Отговори
# 420
И ние сме с ergobaby embrance, има клипче на Хриси от слинготека как да се слага.
При мен малко се свлича като заспи и се отпусне..

# 421
Споделете опит в приспиването на бебе в кошара. Туй мойто чудя тая екстра не я признава. Спи само на ръце върху мен или баща си. Ще ми се малко по малко да почна да го приучавам, че вече приличам на някакъв хибрид между Чубака и Квазимодо 🤣 А и никаква къщна работа не мога да свърша.
Ей го на! Вече 30 минути лежи в креватчето и ми се смее, а е буден от 11ч. Дремна в мен за 20 Мин само, докато го кърмих 🤷

# 422
Аз го слагам единствено в кошарата след наяждане с АМ вечер, и да е дълбоко заспал  така спи вечер единствено там. Промрънква към 3ч.и го взимам при нас.Понякога спи цяла вечер в кошарата , понякога като снощи си остава при нас на спалнята.Иначе го кърмя и връщам в кошарата. Ако се разбуди го държа при нас. През деня  го приспивам легнала до него с цица, яде и заспива. Не вдигам да уригва,че ще се разсъни. Но е повдигнат на лека възглавничка.
На кратко... има вечери в които спи при нас, приспивам го и като го местя се буди.
Аз  за тези бебеносения като ви гледам и се чудя, така ще съм вързана като заспи, нищо не мога да свърша....А аз го приспивам на спалнята  легнала до него и като заспи, дърпам цицата и ставам.....
То иначе го носиш 9 месеца, отиде ти и кръст и гръб, сега още да го нося, не мерси.
Във всеки удобен случай го връчвам и на баща му да му се радва Wink
П.С. Ето го в момента спи, а аз мога да готвя, чистя и тнт. Каквото реша, но си лежа до него...хахха.

Ние взехме камера , не бебефон и го наслушвам ако съм в друга стая.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:20 от изгубен

# 423
Здравейте.  Мина консултацията в Рошаво. Пробвах три слинга,  може и повече но Яни вече му писна. Консултацията е 20лв, а си взех за още 20лв под наем ергобейби.  Показа ми доста тънкости за слагането на всеки от слинговете. Деси, на снимката ти виждам че коланът ти не е стегнат и виси отпред, нещо което беше първото на което жената ми обърна внимание - коланът да е на кръста стегнат,  за да не виси напред. Абе ще видим тази седмица как ще бъде. Не тая надежди,  макар че там Яни мълча през цялото време в ергобейбито. Като го сложих в еластичния слинг, явно защото са три ката шал върху него и е по пристегнат,  орева света.
Елина и аз не мога да го приспивам в леглото.  Просто съм се примирила.  Ще следя обаче какви съвети ще ти дадат.

# 424
Аз незнам някой дали ще успява да приспи бебе в леглото-кошарата му, освен  когато то си спи, няма колики, наядено  е и тнт....няма проблеми ....на този етап си ни търсят.

Ето за спането при мама и тати много хубава статия...https://www.mama24.bg/article/8210898

# 425
Колана е така, защото с Хриси говорихме да го смъкна по-надолу, защото горе на кръста не ни беше удобно и на мен и на малчо, та втория път пробвахме да е по-ниско. Ти за това, че отпред под дупето му и на коя корем е на долу ли? Възможно е и така да е застанал защото седях бая с него хаха. Иначе на мен ми обърнаха внимание за презрамките горе да не се свличат.
Колкото до приспиването, досега малчо е спал два пъти ащна спалнята с нас за по няколко часа, спи или в шезлонга или в кошарата или в нас хаха. Гледаме като се унесе по-дълбоко да го местим в неговото креватче, през нощта ставам за нощтно, хапва, оригва и го слагам повит в кревата.. Мрънка, мрънка и накрая заспива, докато аз се цедя в хола.

# 426
Аз изобщо не се и опитвам да го мъча в кошарата. Ако заспи там се буди през 30мин и никой вкъщи няма да спи. Гушкам си го на спалнята и няма проблеми. Докато не отмине рефлекса на Моро няма спасение при нас. Дори повит скача и се разповива и събужда.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:16 от Малечка90

# 427
Моята мишка си спи в креватчето нощем и на дивана през деня. Обаче задължително съм я приспала на ръце. През ноща  я храня и още докато я вдигна да се уригне ми е заспала на рамото и я връщам в креватчето, но досега никога не съм успявала да я приспя вътре в него. Когато е будна и я сложа почва да мрънка и като се изнерви надава вой до небесата.

# 428
Моето бебче пък никога не съм го слагала на спалнята да спи. В кошчето си е. Там е негово лично пространство и стабилността му. Понякога дори сам няма търпение да го оставя там, да гледка и да се хили.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:58 от HappyRSmile

# 429
И моят няма проблем да спи в леглото или кокуната. След оригването го слагам директно там. Кокори се малко и заспива. Явно си е до дете.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 07:57 от paradigma

# 430
Аз съм от Велико Търново и ходих тук на офталмолог. След час имам онлайн консултация с Ася Демирева за кърменето.
По отношение на спането, Бориса спи в леглото си или в кокуна, или на равния матрак на леглото. Сменяме ги, а и детето е с различни настроения. Често я приспиваме в самото легло, нощем обикновено е повита, пускам бял шум и клатя легълцето (има колела и е много удобно, има и функция механична люлка, но така по не и харесва). Легълцето е с падаща страница и го допираме до нашата спалня нощем, но на самата спалня никога не е спала. Предполагам че това, че ме вижда докато заспи ,я успокоява. През деня понякога я приспиваме на ръце.
Понякога, но рядко, като я приспивам в леглото ползвам биберон.
Вчера ни пристигна електрическа люлка. Първоначално въобще не и хареса, а се надявах да ни е от помощ особено с коликите. Вечерта я пробвах упорито на люлката, за да свикне, с помощта на бял шум и биберон се успокои и заспа.
Ако трябва да обобщя, най-много помага повиването при нас, често в комбинация с бял шум и леко полюшване на легълцето.

# 431
Момичета, притеснена съм. Вчера ме наболваше сливица и бях леко подута.. Днес се погледнах и имам налепи като за гнойна ангина, джп-то ме знае каква съм и каза директно антибиотик, аз съм против и ще пробвам с тантум Верде, пробиотик, сода с мед и компрес с извара.. И витамини. Някой нещо друго да се сеща Sad притеснявам се за дребното и да не стана зле, че аз ги карам тегаво ангините, искам да съм адекватна да си го гледам :/

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 22:18 от Desislava13

# 432
Деси пробвай с Трахизан,  локален антибиотик, в листовката не пише нищо. На мен най- много ми помага.
Иначе рядко заспива сама в люлката.
И нашата като на Бриела е с няколко функции в едно, но обича да си заспи гушната.
Последните дни яде само от една гърда.
Предлагам и другата , но хич не иска. Надявам се да стига.

# 433
Момичета, притеснена съм. Вчера ме наболваше сливица и бях леко подута.. Днес се погледнах и имам налепи като за гнойна ангина, дж-то ме знае каква съм и каза директно антибиотик, аз съм против и ще пробвам с тантум Верде, пробиотик, сода с мед и компрес с извара.. И витамини. Някой нещо друго да се сеща Sad притеснявам се за дребното и да не стана зле, че аз ги карам тегаво ангините, искам да съм адекватна да си го гледам :/

С тия проби само ще се влошиш и като тресне 39 градуса температура ще си парцал. От дългогодишния ми опит с гнойната ангина - вземи антибиотика още днес и направи гаргара със силно солена вода.

# 434
Fillme Защо да се влоша? Не съм фен на антибиотиците които се изписват за щяло и не щяло без особени симптоми, за това мисля да пробвам с тези неща, сода и компреси винаги са ми помагали..

Общи условия

Активация на акаунт