Отговори
# 600
Аз във фейсбук съм Tanya Ivancheva ако мислите че там ще ни е по-лесна организацията Blush

# 601
Навита съм и аз за общи разходки и среща в Южен Blush

Desislawa Markova съм аз във фейсбук, ще се радвам да ме добавите Blush

# 602
Елизабет Христова съм аз. Ако искате пуснете ми на съобщение имената си или за по-сигурно линк към профила и ще направя един общ чат в месенджър, в който може да пишем кой-кога излиза и другите ако искат може да се присъединяват.
КитКати и Деян се стряска много и се буди, аз за това го държа да спи при мен. Като го гушна и му придържам ръцете и телцето е по-спокоен и рефлекс на Моро няма толкова изразен, както и ако сънува нещо не се събужда или дори да се събуди пак се унася.

# 603
Ебати.. Всички ли сте чак около южния 🤣 някой около надежда няма ли 🤔

# 604
Малечка, стряскането и перенето на ръчички е вроден рефлекс и се казва "Рефлекс на Моро". Нормално е. 😊
Жанинче, Ева цока 5 минути и е готова. В началото, като четях как кърмят другите по 40 минути и се шашках. 😊
За кърмене през деня я слагам на възглавница, а нощем и сутрин, като ми се спи и бодвам цицата и я кърмя легнала. Днес обиколих с нея целият младежки хълм и точно си мислих, че трябва да нося шал или пеленка и да я кърмя навън. Дано времето се задържи така. 😊

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 01:36 от Borovinka11

# 605
Аз пък не мога да се наместя удобно да кърмя легнала... Страх ме е да се отпусна и през цялото време ми е едно неудобно и напрегнато 😒.

Ние изместихме къпането по-рано и яденето в 3 ч. се завърна... Направо съм на автопилот...

# 606
Жанинче  ПУ ПУ направо рекордно наяждане..Браво 👏..още малко и може да се наяде от една глътка лакомника..🥰
Аз кърмя легнала,седнала, права..всякък..
Алпай не реве като го къпем,но като го извадим си реве..После като го оставя за да го намажа и облека млъква и се кокори.. Кака му беше същата,много обичаше да я къпем..
За стряскането и той е така даже не само като спи.Еми някой път като викнем на по-висок тон,следва едно оглеждане и следва рев..ама мисля,че става така когато се унася..

# 607
Малечка, Хюлия - благодаря за споделянето, че не е само малчо така. Като го гледам милото как се стряска и плаче насън и ме притеснява дали му няма нещо.

# 608
Кейти за нищо....Ми то и аз се бях притеснила и щях да питам,ама ти ме изпревари.. 😄 защото снощи го кърмя и си яде обаче със затворени очи..И аз питам ММ дали днес е на работа и той казвааа,че е..И аз малко на по-висок тон отговорям пак ли ще работите и в събота..И като си подви устничката и рееееввв посиня..ама трая около 10 секунди... 🤷

# 609
Здравейте . Ако се чудите какво може да прави една майка с бебе на почивка.....да пържи картофи! От 9 сутринта,  трудоемък процес. Обеля два картофа,  после гушкам Яни, после пак обеля два картофа и така...вече стигнах до пърженето, а той заспа в коша за кола.
Аз Яни си го къпя преди обед. Вечер много ми реве след къпане и това сякаш ми нарушава системата за приспиване. Сутрин като го къпя въобще не реве.
Аз го кърмя навън. Малко е трудно, когато не си надарена и трябва да извадиш цица през три ката дрехи и тя да стигне до бебе облечено в космонавт.  Пробвах по едно време с АМ навън, ама Яни много се разсейва от гледките и не яде, а като му навра главата в мен при кърмене и няма какво да го разсее.

# 610
Ей Скруби разсмя ме много с тая цица 😄😄

# 611
И мен и мен Joy
Аз така никога не съм била надарена, като забременях ми пораснаха ии.. сега да не ми завидите само, останаха си големи Sunglasses

Малечка, пиша ти на лични да направим общ чат.

Деси, ако си шофьорка, пали колата и идвайте при нас Blush

За стряскането и Виктор е така. Не всеки път, но някой път много се стряска дори понякога спи и почва жално жално да пищи. Татко му се шегува, че сънува как гони млякото а то бяга от него Joy

# 612
Абе шофьор съм, но от две години и то не от най-активните 🤣 не смея още с бебето в колата..

# 613
Хаха 😄 Сийлов татковците,ако не изръсят нещо не са те..поне ни забавляват..При нас пък,когато бебето реве изведнъж казват,че сънувало как бесят майката за циците 😄🤣🤣🤣 Комедия страшна..
Тръгнах да правя една супа топчета,че малката иска.. 🤔 Еми кво да кажа,то в тази супа има,румбоиди,квадрати ама не и топчета.. 😄 малката като видя,че реве ситния ,иска тя да довърши.Поне тези,които направи тя са топчета... 😂🤦 Ще се оправиииммм..

# 614
Аз вкъщи се майтапя, че си имаме покемонче, ама не Пикачу, а Викачу
Деси аз съм във Връбница 2, на 1 мкнута от Северния парк Simple Smile ама с Викачу много трудно преценявам кога точно ще излезем 😂 иначе леля му живее до Южния парк и още малко да порасне с метрото ще ходим до там, че още не искам да се тикаме в градския с него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт