Отговори
# 675
С две ръце за силиконовите протектори. Най-добре малкото че като се пусне и реве, или заспи и видя че е пълен, знам че не е от защото нямам. Иначе един път с, един път без протектори.
Снощи имаше рев и мъки , носехме се пяхме песни и заспа гушната, та цяла вечер така. Той ММ много иска да давам капки за колики, въпреки че според мен си беше прости кисела , и около период но скок в растежа. Лори ние сме заедно на 25.
Новото е ,че си смуче палеца, лигави се , и си забива лицето във възглавница. Маха биберона , завира пръст и чеше нещо.

# 676
Анни и при нас е същото - големи лиги и чудо, до сега не си лапаше ръцете, но от 1 седмица ги преоткри и целите юмручета са му в устата.
Тъкмо видях, че днес в 14ч. ще има лекция с Ася Демирева - https://www.facebook.com/events/451689382533268
Елина имаш ли вече отзиви за чая, който ти беше препоръчала Хедра?

С гимнастиката определено сме назад. Не дава да правим упражненията и това е. А по корем реве, но като обикаляме в стаите или е в позиция за оригване ще му се счупи главата от въртене да гледа.

# 677
Малага, защо толкова много ваксини? От родилното ли нямате? На 2 месеца мисля, че са само 2инжекции.
Всички ли Сте се качвали при Фурлакис с кошчето от колата? На мен ми е сравнително близо и стига да не вали, ще отида с количката. Това в колата почти не го ползваме.
Иначе и Деян се тръшка много, киселее през деня. Но според мен е в такъв период и се дължи на това, че не спи. Нощем си прави 2-3-4ч сън, през деня е с 30минутни дремки с по 1-2ч будуване между тях. Виждам го че му се спи много, а нито иска да лежи, нито да суче и само се тръшка.
Аз също още нямам цикъл(на 17. 12 родих), лохиите май и те спряха. В петък съм на първи преглед и при Фурлакис.

# 678
  • Sofia
Има и още една причина бебетата да се дразнят при сукане, а именно, че трябва малко време да мине, за да потече млякото, а ако са много гладни нямат търпение Simple Smile

# 679
Малечка, не знам. На 2 месеца сложихме двете, а преди това ротавирусната. На 25.02. Митето прави 3 месеца - ноемврийче е Grinning
Допълвам : сега видях в записките си, че ще повторим ротарикса сега, а в началото на март ще повторим двете инжекционни.
В указанията, които Фурлакис ми прати след прегледа обаче, е подчертано да се носи коша за кола. Ако не се ползва, едва ли е необходимо, но за нас беше много полезно. Бих споделила файловете по инейл, ако някой желае. Само да проверя дали не е забранено.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 08:02 от Малага

# 680
А при мен се случва обратното. Като шурне млякото и се дави и затова първо дръпна малко с помпата и тогава ѝ давам. 😊  За фейсбук групата съм, но да е по отбрана, за да можем да си споделяме и снимки, а и по - лични неща.
Има и още една причина бебетата да се дразнят при сукане, а именно, че трябва малко време да мине, за да потече млякото, а ако са много гладни нямат търпение Simple Smile

# 681
  • София
Да, лепят се под остър ъгъл, но става хлабав памперса под пъпа и нещо не ми харесва. Възможно е да не го правя правилно.
Аз поръчах да ми вземат от Лидл потници (М ми се видяха огромни, но като ги облякох има не толкова много набор и свобода)

Малага, в кой Лидл намери размер М? Аз взех S и са ми малки, но нямаше Мки.

# 682
[video][/video]Нестинарка  Аз в днес лидл  в Борово си Взех М, като цяло нямаше много бройки от който и да е размер. Аз си бях взела преди да родя L, че нали бях +20кг, сега ми е доста широк и дълъг. Днес взех М, дано са ми добре, че аз направо за пране ги сложих и не знам как са. А и сутиен си взех, ама нещо размерите не знам дали им отговарят. Уж 90С си взех, а като го отворих вкъщи ми се струват и обиколката и чашката доста по големи.

# 683
Малага, в кой Лидл намери размер М? Аз взех S и са ми малки, но нямаше Мки.
Доколкото разбрах в Драгалевци, на слизане от Витоша някъде. ММ беше тръгнал  на ски, но вятърът го върна 😁
"М" потник е добре като стегна презрамките, само е доста дълъг, но за първи път купувам и не знам такъв ли е моделът по принцип.
Ей сега пак отказа да суче след като се събуди с истеричен рев след 7 километрова разходка...
Разнасях го, както посъветва Жани (много неудобно и тежкооо). Успокои се, обаче си разглеждаше и в крайна сметка не се получи. После пак рев, потушен с шише. Confounded

# 684
А при мен се случва обратното. Като шурне млякото и се дави и затова първо дръпна малко с помпата и тогава ѝ давам. 😊  За фейсбук групата съм, но да е по отбрана, за да можем да си споделяме и снимки, а и по - лични неща.

Боровинка,  тук сме 50 по списък от 1 стр. А засега там сме 40.

# 685
Идеята за фейсбук групата много ми допада и, естествено, се присъединих, но си признавам, че и тук ми е много уютно да си пишем. Simple Smile
Реших и ние да посетим Фурлакис (да не останем по-назад от групата хаха, та записах час за другия месец.)

Утре ще водим на Йоан на първите ваксини. Цикъл все още нямам и някак си съм се настроила да не ми идва в скоро време - само като се сетя колко болезнен и обилен беше... Пффф...

# 686
Малага, възможно е да е скок в растежа. Тези дни положението при нас е същото. Дърпа се и от гърда, и от бутилка, въпреки, че е гладен.
Между другото сега видях във фейсбук, че с теб сме завършили двете различни направления на една и съща специалност в един и същи випуск в университета и една от най-близките ми приятелки ни е обща приятелка Wink. Светът е малък!
Така, че благодаря ти Изгубен за групата!
Аз честно да ви кажа не знам как ще се включа в общите разходки, момичета. Днес пак ходих в парк Хиподрума с двете деца и не беше разходка. Баткото се заигра с някакви деца и аз висях на едно място покрай него с количката. Накрая направо си замръзнах.

# 687
Аз  като чета сега там и се чудя кой кой е, много е непознато....

Момичета , бебетата ни са страхотни. Да са живи и здрави всички бебешоци и ние да им се радваме. Wink
Голямо щастие.
Надявам се да мине скоро и тази корона-истерия.....Всичко да е малко по- спокойно.

Парадигма,  и аз видях общи познати с някои, но все още нямам време да поразгледам....
Продадохме колата на баща ни, утре ще я прехвърлянме и сега тъкмо го приспах, отивам в банята. После ще готвя вечерята...и все не остава време да се поровя...Карай де ще се запознаваме, времето  е пред нас.

# 688
Аз получих членство във фейсбук групата, но още не съм писала там. Жалко, че съм далеч от всяка една от вас и няма да има с кой да се запозная лично.

# 689
Малкия днес иска да ми стопи лагерите.. Кърма яде сладко, ама ам отказва.. Ходих да взема аптамил.. Е и него неще. Някоя някаква идея какво да го правя.. Ще се гръмна вече 😔

Общи условия

Активация на акаунт