Отговори
# 690
  • Sofia
Малкия днес иска да ми стопи лагерите.. Кърма яде сладко, ама ам отказва.. Ходих да взема аптамил.. Е и него неще. Някоя някаква идея какво да го правя.. Ще се гръмна вече 😔
А защо искаш да му даваш АМ? Нали иска кърма? Не разбрах нещо..

# 691
Може би иска да му даде АМ и да се кротне....
Аз АМ ми е спасението за 3 часа през деня. Знам че като му дам е наяден и ще спи. А вечер вече от 23ч. последно яде АМ и после в 5,30-6 кърма чак...пу пу

# 692
На смесено хранене е, нямам достатъчно кърма. Попринцип яде от мен, после цедена ако има и накрая АМ. Не иска да спи вече сигурно 3ти час и решихме, че е гладен, имах 40 изцедена и му я даде баща му докато аз бях с кучето навън след което АМ просто отказва.. Решихме да вземем аптамил, но и него не иска..

# 693
На смесено хранене е, нямам достатъчно кърма. Попринцип яде от мен, после цедена ако има и накрая АМ. Не иска да спи вече сигурно 3ти час и решихме, че е гладен, имах 40 изцедена и му я даде баща му докато аз бях с кучето навън след което АМ просто отказва.. Решихме да вземем аптамил, но и него не иска..
Не му го сменяй често АМ. Аз си карам  с НАН от родилното и си е свикнал.

# 694
Десислава , дали да не опиташ с разсейване ... дрънкане с играчки , песнички , галене 🤷♀ За това се сещам в момента . Крис няма проблем с храненето , но понякога е неспокоен и хем търси бибата , хем не я иска , та с тези трикове се успокоява и зацоква .

# 695
Изгубен от няколко дни ми се мръщи на нан, и сега тотално неще, а е гладен, за това решихме да вземем нещо друго.. Ддз вече и аз.. Днес тотално ми стопи лагерите с рев, не спане и какво ли още не..

# 696
Деси аз също те съветвам да не сменяш често АМ! Спри се на едно и мръщи не мръщи само него предлагай все ще свикне! А за укротяване пробвала ли си количката нашия от друсането заспива затова и вътре и вънка се възползваме от нея 🤣🤣

При нас Сарп днеска също се скъса да реве постоянно търси все едно е гладен, но като му дадеш само дъвче биберона,като го махнеш пак реве.И със залъгалката същото дъвче си го и го изпуска постоянно! Имате ли идея от какво може да е погледнахме в устата няма нищо всичко е ок! Разказа ми играта цял ден и продължава! 😔

# 697
Деси, пробвахте ли с друго шише (заради биберона)? Нас това ни спаси. Далия изведнъж ми отказа да се храни, ядеше по 30-40 мл с голям зор и рев. Сменихме шишето и нещата потръгнаха, изведнъж магически започна да яде по 90-120 мл. с кеф, без рев и прекъсване. Оказа се, че трябва биберона да бъде отпред подобно на топче, защото залъгалката й е с такава форма. Имахме Медела и Авент антиколик (първоначално ги харесваше), но се оказа, че й допада биберона на Авент Нечърал. При нас това сработи, друг е въпрост, че сега яде с два биберона едновременно -шише и биберон Медела и отгоре биберона на Нечърала, ама това е друга тема. Относно АМ педиатърката ми беше казала, че  Хип децата доста го харесват.

# 698
Ами от началото яде с авент natural и анти колик. Махнах анти колика, защото не ги харесва, но с другите си ядеше сладко.. Аз и кърмата давам от тях 🤔🤔

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 08:15 от Desislava13

# 699
Хелинор и аз така няма как да се включа в общите разходки.Сигурно щеше да е много хубаво..ама..аз съм си от село съм си 😄..
Деси и ние имахме същия проблем и все още го имаме де..Ама продължавам да го мъча по 2-3 минути докато засучи от шишето..Намерих един трик..давам му да засуче докато биберона е празен,засмуква и след това вдигам млякото към биберона..Опитай така..

# 700
Тъкмо яде сега от мен, след малко ще пробвам така със шишето ако ми откаже пак, благодаря за съветите, момичета ❤️

# 701
Така като давате да засмуква на празно, не гълта ли въздух?

Днес е лято, само за разходки.
Трябва да купя днес Куул пач, за утре сме на ваксини първите  му въобще, нещо специално трябва ли за лепенките, да стоят в хладилник? Видях че педиатъра  ни като ни ги показа ги изкара от хладилника???? И Панадол ще купя да имаме....

# 702
  • София
Така като давате да засмуква на празно, не гълта ли въздух?
Днес е лято, само за разходки.
Трябва да купя днес Куул пач, за утре сме на ваксини първите  му въобще, нещо специално трябва ли за лепенките, да стоят в хладилник? Видях че педиатъра  ни като ни ги показа ги изкара от хладилника???? И Панадол ще купя да имаме....

Изгубен, на опаковката пише, че се съхраняват на стайна температура.
Аз също знам, ще биберона трябва да е пълен изцяло с мляко, за.да не засмуква въздух и винаги съм държала шишетата по-изправени.

# 703
Еми да засмуква въздух един два пъти и веднага след това засуква 🤷..Какво ли не опитах единствено това проработи..

# 704
  • София
Много от вас ходиха при ортопед д-р Фурлакис. Виждам, че работи и по здравна каса. С направление ли ходихте?

Общи условия

Активация на акаунт