Отговори
# 450
Така лиии, благодаря ти за информацията. Може ли да ми обясниш защо, има ли риск?

Момичета,
Понеже имам вътрешен останал 1 шев и затова ви питам дали може да се води полов акт? Два пъти ходих на безплатен преглед с епикризата в болницата, където ражда, той не ми отговори. Все намусен беше...
Докато не падне конеца не може.

# 451
  • София
Лори, ще обменяме опит. Flowers Hibiscus
Май само двете ще действаме по ЗВБ...

И мен ме вълнува въпроса с предпазването.
Противозачатъчни не съм пила в живота си.
Четох, че кърменето в някаква степен предпазва, подтискайки овулацията... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:09 от rave

# 452
Може да се получи разкъсване и инфектиране на мястото на шева.
Така лиии, благодаря ти за информацията. Може ли да ми обясниш защо, има ли риск?

Момичета,
Понеже имам вътрешен останал 1 шев и затова ви питам дали може да се води полов акт? Два пъти ходих на безплатен преглед с епикризата в болницата, където ражда, той не ми отговори. Все намусен беше...

# 453
Много благодаря за информацията, бъдете живи и здрави ❤️

Може да се получи разкъсване и инфектиране на мястото на шева.

Момичета,

# 454
Извинявам се, че нахълтвам на гости в темата.Flowers Hibiscus

Скруби, аз съм със същата раничка. Обличам се с тениска, слагам бебо с домашните дрехи и шапка вътре, а отгоре навличам едно широко зимно яке на мъжа ми, не ми се дават пари за специално яке за бебеносене. По този начин взаимно се топлим, а и така мога да регулирам - ако духа/студено е, вдигам ципа по-нагоре.

# 455
Рейв, даа, ще обменяме опит определено, ще бъде интересно със захранването 😁
И аз противозачатъчни не съм пила, но и нямам особено желание. За кърменето, на курса който изкарах ни казаха, че предпазвало на 98% от забременяване, но все пак имало някакви минимални шансове, та не знам дали ми се рискува на мен лично... макар че го обмислям.
Лори, ще обменяме опит. Flowers Hibiscus
Май само двете ще действаме по ЗВБ...

И мен ме вълнува въпроса с предпазването.
Противозачатъчни не съм пила в живота си.
Четох, че кърменето в някаква степен предпазва, подтискайки овулацията... Rolling Eyes

# 456
Лори, Рейв , включете и мен в групата за ЗВБ. 😊
Слънчоглед и ние по същият начин  излизаме. Както си е в къщи и ѝ слагам само шапка. Имам яке за бебеносене и ни е добре и на двете така. 😊

# 457
Слънчоглед благодаря за съвета. Той снощи пак не искаше в раницата. Надеждите ми започват да се изпаряват. Днес ще се тормозим пак.

# 458
И моят понякога реве като го сложа, особено ако повече време го нагласям или ако е кисел. Ама като го вържа и започна да ходя до 30 секунди е заспал.

Не се отказвай, при мен първите пъти орева света - усещаше колко съм несигурна, а и бая време ми трябваше да го сложа. Но сега е супер - като го мъчат коликите слагам вътре и може да спи с часове, а ръцете ми са свободни!

# 459
Проверих какво имате предвид под ЗВБ, щото до сега това не съм го чувала, ами то си е доброто старо захранване.....хахахха
https://mamaninja.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/%D1%85%D1%80%D0%B0 … kvo%2C-koga-i-kak

Иначе и аз ще дам коричката хляб ,за глутен, да си ръфа, задължително ще го има и това пред него да опознава нашата храна.....даже онзи ден ми смучеше доволен от парчето ябълка Close, но беше за кратко хихихих хареса му.
Но отделно ще си хапваме пюренца, каши, попари и тнт. 

От две вечери не давам капки Био Амика. Ами същото си е....Реве малко вечер и това е.
Хубав слънчев неделен ден от нас Wink

# 460
Момичета извинете за невежеството ми,но какво е ЗВБ 🤔

# 461
  • Sofia
Момичета извинете за невежеството ми,но какво е ЗВБ 🤔
Захранване, водено от бебето

# 462
В смисъл вкусови предпочитания на бебето ли..??!! Примерно ако,трябва да се дава броколи,а не ги харесва няма да му давате..?? Или аз не разбирам.. 😒 Извинявам се пак..

# 463
В смисъл вкусови предпочитания на бебето ли..??!! Примерно ако,трябва да се дава броколи,а не ги харесва няма да му давате..?? Или аз не разбирам.. 😒 Извинявам се пак..
Ако отвориш линка, който публикува преди теб Изгубен ще получиш отговор на въпроса.

# 464
Минавам да се позабавлявате малко с мен Simple Smile. Онази нощ в три часа си се цедя аз и за да не губя време, нали си падам по мултитаскинга си викам я да напазарувам храна за вкъщи онлайн. Отварям списъка аз и почвам да си добавям в кошницата яйца, мляко, маслини, банани и т.н.  Ставам сутринта спокойна, че и това е свършено и след малко пристига доставката. Гледам момчето и едната торба пълна само с тарелки с маслини!!! Отварям си поръчката в сайта и виждам, че съм поръчала ОСЕМ тарелки на заспала глава. Та така, бейби брейн си е съвсем истински Joy Ако ви се хапват маслини да знаете, че при мен има. Вчера ММ само се шегува с мен, защото като бях бременна много ми се ядяха маслини.

Общи условия

Активация на акаунт