според мен.. Нашата активна гимнастика ще я покажа тези дни. Как сте вие?

Общи условия

Активация на акаунт