Отговори
# 465
Ние станахме на месец и седмица, но май ще пропуснем 40дневната традиция с погачата...едно време без това сякаш не са минавали, как не😀
Лохиите май спряха, или поне няма вече цвят? Но една голяма слуз все забелязвам - дали не съм в овулация се чудя...ММ ме напада все за секс, че едва издържа и аз съм в дилема дали да се почнем..

# 466
Момичета кърменето НЕ предпазва от забременяване, това е теория на вероятностите. По време на кърмене нивата на пролактин са високи, за това той БИ ТРЯБВАЛО да потиска овулацията. Но само би трябвало, гаранция няма. Липсата на цикъл също не означава липса на овулация!! За това, който не иска експресно забременяване след раждането да се ПАЗИ с предпазни средтва. Аз лично обмисля да говоря с АГто за спирала, та следващите няколко години да ми е мирна главата. Но не съм проучила още въпроса колко време след раждане може да се постави, така че след известно време като съм на преглед, ще попитам.

# 467
Деси, по повод евентуалната ангина, аз бих ти препоръчала мазане с добрия стар гранофорин.
Междудругото, и аз съм със същата кошара като вашата, а освен това и се познаваме Simple Smile Аз съм Ани с червената коса от рок кафето.

Аз също се отнесох в занимавки с Тошенцето, което е чудесно и благо бебе. Почти нямаше до сега колики, а на 5ти другата седмица ще стане на два месеца. Не съм имала нощ в която да не спя въобще, спи си в кошарата, разхождаме се доволно, но с количката, че това със слинга не е мойто.
 за мой късмет за момента ми се получава и е само на кърма.
 Та преди два дни се заех да прочета как сте всички мами, че и събрах няколко акъла покрай разискваните теми.

# 468
Аа такааа, здрасти Ании 😅 точно се чудех кога си родила, че нали вървяхме заедно с теб, но аз преносих с 8дни..
За гранофорина и аз си мислех да пробвам. Кошарата мен ми е супер удобна и съм много доволна, че взехме такава.

# 469
Свекито е забременяла с девера няколко месеца след като е родила мъжа ми.Той е бил на годинка когато разбрала,че е бременна в 6ти месец.До тогава не е знаела .Усещала,че нещо шава в нея и отишла на лекар.Лекаря казал: Охоо мойто момиче ти още малко ще раждаш в 6ти месец си....!!Стряскащо 😳😦

# 470
Аз чак към 11 ще ходя на преглед,  така че ще има да си почакам със секса.
Хюлия вие с червеното на вратлето и гръбчето как се оправихте? Май я претоплих като я кърмя и е червено вратлето,  но не изглежда като пъпчици, не знам какво да правя. Да почиствам с минерална вода?
Утре ММ се връща на работа и ще сме сами. Само се надявам да няма свекито атакува. Сега сама, тя трябва да помага.
Хубаво че времето се оправя. Дочух че баща му ще си ходи до село за 2 дни( пак е нещо) пък и това е началото. Толкова се развълнувах, че сготвих лазаня.

# 471
Оле Ани,въобще не си спомням за какви пъпки съм писала..Напоследък не съм добре с паметта..
Ама видя ли пъпки с нищо не третирам,минават от само себе си..Сега малкия няма нищо чистичък е,но май се беше обринал от олиото на Бочко..едни ситни червени петънца.Начи съм се оплакала тук тогава ама нещо ми се губи.. 😒 Много съм зле..Извини ме..

# 472
Ей сега се разрових в старата тема, не си ти( извинявай), но благодаря за Бочкото,мазах я два пъти,н не ми  харесва ( за детето, моя корем не се оплаква).
Деси минаха ли пъпчиците и прави ли им нещо? От около седмица ползваме Мустела.

# 473
Няма нищо и аз викам боже толкова ли съм изкукала...
Бях го мазала с олио на Бочко (от свекито) и на другия ден едни петънца по лицето,шията,но на следващия ден нищо му нямаше минаха..Да чукна на дърво до сега е нямал пъпки, обриви,зачервявания  и разни..

# 474
При нас останаха някакви наченки на Крусти по главата, а лицето му е сухо и тук таме излизат някой, но го мажа всеки ден с крем, та е доста по-добре. Мажи смело, термалната вода смятам, че помогна също.

# 475
Деси, и при нас паднаха онзи ден последните корички от лицето, сега е ред на главата. Сега му седи много сухо лицето и на шлюпки. Като змийче ми е горкия.

# 476
Обривът (акнето) на Бориса завяхна по личицето, усеща се само на допир, но няма зачервяване. Но снощи видях, че има нов по гърдите Confused От 6 дни не приемам нищо с краве мляко, никакви ядки и цитрусови. Тя от 4 дни е на хипоалергенно мляко и пак нов обрив. Десният и клепач още е подут, макар и по-малко  при все че го мажа сутрин и вечер с Тобрадекс. Не знам вече какво да направя.
Възможно ли е да е алергична към перилния препара, ползвам го от самото начало  - Сано Максима. Вие с какво перете?

# 477
Биела, обривът на гърдите най-често е от претопляне. Ние се спукахме от разходки в това хубаво време, избихме парите за зимния кош. Simple Smile А после след час и половина обикаляне, като се приберем, продължава да спи още в количката вкъщи, даже вчера следобед и аз спах един час, голям кеф.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 15:30 от Fifiana

# 478
Ние сме трети час навън, днес си е пролет.
Аз пера с максима и съм доволна. И нашите дрехи започнах да пера с него. Обрива ни мина с мустела, сега съм взела и крем за крустите по главата, че се бяха пренесли по едно време и по ушите и по веждите.. Не беше приятна гледка. Ще дам отзив за Крема на мустела за крусти. Усеща се сух и малкия по главата и лицето.

# 479
И ние сме със Сано гел за пране, този новия в една бяла туба, сега сме взели и от лилавата туба. Откарахме си и ние 2часа + навън, тези дни ще е хубаво времето, та ще си се разхождаме повече.

Общи условия

Активация на акаунт