Отговори
# 570
Вчера бяхме на ваксина и малката много плака до 2 ч. Не искаше и да се храни. Беше някакъв ужас. Мисля, че имаше и лека температура. Дадохме панадол.
Днес вече е добре.
На пидиатърката не й хареса, че  е наддала само 600 гр. на фона на 1300 гр. предния месец. Иска контрола отново след две седмици. Според нея гладувала, не било колики. 🤔🙄
Вашите бебенца по колко наддават?
Днес ходих на преглед. Всичко е наред. Каза, че цикъл не се очаква скоро, нали кърмя.
Оставих нацедена кърма, че бях извън града. Милата не близнала нито грам. Не иска от шише. Накрая заспала от изтощителен плач, гладна. И двете ми деца не искаха да близнат от шише. 😰
Като ми се наложи отсъствие като днес какво правим?!

# 571
За лидл съм подготвила дебелия портйфейл. И памрерси и потници..и за детето.
Дрането и при нас го има , даже след обяд бях тръгнала да пиша,  да питам как ги режете.
Но малката се успокой и заспа чак в 5 и нещо. Сега я чакаме да се събуди.
Ние с моя се познаваме от 14 години, от почти 8 сме заедно,  6 живеем заедно и 4 години работим заедно. И бяхме по цял ден заедно ( и не сме си омръзнали). Определено ни липсва близост и уединение. Той гледа по по различен начин на мен. Като бях бременна не смееше да ме гушне , да не смачка детето. Сега ме оставя да си почивам, за да имам сили да я гледам. То и аз не съм най - привлекателната гледка( най- малкото и хич не се чувстваш така). Минаваме през период, само се надявам да няма трайни последствия.

# 572
[Хелинор пробвайте с лъжичка или с капкомер, все някак ще се залъже.
Ани пробвах с нокторезачка, но все имам чувството че ще го щипна. Режа с ножичка в крайна сметка, но пък с нея не мога да ги подкъся толкова и все остава с какво да се драска. Мале ние с моя от март месец не сме правили нищо, той горкия вече не издържа сигурно. Ама аз с тия шевове дето ме боляха доскоро хич и през ума ми не са минавали такива мисли. Сега на 12ти след ортопеда ще отидем до МД да ме прегледа някой дежурен, че иначе не мога да смогна, няма на кой да оставя малкия, за да ходя на лекар. Вече ако всичко е наред след това може да възобновим упражненията 🤭🤭

# 573
Малечка, Сийлов, аз съм точно на кръговото на тролей 9 😂
Малечка, ти си точно до моята маникюристка.
Сийлов, а ти?

# 574
Момичета, включвам се по темите с доставките и памперсите.

Аз правя поръчки чрез Габиели (https://gabieli.com/bg/) и януари получих две пратки без да се налага да ги освобождавам от митница, но виждам, че са описали, че предстоят нови правила заради Брекзит. Очаквам още три пратки през този месец. Дано и за тях не се налага да предприемам допълнителни действия.

Относно памперсите - ползвам на Пуфис и миналата седмица направих поръчка от kidso.bg. За 240 памперса дадохме 47 лв. или около 19 ст./бр. Добавих и едни мокри кърпички до 50 лв., за да се класираме за безплатна доставка.

Дано съм била полезна! 😊

# 575
Здравейте, момичета, успявам да чета редовно, но напоследък не съм писала.

AvaBaby, не знаех, че в kidso.bg продават памперси, и ние ползваме Puffies, и определено цената е добра. От лидълските също съм доволна, не са имали пропуск дори при извънредно големи товари 🤣.

Моля ви, препоръчайте ми някакъв свестен термометър. Още преди няколко месеца купихме един доста скъп по препоръка на консултанта в Дундьо - е, няма такъв боклук - всяко мерене показва различно, абсурд да даде някаква ясна представа.

Аз отскоро съм жителка на Божурище и въртя с количката по всички улици, направо ги научих на изуст. Преди да родя идилично си представях как ще возя Йоан в колата и ще ходим навсякъде, но в реалността се оказа, че цялото слагане на колани на бебето и на кошчето ми е много трудно и неудобно, и ако съм сама се притеснявам да го правя. Още повече, че коланите на кошчето изобщо не могат да се затегнат ако не махна подложката/седалката за дупето, но пък като я махна ми се струва, че позицията е прекалено седнала и засега и от тази гледна точка не е ок.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 07:23 от SilviaP

# 576
Днес най-сетне хубаво време и при нас.
Към 11 ч. излизаме. 🥳

# 577
Силве,  аз си използвам нашия термометър и му меря под мишницата....от тези електронните е. Като му го сложа под мишницата му притискам ръчичката и за 10сек има резултат.
Тази нощ Яни се разби от ядене....от 2 през ноща на всеки час. Сега пия второ кафе и чакам до 12 часа и излизаме.
До преди 2 години живеехме в кв. Гоце Делчев до Южния парк.  Обичам ги тези квартали там. След 2 седмици ставам мобилна и с Яни в Пежото ще можем да идваме при вас, ако си правите срещи в парка.

# 578
Аз съм до ВМА, днес съм решила да ги натоваря и двамата в колата и към Южния, ама да видим как ще се организирам Simple Smile

# 579
Привет и от мен!След 2те ваксини е добре,58 см и 5 600,здрав .Др.Азади си дръпна пилето и сега аз след баня продължавам процеса.Четох много против,но пък с баткото свършихме това още до 6тия месец и сега няма проблеми.Ние кръстосваме улиците на Младост 2 с двамата ми е трудно да стигна по-далеч от хита и парка.Как сте с кърменето навън?В това време много ми е сложно да се прибирам.Хубав ден и много положителни емоции от нас 🌞

# 580
И аз се чудя как да го направя с кърменето. Не ми се прибира да го храня и пак да излизаме, пробвах да му изцедя, ама половин час доя 50мл 🥴🥴, пък и не ми се стимулира излишно. Струва ми се студено обаче да кърмя навън все още.

# 581
Малечка, с какво се цедиш?

# 582
  • Sofia
Аз кърмя навсякъде. Той се наяжда за по-малко от три минути и винаги мога да се настанят на подходящо място.

# 583
Бриела  пробвах да му изцедя за 1 хранене навън, за да не се прибираме. Ама няма да го бъде така. Предишния ден ревна докато бях при майка ми, та го кърмих в склада(тя има магазин). Явно трябва да се престраша да го кърмя навън.

# 584
Аз кърмя навсякъде. Той се наяжда за по-малко от три минути и винаги мога да се настанят на подходящо място.
Hushed как 3 Мин  Жанинче, моята Виктория яде по 20-30 Мин, освен това любимата ни поза е легнали...че незнам дали някога ще се престраша да кърмя навън..да не се развика Joy

Общи условия

Активация на акаунт