Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 833
  • 833
  •   1
Отговори
# 570
Трамвай, от много години.

Това е един аспект, за ниско застрояване, а там не е такова, а е 10-12 етажа (за И Вазов), отделно, че на ъгъл наистина се допуска повече от околните. Целият И Вазов е с високо застрояване, а че.старите точно там не са го усвоили на макс, е друг въпрос. Малко по-нататък, на Балша, има 12 етажа (на Чиана бабата май е там),  на Забунов има друг 14 етажа. На Витошка срещу Неро има 12 етажа, има и други. Масово там са 6 и повече, има само няколко 4 етажни, тухлени. Има и панелни, 8етажа, до пазара. Но и Мандаринка на БГмама не вярва, тя знае, че.няма начин да не са маскари 🤣

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:03 от Анонимен

# 571
  • София
На Забунов ЕПК-то е 17 етажа. Зад Неро май пак е толкова. Другите са макс по 12 етажа. Те са строени след 70-та. Старите шестетажни рухли всички са периода 64-69.

# 572
На Забунов ЕПК-то е 17 етажа. Зад Неро май пак е толкова. Другите са макс по 12 етажа. Те са строени след 70-та. Старите шестетажни рухли всички са периода 64-69.
Интересно, онзи ден си играх да броя на Забунов и  изкарах 14 ет едната секция и 12 етажа другата - Има две секции. Не че нещо, стана ми интересно. Може да съм сбъркала броенето, де. Така или иначе, там има много високи.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:14 от Анонимен

# 573
Права си, Попея, на бг мама не вярвам. На никой източник не вярвам безусловно. Всяка една информация минава през цедката на съмнението.
Но виждам на схема и гугъл мапс как ще щръкне една нова кооперация сред други по-ниски, в това конкретно каре. Това, че на 2 или 3 пресечки от там има високи, не значи, че трябва да се разрешават такива стърчишки.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 22:25 от man_darin_ka

# 574
  • гр. Варна
40% озеленяване означава да озеленят дори и пътеките към входа на кооперацията, така на око гледано.
Може и балконите да залесят.
Скрит текст:

# 575
Не си сама, знам, то с Фъка сте си лика прилика, намерихте се 🤣

Мандаринка, още по соц-а щръкна на ъгъла на Левски и Ч Връх една 12 етажна сред 5 или 6 етажни. И познай какво е - Община Лозенец. 😉 Дано поне на Гугъл мапс вярваш,че е там 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:33 от Анонимен

# 576
  • София
Този е на забунов и Балша - 17 етажа

Този е на Забунов и Манов - точно зад Неро - пак 17 етажа

Апартаменти са раздавани само на наши хора навремето

# 577
Не, имах предвид на Забунов до Нерото, зад него, там са 2 секции. И срещу него пак е висок, на Витошка на ъгъла. И е залепен до 6 етажна, още по соц-а, за шок и ужас на Мандаринка 🤣

Права си, грешно съм броила, а втората секция трябва да е 15, малко е по-ниска.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:30 от Анонимен

# 578
  • София
Ето ви "любопитен" казус със строеж на ъглова улица в центъра. Улицата още я няма, но ще я има.🙄
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/01/14/4162224_da_napravish_no … nadstroish_do_10/

# 579
ScreamScreamScream няма такава простотия. Пресечка/алея на метри преди пешеходната и кръговото, където и без това трафикът е достатъчно натоварен. "Нежилищна многофункционална" звучи като страшна тапа на това място. И каква кръпка ще е това 8-9-10 етажно стъпаловидно комплексче спрямо околните сгради.Confounded

# 580
О, да, тази врътка с тупик към задната къща я четох.

# 581
Ето ти нещо по-реалистично. Simple Smile
4000лв семеен доход. Три апартамента самоизплащащи се за 20 години (около 650лв на месец всеки). Месечни разходи на семейството 3500лв. Примерът е реален, не хипотетичен.
Колко време ще издържат да са на нулата, за да запазят и трите апартамента?
Ти нямаш семейство (не го казвам с лошо чувство) и мисленето ти не е като на повечето хора над 30г.

Bubbata, цитирам те точно, защото ти ги даде за пример твоите познати. Ако нямат проблем с изплащането на кредитите, защо изобщо ги дъвчем и ги поставяме в някакви хипотетични сценарии?
Има си обстоятелства, които ти подсказа по-късно като това, че живеят в собствен апартамент и че са финансирали покупките със продажба от друг имот. Всички тези факти са част от един пъзел, за който може само да гадаем, защото са строго лични, но да минимизират рисковите фактори. Бекъп варианти и рисков мениджмънт.

# 582
Какво ви е мнението за инвестиция в Пампорово или Банско?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b157105125856517
Гледайки цял ден обяви в София, това ми се струва нереално. Нямам представа колко е себестойността на апартамента от обявата, но мисля,че е подценен. Ясно,че чужденци скоро няма да дойдат да купуват, но 25 к евро след 5 години ми изглежда като добра сделка, вие какво мислите?
Не се притеснявам за търга,има достатъчно предлагане на сходни цени, за да се купи спокойно на обявената.

# 583
Това е начална цена на публична продан, не е крайна цена за имота. Колко ще стигне, един Господ знае.
Ако има предлагане на сходни цени, за чий ти трябва имот на търг? Иди и си купи без търг ня тази цена.
Дали си струва, не знам. Какво ще го правиш после?

# 584
От година-две ги разпродават тия апартаменти. Чужденците се набълбукали и сега продават, често на загуба, но държат да се отърват. Като по морето, същото. Само че там продават руснаци, а по планините продават англичани.

Общи условия

Активация на акаунт