Отговори
# 615
Стряскя се е, и то от нищо понякога. Тропаме, вратата понякога изпускаме,но няма проблеми. Но да тропнеш с лъжица,  следва страшен рев.
Ние отиваме на първа разходка на село.
Не мога да преценя от какво са пъпките. Има по слепоочията, малко по гушката при ушите , тези са повече, и единични по бузите е главичката.  Чудя се дали да не сложа едно - две пакетчета чай от липа във ваничката.
В понеделник доктора ще каже ( надявам се на бебешко акне, а не дерматит), после ще ходим на ортопед.

# 616
Момичета това за стряскането  с баткото имах много притеснения,доста се стряскаше и едната ръка повече повтаряше едно движение,не като сидрома на Монро,по-различно беше.Ходихме на прегледи при 2ма педиатри и заключението беше несъвършенна нервна система и недостиг на калции,отварях една ампула давах сутрин и вечер и каквото останеше изхвърлях или пиех аз.Направи един курс от 10 дни не спря,пак преглед та още 7 дни и после изчезна.Никола сега само при преобличане и в банята разперва ръчички.

# 617
Еххххх така се надявах, че като кърмя ще стана секс бомба ама нейсе! Не мръднах от чашка Б.
Приспивам Яни и ММ в тъмното влиза и ми вика,че отива до спешното, че си срязал крака. Излизаме от стаята и гледам на лявата подбедрица ама се разпрало.....между краищата един пръст разстояние. Качвал ските от колата и едната ска се изплъзнала и се свлякла по крака. Сега го чакам да видим как са го зашили.

# 618
skrubi, ужас, дано не е много сериозно нараняването. Стискам палци всичко да е ок.

# 619
Лоша работа Скруби, дано да е само повърхностно.....

Нашата операция нали я отложиха, та умуваме за ски, но само още умуваме. То нямам за него подходящи дрехи, не съм му купила космонафт....хахха

Ние днес бяхме цяяял ден на село и му разбихме режима, спа по никое време, и после няма заспиване в обичайното време, приспивах го от 18ч та до одеве. Успешно заспа към 23ч. След две млека през час. А циците са празни. И аз като Скруби с малки, че и бързо свършват.....е пак има де, ама повече са пълни през нощта ,когато съм спокойна, спя, и съм пила вечерния чай,през деня няма много....

Едно весело клипче за лека нощ Wink
https://www.facebook.com/monkeytv168/videos/680808842536558/

# 620
Скруби, дано да няма нещо сложно, да мине леко и да оздравее бързо..Хич не съм мислила,че еднии ски могат да докарат човек до такова нещо..
Одеве мойто Дуйгу вдигна температура..И един рев,че се е разболяля..С баща и се опитахме да я успокоим..Спадна температурата и легнахме към 12:30..сега гледам не е качила пак..

# 621
Иии първи цикъл за мен от миналия март насам...Бях забравила какво е... боля 3 дена и чак после дойде.
Има ли някоя мама, която още го чака?

# 622
Да, Габи. Аз родих на 11.12. Още чакам, но и кърмя колкото мога, та не знам кога ще го бъде.
Това със ските звучи много страшно. Дано всичко е наред, стискам палци.

# 623
Скруби, всичко наред ли е?

# 624
Интересното е, че уж кърменето е обвързан с цикъла. Ако кърмиш, няма да ти дойде. Аз не кърмя от няколко седмици, но все още имам някакво количество по каналите. Интересно защо тогава е дошло.
Днес Кристиян е зверски изнервен. От 13.30 когато последно яде, не е спал, реве и се дере сякаш го боли нещо...Яде после в 16.30 и чак сега в 18ч го слагам в гнездото. Не знам какво му става, побърка ни...Излишно е да казвам, че е наяден, сменен и си приема всички капки и терапии. Скоро пак се случи така и трябваха 2 дни да се нормализира всичко. Отдавам го на това, че снощи спа у другата баба и днес като го взехме вкъщи почна екшъна. Смяната на местата май не му се отразява добре...

# 625
Аз не го чакам - надявам се да не идва поне още една година. Simple Smile
Скруби, дано му мине бързо. Много остра тази ска! А дрехите не са ли го предпазили някак?
Хюле, как е девойката?
Проблемът със стряскането и разперването на ръцете го решавам с повиване на ръцете.
Човечето ни е вече 6 кг, юху, голям мъж. Simple Smile Активната гимнастика сутрин го забавлява около час и успявам да се изкъпя и сготвя. После с дневния сън е голям зор - спи по 15 мин. и се буди, поради което се изстрелваме навън, където може да спи блажено дори над 3 часа.
Чудя се каква раница да взема за носене - да е лесна за слагане и да се ползва дълго време.

# 626
Относно мятането на ръчички и крачета от няколко дни е кошмар по време на нощния сън. Спи два часа и после като се почне едно мятане на крайници, пъшкане, мрънкане, пререшаване и така до сутринта. Съответно аз изобщо не мога да спя и съм зомби по цял ден.  Странното е, че спеше по-спокойно на телевизор и нощна лампа, отколкото сега на тихо и тъмно 🤷

# 627
Към мамите които дават Лефакс и капки витамин Д на Джеймисън. Какъв е срока на годност на продуктите след отваряне? Забравила съм да отдебележа а съм изхвърлила листовките.

# 628
Вчера ни беше първата разходка. И ние като Изгубен позволихме всякакъв график. Но се отрази и на мен и малката супер. Нямам търпение пак.
Аз се чудя дали не започват зъбите.
Като я кърмя с накрайник и виждам как си го бута с езика към венеца и стиска, и предпочита да си пъха палеца и пак настрани. Даже днес ми се стори малко топла. Утре ще питам за пъпчиците . Едните завехнат,  други излизат, но от разходката доста намаляха.
За цикъл не знам , май още се разграждат конци , и се чистя знам ли. Ту тече , ту не. В петък ще каже доктора,  а в неделя съм на зъболекар. А утре и на ортопед. Доста социална седмица ми се очертава.

# 629
  • Sofia
На мен ми идва най-рано на осмия месец след раждането. Кърмя изцяло до шести месец и после разреждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт