Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 9

• 76 697
  • 751
  •   2
Отговори
# 660
Писах одеве на Додо на лични, че моят комемтар беше последен и не можех да публикувам ново мнение, но ги качвам за останалите момичета - ето как изглеждат гардеробите. Почти се сливат визуално със стената. Мъжът ми категорично отказа да ги направим с плъзгащи врати, защото по негово мнение вратите много пропадат. Няма как да добиете представа колко са големи така в мащаб от снимката, но както писах по-горе, размерът е 3.0*2.4м - приличен размер. Направи ни ги дърводелец и вътре разпределението е по мое желание.

# 661
  • Русе/Germany
Момичета, включвам се извън темата, за да покажа джиджавката от Алиекспрес за гъбата за миене. Ето я:

Мивката ти кръгла ли е?
Искам и аз такова, но моята е кръгла и се чудя дали ще стои 🤔

Моята мивка е кръгла, взех си такова, но пластмасово от едно левче за 1,50. Даже две съм сложила и си стоят.
Благодаря!
Ще поръчам едно, поне не е скъпо и ще опитам и аз Simple Smile

# 662
poppy-fairy, може да се редактира мнение до 24ч и да се добавя и отнема информация в него, няма нужда от нов пост ако е бил последен.Горе, в десния ъгъл над поста ни има три точки, които отварят опциите за това.

# 663
При такава джаджа, която е лепната за вътрешна страна на мивката, мисля, че гъбите ще стоят постоянно мокри. При измиване на ръце, продукти и т.н. ще се мокрят. Не ми се струва много хигиенично.

# 664
Ами по принцип гъбите са си мокри, аз ги държа в мивката. Сменям ги често. Но за мен е важно да не ги виждам, когато не съм на мивката, защото кухнята и хола са свързани.

# 665
  • София
Включвам се с малко закъснение и непоискан съвет, но скришно ви чета и взимам идеи. Тъй като доста от вас имаха проблема да натъпчат в един шкаф хиляди джуджурийки, търсейки решение на същия проблем, намерих това чудо и му се чудя още.
Оставям го тук, в случай че някой го хареса и все още търси решение на казуса.

https://exo.bg/spicy-shelf-organaizer-raftove

# 666
В какво си държите пудрата захар?То по скоро какви солнички ?

# 667
  • sofia
Държа си я в нейния пакет защипана с онези дългите щипки. Само така не се овлажнява. Ръся с малка цедка.

# 668
  • Mediterraneo

Така продават пудра захар, купила съм веднъж и вече си я допълвам( меля си захар в кафемелачката, само за това я имам).

# 669
Тарталета, освен да метнеш някое и друго кутийче насам. Grinning По нашенско не съм виждала такива опаковки на пудра захар. И аз имам проблеми с нея, не стига, че все на някаква зърнеста попадам, държа я в добре затварящ се буркан и пак става на буци. Вчера си купих някаква, на нея пише фина, ще я видя колко е финНа, като ми дотрябва. Засега я оставих в нейната опаковка.

# 670
Фин-фина.
 Такова бурканче сякаш съм виждала в лидл по коледа когато пускат смески за коледните сладки, поръски и т.н. Май имаше и поръска в такава опаковка.

# 671
  • Mediterraneo
Лабрекс, на всичкото отгоре има три вида дупки отгоре и наистина е страшно удобна за употреба.

# 672
Дразни ме ти, дразни.......още ме дразни! Три вида дупки имало........ Joy
Ще си отварям очите, като ходя по магазините, току виж пък някъде има, поне знам за какво да гледам. Simple Smile

# 673
Включвам се с малко закъснение и непоискан съвет, но скришно ви чета и взимам идеи. Тъй като доста от вас имаха проблема да натъпчат в един шкаф хиляди джуджурийки, търсейки решение на същия проблем, намерих това чудо и му се чудя още.
Оставям го тук, в случай че някой го хареса и все още търси решение на казуса.

https://exo.bg/spicy-shelf-organaizer-raftove
Извнявай, каква е височината, че не я намерих в описанието

# 674
  • Варна - Черна гора
Лабрекс, на всичкото отгоре има три вида дупки отгоре и наистина е страшно удобна за употреба.

Ха сега една форумска поръчка да ни изпълниш 😃
де ще го дирим в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт