Отговори
# 555
Днес си е истинска пролет! Ама аз имам малко ангажименти и пратих мъжа на разходка с количката.
Скруби и Малечка, супер оферти, браво. На малката обаче памперс премиум не й понасят, подсича й се дупето от тях, с пуфис е супер, страх ме е да сменя, че онзи ден от нови мокри кърпи се подсече зверски.. смених ги и веднага се оправи, много нежно дупе, чудо е Grinning
Днес и моята мишка яде и заспива на секундата.  Явно й е поспалив ден и много се радвам, че послените дни от колики не може да спи особено и много се изнервя милата.

# 556
Моят пък младеж в количка не спи. Вече втори ден го храня с АМ за да излезнем в 2, излизаме, дремва до 3 и това е. Събужда се и няма спане до 17ч. Вече доста будува, гледа си играчките на гимнастиката, оаква се до уши ама не му се спи и това е.
Другата седмица  са на промоция  памперси  в Лидъл, аз като си свикнах с тях и вече не смея да купя други за проба. ,,Мамията,, седят  за по топли дни ще ги пробвам пак че да мога да пера дрехите като пропуснат.
Отложиха ни операцията за м.март. нямало анестезиолози....

# 557
При нас дупето е добре, обаче вратлето много му се зачервява. Едно че с тая двойна гушка 😂 нищо не виждам там, второ че той изобщо не обича и само се свива като искам да бръкна на вратлето. Вие там с какво мажете?
Дерат ли се вашите бебоци? Моя като се напъва да ака, се опитва да си свали лицето и е целия надупчен. Уж му режа ноктите и пак успява, смятайте с каква злоба се захваща... 😳
Другата седмица ще взема и лидълските памперси да ги видим, общо взето пробвам от всичко, но засега сме си най-доволни от памперс премиум. Тези, които намерих обаче като са турски не знам дали са същите, за това първо за проба. Иначе и Деян започва повече да будува, дори в количката навън поспи малко и после като седнем някъде той си гледа някъде в небето и дърветата 😂

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 17:01 от Малечка90

# 558
Здравейте Heart
Хюлия - знам аз, че може да се забременее, без презерватив не влиза Joy ох, извинете ме за просташкия израз..
Бях днес при АГ, цикъл си е, всичко е наред. Предното май е било кистичка, защото съм имала лек излив в десен яйчник като ме понатисна, но всичко е наред. Каза, че още е рано да изследваме хормони, трябвало си време да се нормализира цикъла. По-спокойно ми е вече. Поговорихме и за психическото ми състояние, препоръча ми една психоложка, звъннах й и утре в 11 имам час. Ще дам отзиви, ако някой има нужда. Не мога да обясня какво точно не ми е наред, но не се чувствам добре.

Виктор и той се дере, а баща му му реже ноктите буквално през ден. Е, като белязан е Confused и неговото ако е рядко, ама го усещам като ака и го сменям веднага след това.

С количката не мога да го изкарам, защото в чудния софийски квартал Борово има всичко друго, но не и тротоари или паркове. Търпение нямам да става вече апартамента и да се местим.

Ани- мисля, че много сте се отдалечили с мъжа ти и ви трябва малко близост. Не знам какви са ви отношенията, но опитайте да прекарате малко време заедно и да си обърнете внимание един на друг. Напрежение вярвам, че винаги има в двойките особено с малко бебе, но не трябва това да е водещето. Успех ви желая Heart

Някоя мама да е поръчвала от Некст след Брекзита? Имам спомен, че някоя беше споменавала за покупки оттам Rolling Eyes

# 559
Сийлов, аз съм в Белите брези, при нас е същото положение. Тръгнах днес до Лилито на Г. Делчев и България, то не бяха дупки, слизах на улицата, бутах по велоалея... На всичко отгоре на Г. Делчев за пореден път пренареждаха павета и съответно се беше вдигнал страшен прахоляк, та на връщане се забих по някакви квартали прекички, където тротоарите са били бомбандирани явно. Ама това е положението, прекрасна София...

# 560
Sealove, аз редовно си пазарувам от Англия. След Брекзита само една фирма успя да ми достави пратка. Оставям ти линк. http://www.dostavka-anglia.com/
Малечка аз днес бях в парк Хиподрума и беше доста разбито докато стигна до там. Обаче старата количка не ме предаде. Изглежда като пленена от бомбандировка, издрана и избеляла, но си вози като танк!

# 561
Хей, хей, аз живея до пазара борово Simple Smile)

Здравейте Heart
Хюлия - знам аз, че може да се забременее, без презерватив не влиза Joy ох, извинете ме за просташкия израз..
Бях днес при АГ, цикъл си е, всичко е наред. Предното май е било кистичка, защото съм имала лек излив в десен яйчник като ме понатисна, но всичко е наред. Каза, че още е рано да изследваме хормони, трябвало си време да се нормализира цикъла. По-спокойно ми е вече. Поговорихме и за психическото ми състояние, препоръча ми една психоложка, звъннах й и утре в 11 имам час. Ще дам отзиви, ако някой има нужда. Не мога да обясня какво точно не ми е наред, но не се чувствам добре.

Виктор и той се дере, а баща му му реже ноктите буквално през ден. Е, като белязан е Confused и неговото ако е рядко, ама го усещам като ака и го сменям веднага след това.

С количката не мога да го изкарам, защото в чудния софийски квартал Борово има всичко друго, но не и тротоари или паркове. Търпение нямам да става вече апартамента и да се местим.

Ани- мисля, че много сте се отдалечили с мъжа ти и ви трябва малко близост. Не знам какви са ви отношенията, но опитайте да прекарате малко време заедно и да си обърнете внимание един на друг. Напрежение вярвам, че винаги има в двойките особено с малко бебе, но не трябва това да е водещето. Успех ви желая Heart

Някоя мама да е поръчвала от Некст след Брекзита? Имам спомен, че някоя беше споменавала за покупки оттам Rolling Eyes

# 562
А такаа, Малечка, аз цял живот съм живяла в Белите брези 😅 сега вече не съм там, че с ММ си купихме апартамент в Божурище, но нашите са там и редовно се мъкна до тях, даже утре ще бъда и мисля да си направя една дълга разходка в Южния парк. Ако ти или някоя друга дама в района иска, може да се срещнем някъде 😁 Софийски мами, вие къде се разхождате?
Аз иначе днес бях много продуктивна, изчистих апартамента, разхождах се с малкия навън около 2 часа, като се върнахме си сложих маска на косата и се епилирах, сега ще влизам и да си измия косата, само чакам ММ да свърши работа, за да може да го гледа. Ицачето е бебе-мечта, особено в дни като днешния, такъв е кротошан, остави ме всичко да свърша, което си бях наумила ❤
И мен ме интересува Некст дали доставят до България след брекзита, че аз накупих дрешки за новородени и втори размер от там, но беше октомври... Иначе Жанинчето май ги беше препоръчала, аз от нея взех идея и не съжалявам, дрешките са супер качество, дано мога и следващи размери от там да поръчвам, че много ми харесват...

# 563
Мамчета,
Отдавна не съм писала, ама си ви чета към 3-4-5ч по нощите =)
Престраших се най-накрая и онзи ден излязохме за първи път, днес вече 3 ден обикаляме в парка. Започвам да схващам това връзване на фльонга на еластичния слинг и така се разхождаме, като "малкото годзилче" заспива след 2 минути в слинга и само обикалям в парка, а той спинка. Днес беше доста хубаво, въпреки ,че подушваше.
Изгубили сме единият от любимите биберони (залъгалката) и се чудя утре дали да отскоча до магазина с малчо. Вие влизатели в магазините с малките човечета?

При нас кърменето вече е на етап "КЕЧ" - той се мята, рита ме, щипе ме, дере ме. В темата за дрането - до скоро стоеше с ръкавички, че един път без тях го видях, как си беше бръкнал в окото с пръстче. Сега уж са подрязани и двамата сме с белези. Малчо май не е от най-наддаващите, но за сметка на това сме много близо и размер 62 да са ни малки. Първият месец беше дръпнал 6 см.

Будува почти през целия ден, като му и става скучно и не мога дори от стаята да изляза без той да опищи блока.
Днес успя да заспи на Моцарт за бебета - о, чудо. И дори спа цели 30 минути. Започваме да слушаме класика за бебета вкъщи Grinning
От два-три дни има някаква промяна - ака по 1 път на ден, но не ми изглежда да е нещо притеснително. Вече е доста по-редичко (без тия пресечените нещица).

За поръчки от Англия - за сега GGBG са обявили, че ще доставят. Аз направих няколко поръчки и да видим другата седмица как ще станат нещата. Просто са направили цената на кг за доставка по-висока и няма за момента да се дължат ДДС и мито. На Некст нищо не съм ползвала, ако потръгнат нещата с доставките може да ги тестваме =) Аз си поръчах от един сайт няколко симпатични боденца, но започват нещата да стават мънички

И аз гледах Лидълските неща за другата седмица и освен потничетата ще има и чаршафчета с ластик.

LoriYa пу-пу да не му и уруки на твоето момче. Аз днес "готвих" - отне ми няколко часа, че докато нарежа нещата и тичах да го видя защо пък сега вика ...  беше успял да "изхвърли" залъгалката на около 1 м от него, беше си в гнездото на дивана.

# 564
Момичета, не знаех че толкова много сме в района. Малечка, Форевър, дайте да си спретнем една среща за разходки. Какво ще кажете?
И аз днес видях тези недоразумения по Гоце Делчев, минах оттам с колата. Сетих се за парк Хиподрума, ама докато стигна до там сигурно ще е война. Аз съм точно до Топлофикация.
paradigma - благодаря за линка!

От Некст бяха всички дрехи на Виктор досега. Супер качество и страшни красоти Gift Heart поръчах след Брекзита аз, спряха ми го на митница. Искаха ми попълнена декларация, някакъв ЕОРИ номер. Декларацията лесно, ама този номер трябва да отида до митница да се издаде, а не ми се занимава.. DHL да ми го издадат те искаха 24 лева, но нещо ми се видя много и не ми се даваха пари и върнах поръчката. Възстановиха ми парите, но май ще го изкарвам този ЕОРИ номер, защото му купих дрешки от един магазин до нас, ама не стига, че са по-скъпи амии не ми харесват толкова...

Ако има някакъв начин да направим по-голяма обща поръчка? Пък ще разпределим нещата..

# 565
Аз съм зад ресторант Ниагара. Може да направим някоя обща разходка, въпреки че при нас е сложно. Няма никакъв режим и общо взето се съобразявам с него кога да излезем. Иначе ние до сега в парк не сме ходили, тука зад един блок имаме голяма поляна и там ходим и с кучето. Все се каня да се разходя до Южния, но не знам как ще се разберем с храненето и сменянето на памперси там. Днес ми отне 1ч да стигна от пазара на Кр.село до бул. България и обратно. 😂😂😂 Аз нещо при разходката ли как не знам, ама май нещо разтегнах отзад към кръста. Направо ми се реве в момента. Не знам такива загряващи кремове дали са оферта.

# 566
Момичета , времето днес беше прекрасно и ние също прекарахме дълго време навън 🌞

Бяхме на консултация , момчето вече е 5600 кг и 62 см. , бил кокорко каза док ... ами как няма , като ги опули тези очички и се активира да шава... няма спане 😁

Аз вече пробвах всички видове памперси ... ами , редовно е мокър 🤷♀

# 567
Момичета, имам проблем. Преди няколко дни се напънах да вдигна матракът на спалнята, за да извадя играчки и се сецнах. 😕 Свекърът ми е масажист и всяка вечер идва да ме мачка. Олеква, но временно. Мисля, че докато бременеехме се коментираш темата за болките в гърба. Ако някой може да ми помогне с цяр или гимнастика ще съм благодарна.
За памперси те ползвам лидъл ските лупило и съм доволна, а и са доста изгодни. Скруби , тези от Пепко са още по - изгодни. Сподели, като ги пробваш.😊
Снощи Ева пак ни спретна шоу - няма такива писъци и ревове. Направо ни побърка. Не знам дали беше правилно, но ѝ дадохме панадол и скоро след това се успокои и заспа. Днес беше спокойна - игра си, ходихме на разходка. Дано нощес не ни изненада пак. 😊
Сега с баща си са страшна картинка.
Той спи, a тя пред него си тъпче юмручето в устата и от време, на време целка и неговата. 🤣🤣🤣

# 568
Sealove - може да огледаш немският Некст. Там има също доста неща, само не знам дали доставят до Бг, но с някой от доставчиците ще станат нещата.

Аз днес си хапвах банан и малчо ме гледа едно такова и си викам да дам да помирише детето какво ям (котката често само подушва моята храна и не я яде, ама все си проси). Той се ококори и гледаше едно изпитателно и му дадох да го близне - май беше в шок. ММ се смее, че може да си е помислил, че му давам Лефакс, а аз му викам, че Лефакса мирише доста повече на банан, отколкото самия банан Grinning

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 20:36 от KitKatty

# 569
Сийлов абе няма нищо просташко в изказването ти.. 😄 даже е толкова искрено и директно,че ме изкефи.За мен няма тема табу..И да и ние имахме такъв проблем с влизането,а с презерватив не е същото 😂 не е моя начин..За последно ползвахме презерватив преди 5 години и то само 2 пъти..Опитахме се да харесаме работата с кондом ама...тц ъ ъ..

Общи условия

Активация на акаунт