Отговори
# 435
Деси пробвай с Тонзилотрен те са хомеопатични..Помагат много..дъвчат се през 2 часа по 2..
ММ преди малко нахрани Пайчето и аз спретнах един обяд за мен и Дуйгу..
Направо се разтапям,толкова да ги обичам тия броколи със сметана..От две седмици само това ям 😄

# 436
Деси пробвай ден-два с тези неща, но ако не се оправяш си пий АБ да не прехвърлиш бактерията на малчо.
Днес тествах слинга с Яни. Отидохме да купим нови ски и скиобувки на Мони и аз бях мама-кенга. Цял час спа в него, а ние спокойно разглеждахме магазина. Беше прекалено хубаво.

# 437
Да, така мисля да направя.
Skrubi мен ме предупредиха да не обличам малчо в такива пухени гащеризони, които надолу са ританки, тъй като не пазят топло или ако са ританки трябва да са 2 размера по-големи.

# 438
Деси благодаря за съвета. Аз имам класически космонавт,  но Яни в това седи по-спокоен....предполагам защото космонавта му "шуми" и това го дразни.

# 439
Мами какво правите когато носа на бебо е запушен? Ние излязохме след големия сняг и от два дена му е запушено нослето явно се е изстудил! 😔

# 440
Skrubi, във връзка със съвета, който ти даде Деси, тип ританки не са препоръчителни защото стягат крачето в тази поза. Трябва да е панталонче с чорапки.
За запушен нос, не знам, аз взех спрей Стеримар (под налягане е, но леко пръска), а докторът препоръча Низита гел, който да омекотява коричките - имаше на входа на нослето нещо като крусти. Купих и Медела за крусти за един малък участък на главичката, който си стои отдавна. Днес намазах за първи път и нямам отзиви.

# 441
Хюли, напиши рецептата моля!
Скруби, и ММ се обзаведе с нови ски а за мен остават неговите , но трябва да се пробвам де дали няма да са големи за мен...... Днес гледах един клип с километрични опашки на Банско.....
https://www.facebook.com/Novini.bg/videos/3409111952549743/

А за деца наем на ски не е ли по добре, те растат....макар че ако кара всяка седмица  си струва...

Наврях се в една група за захранване, и се стресирах че няма да се справя. Но ще се стягам....Почвам с набавяне от сега на съдове, лъжички, тенджери  и тнт. Хахаха

# 442
invisible физ.раз и дърпам с аспиратор..Най-много помага след баня с топла вода всичко омеква..
Изгубен ще ти пиша рецептата на лични... 👍

# 443
Честити "нови" ски.  Аз малко се отвратих от спорта заради комерсиализирането му. Доста се дразня на всички дето могат да се държат на ските и тръгнали да "карат" ски. Еми не ....
Някой ден пак ще карам ,дано до тогава се научат. Съжалявам ако обиждам някого.
Аз писах, че лохиите спряха, сега се появи розово течение. Но май ще е така, ту ще тече нещо , после не ,без особена последователност.
Вие как ще се "пазите",  хич не ми се занимава с презервативи. Преди това бяхме на прекъснат , но сега не знам дали ще е надеждно. Плюс че тогава беше,  аз нямам против да имаме бебе, а сега ....

# 444
И аз се включих в група за захранване, но по ЗВБ, от сега да се уча, нищо, че има още 5 месеца 😅

За приспиването - нашето момче заспиваше много лесно навсякъде, сега заспива легнал върху някого, в слинга, в количката на разходка, в колата... С други думи навсякъде, освен в кошарата 😂 Там просто не ще. Нощно време спи в легло тип некст-ту-ми, до мен, и там е трудно, но пак се унася. Макар че онзи ден ни разказа играта, както никога се скъса да реве след кърменето в 23:30, приспивах го до 1:00 часа... но имаше много газове, много пръцкаше и според мен това го беше измъчило. Но явно е било еднократно, вчера пак си беше спокоен. Въпросът е от какво са били газовете, като е само на кърма - дали от нещо, което аз съм яла?

Моите лохии уж бяха спряли преди седмица, вчера обаче пак ми се появи ръждиво течение. Днес вече го няма и се чудя дали са лохии, или дали не е овулация... а така ми се ще да не ми идва още цикъла! За пазенето - ние сме с презервативи, ама след 9 месеца без пазене хич не ми е любимо честно казано 😅 Обаче с противозачатъчни не ми се занимава, не мога да рискувам да си объркам хормоните, та не знам... чудя се за някакви "натурални" методи като следене на овулацията, някоя има ли опит с нещо такова?

# 445
Ани, мен така ме бутна едно дете, влезна ми отзад в краката.....Половин година ме боля палеца на ръката,явно при падането съм го засрешнала....
Но когато няма много хора е страхотно, релакс не мислиш за нищооооо...

ММ говори за трето, хаха, ама след това секцио не се навивам, то май и не може де. Иначе ние не се пазихме 7 години и не ставаше, сега като вземем да се пазим да не стане някоя беля, хахах.

# 446
Момичета,
Понеже имам вътрешен останал 1 шев и затова ви питам дали може да се води полов акт? Два пъти ходих на безплатен преглед с епикризата в болницата, където ражда, той не ми отговори. Все намусен беше...

# 447
Малага това значи,  че и с космонавт няма да стане в раницата, така ли? Аз имам супер дебел панталон...явно ще го пробвам. Тенк ю!
Изгубен, ние сме с карти за целия сезон на Банско и минаваме по отделен коридор и тази навалица я пропускаме. Караме абсолютно всеки уикенд от Коледа до края на март.....миналата година там ни свари обявяването на карантината. Тези хора на опашката от днес са румънци. ММ каза, че не е виждал толкова румънци в Банско.
Ани, англичаните на Банско са много опасни.  Там е Златни пясъци в зимен вариянт.  Пият по цели нощи в дискотеките,  после карат ски като изтрезняват с бира или ром по пистите, ама те карат по сините писти, а Мони я пускаме от Тодорка по червените и там идиотите са малко.
Днес съм сама. След като купихме ските те заминаха за Банско. За кучето нямаше място в хотела и аз останах с него и детето, а ММ и Мони порят бялата шир. Да ви кажа супер ми е сама - тишина.....не съм обелила дума от обед и направо си почивам на макс.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:01 от skrubi

# 448
Момичета,
Понеже имам вътрешен останал 1 шев и затова ви питам дали може да се води полов акт? Два пъти ходих на безплатен преглед с епикризата в болницата, където ражда, той не ми отговори. Все намусен беше...
Докато не падне конеца не може.

# 449
skrubi , никакви космонавти, взимай яке за бебеносене и пъхай беби както е в къщи с нещо отгоре, дебела шапка, гети и някакви топлинки или тарлъчки. Аз извеждам дребоса както е у нас, слагам отгоре едно поларено суичърче, ръкавици дебели взех от Hm, дебела шапка и тарлъчки. Раницата в случай се води още един кат дрехи и яке  за бебеносене ако имаш е топ, дебелите космонавти и ватирани дебели дрехи и якета се смачкват и не държат топло, общо взето си губят смисъла. Сега съм мернала око на боди и панталони от мериносова вълна.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:32 от Desislava13

Общи условия

Активация на акаунт