Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 754
  • 833
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ще свикнете на шума от вълните, но ще се озъбите от студа и влагата през зимата. Толкова близо до морето вече и солеността на въздуха е друга, освен влагата, от там и амортизацията на дограми, външни тела на климатици и т.н. В София зимата е блага работа - вали сняг, пада кротко надолу, трупа, човек се прибере вкъщи при парното и гледа умилено навън. По морето - вятър, вятър, вятър, студ, влага, лед.
Ко!? Не!
Грам студ няма, топло е като чай целия януари. Зима няма.
Влага има малко, ама няма нищо общо с Монреалската или Кубинската/Флоридската/Карибската влага.
Там е най-мекият климат в цяла България.

Месечна прогноза Созопол:
Скрит текст:

# 661
10 градуса си е топло за зимата.

# 662
10 градуса през зимата не е нито риба, нито рак. Много далеч от топло, за мен топло е да няма нужда от отопление.

# 663
Simple Smile Който си вярва, че всеки януари е топло - успех с купуването и обитаването на къщата.

# 664
10 градуса през зимата не е нито риба, нито рак. Много далеч от топло, за мен топло е да няма нужда от отопление.

То за всички тва значи "да е топло"... Аз казах "топло за зимата". Това означава топло в сравнение с температурите в София например Simple Smile Не мога да повярвам, че трябва да пояснявам.

# 665
ЧС - човек цял живот блъска за такава къща и накрая е одъртял и няма сили и енергия да се наслади на такива активности... живот ли е даго ева Simple Smile

# 666
Ходила съм зимата в командировки в Бургас - според термометъра не е много студено, ама влажният вятър е отврат. Много по-зле от София.  Подобен студ съм брала в Хелзинки, сега се сетих, откапаха ми и носа, и ушите, докато ходих на някаква обиколка (уж за развлечение)

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 20:05 от Черна станция

# 667
Във Варна е доста по-зле зимата спрямо София, нека да е на морето и да е по-топло уж.
Най-слабият всекидневен вятър там е като силен в София.
Много интересно ми стана, как за някои по-топло с 5 градуса е супер за зимата.

# 668
И кво като има вятър? А и по-добре вятър , отколкото грам да няма и София да е с най-мръсния въздух в СВЕТА всяка зима.

# 669
Наистина 2020 има засилен интерес към морските дестинации. Аз както съм позиционирана в София имам 7 сделки с мои клиенти от София по морето. А в цялата си кариера повече от 10 г. никога не съм имала.  Малко тегаво беше с първата сделка, но си намерих много печен колега от Бургас, който направи чудеса за нас.

Ако имаш клиенти с търсене на Дружба, край Варна. Пиши ми.
Имам предложение.

# 670
Паралия Катерини е бетонен курорт, как се очаква през зимата да има хора?

Мнението ми за Созопол като място за почивка съвпада с това на Черна станция - бягам от там като дявол от тамян. Впечатления от това лято. Пишман станах, че влязох в града.

Гледка към такъв плаж от такъв комплекс в Гърция няма да намериш. Там са други и гледките, и къщите, цените също естествено.
Но, ако не държиш да си люпнат на първа линия, зер да не заслабнеш от вървене, а искаш да имаш двор и маслини, има и гледки и къщи и всичко.

По принцип харесвам северното Черноморие, там бих инвестирала в къща. Надолу смятам да не стъпвам близките години, това лято ми беше достатъчно.
За най-голямо съжаление и аз установих, че там са различни нещата и то в много негативен аспект. Тази година заради ковида (както и миналата) няма да мога  да почивам на любимото ми място и се насочих към Гърция. Търся къща с такива гледки и такъв хубав пясъчен плаж и с изумление видях, че въпреки огромната брегова линия положението хич не е розово. Даже и хубавия плаж прежалих, но пак е тежко положението. На какви коптори се нагледах просто не е истина. Ето малко снимки и едно видео от “гадните’ созополски плажове. На видеото се вижда и сградата с коментирания апартамент. https://www.youtube.com/watch?v=h9OZMBTS1YQ   . . . . . . За вървенето не се тревожи. Справям се много добре.

# 671
  • София
Сега да не се юрнете всички към Созопол да вдигнете цените!?
Ходете, да си купувате в Гърция Simple Smile

# 672
9к крачки е доста добре. И аз правих по 10к крачки преди ковид а сега едвам връзвам 2-3к Sad

Ще взема и аз като танграта да тръгна на танци с жената. Дано отворят от февруари фитнесите поне.

# 673
Е, няма как да сравним българското море с гръцкото. Едва ли там всяка сутрин ставайки, ако имаш гледка към морето, гледаш има ли вълни, няма ли вълни. И приближавайки плажа - какво е знамето.

Както и продължителността на сезона не могат да се сравняват.

Само май пясъкът им, доколкото го има, не е като при нас. Но компенсират с другите неща.

Ако имах пари за имот в Гърция, сред задължителните критерии щеше да бъде - да не е в район с плажуващи българи.

# 674
 И аз това искам, но в близките, а май и в не съвсем близките части това е трудно постижимо.

Общи условия

Активация на акаунт