Отговори
# 585
  • Sofia
Ами така - едни глътки, едва не се задавя. Иначе аз отдавна съм се престрашила. С всяко бебе обзавеждахме апартамент - ходиш по магазини, дизайнери, избираш плочки, майстори. Ако се прибирах за всяко ядене, още да сме в двустайния 🙄

# 586
Марияна и ние легнали. Седнала съм го кърмила сигурно 2 пъти откакто сме се прибрали от родилното.

# 587
Марияна и ние легнали. Седнала съм го кърмила сигурно 2 пъти откакто сме се прибрали от родилното.

Много ни е удобно така, опитвах различни пози седнала, е не можем и не можем да се наместим..Simple Smile

# 588
Здравейте момичета едвам намирам време да смогна да ви прочета пък камо ли да пиша Grinning виждам че сме явно много в района и аз съм в квартал Славия (на 3 мин от пазара на Красно село) и редовно обикалям следобяд близките 4-5 квартала а днес се домъкнах до Южният парк, успях да стигна за 20 мин с бърза крачка (че не остава време за други тренировки ако не е бързо ходене с количката Grinning ) и предполагам често вече ще съм тук като вече е хубаво времето и ще се радвам някой ден да се видиме на живо Blush

# 589
И аз кърмя само  кат сме легнали....не става по друг начин дави се. А легнал си кротува, суче и не подскача толкова....хахах. а за през нощта е чудно,  яде и продължаваме да спим.

Направихме 1 час разходка навън и се събуди....

# 590
Я колко сме много тука в този район.

Изгубен и ние нощно време така, спи с цица в устата, освен ако не сменяме памперса, че той много се пъне като ака и се буди и си го сменям веднага.

# 591
Мамчета вашите мъници почнаха ли с великото гукане! На нашия му купихме гриф и още музикални играчки разни дрънкалки но никакъв интерес въобще не се вглежда в тях! Може би още е рано! Как е при вас?

# 592
Днес се опитваше Деян, само че казва А-У. Аз повтарям АУ и той се опитва да ми се усмихва и да повтаря пак. Още и усмивки не раздава особено, все е намръщен. Следи си въртележката на кошарата, мен ме следи постоянно като мърдам. На активната гимнастика нещо не иска да седи, там явно не са му интересни толкова играчките

# 593
Минавам и аз за разписване. Днес ни беше втората разходка с количката за по 30 минути. Спа си доволно. Ние се усмихваме от няколко дни, тук там има "а-уу" и т.н. звуци.
Равносметката - месец и половина почти, изцяло вече на АМ (Лактана от самото начало, козето е трепач и му е вкусно), с едно премахнато ядене от 3 сутринта, на 130мл.
Чакаме първите ваксини края на месеца. Приемаме биоамика и биогая за коликите и вигантол след 20тия ден. Напоследък май разви млечница на небцето заради нередовно приемане на вода и му даваме Дактарин гел...много явно го щипеше, сега е по-спокоен.
Като ви чета как се кърмите през час-два или не спите грам, ми се свива сърцето...Аз не бих издържала този сценарий..може да прозвучи егоистично, но се радвам, че вече не кърмя. Чувствам се спокойна, че си имам нещо като режим и знам по час как да маневрирам с бебето и кога мога да свърша нещо. За протокола, не съм си набавила все още така нашумелите слингове, оправям се някак и така.

# 594
Хей, тези, които сте от пазара Борово или от кв. Красно село, имате ли фб да си разменим контактите ако искате Simple Smile

# 595
Гукане още няма, но "Ауууу" чувам доста често. И много се смее, но предимно сутрин, с напредването на деня доста се влошава настроението в нас, за да стигне своя пик всяка вечер след баня когато профилактично Йоан се дере от рев сякаш го колим. 😂

# 596
На колко е? Моята едномесечна бебка не казва Ауу, а УАА Grinning също така и ООоо. Чакам да почне да гука като гълъбче Grinning На нея й е приятно да е във ваната, но извадим ли я - почва един рев, целия блок я чува чак

Гукане още няма, но "Ауууу" чувам доста често. И много се смее, но предимно сутрин, с напредването на деня доста се влошава настроението в нас, за да стигне своя пик всяка вечер след баня когато профилактично Йоан се дере от рев сякаш го колим. 😂

# 597
Вчера направи 2 месеца. Във ваничката е супер щастлив, но после.... става нещо СТРАШНО, изпуска парата явно 🤣.

Между другото, отскоро се изявявам като певица и пожънах страхотен успех с вечните класики "Зайченцето бяло" и "Чело коте книжки". Първата има доста приспивателен ефект, а на втората Йоан се залива от смях и кикот (баща му също като ме слуша как грача 😬).

# 598
janin4eto_87 пу-пу да не му и уруки - за 3 минути. Аз вече се оплаках, че с него първо се борим поне 10-15 минути да захапе и след това минаваме на шишето и после се връщаме пак към кърменето и то минал час Grinning дали някога и той ще се наяжда, за айде да не са 3 минути, ама поне 15 мин. Grinning
За гукане - определено вика "Агу" или "Агъ". Доста го дебна да ми го каже или на баба си и дядо си по телефона и не иска. Ето днес излизам от стаята и съм до WC за 2 минути, вратите са отворени и го чувам как говори на играчката над леглото. Поне 5-6 пъти каза хубаво агу, ама на мен не иска да ми го каже. Много й се радва на тази въртележка(чак й говори), поне 15 минути мята ръце, крака - добре, че не знае още как да я докопа.
Днес бяхме навън за час и нещо. Почти през цялото време спа. Много му харесва в този слинг Heart
И нашият е като при Силви - рано сутрин е в добро настроение, раздава едни скрити зад залъгалката усмивки и до края на деня е като буроносен облак.

Допълнено: Малчо много се стряска на сън. Хубаво е когато се смее с глас на сън, но на моменти се събужда с рев или все едно пада - мята ръчички настрана, отваря очите и започва да плаче. При вас случват ли се такива моменти?

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 21:09 от KitKatty

# 599
Всеки ден издава нови звуци. Любим ми е нещо между виене и пищане. Цяла седмица се гледаме сами и ни е добре. Имаме си вече програма. Започва да се бие с играчките. Вече има по- дълги паузи през нощта , но яде по 6 пъти на ден. По 7-10 мин на гърда . Вече не ползвам протектори и ми е супер лесно. Наложи ми се да се изцедя снощи, определено съм увеличила количеството кърма. ММ се радва ме имала гривнички.

Общи условия

Активация на акаунт