Изгони ме от вкъщи с двете ни деца

• 16 653
  • 243
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Ариел май няма ни едно от двете, та не знам у чий двор се вие лозата....

Ариел е тук да ни заблуди, че българите в Германия са нещо WOW и трябва да им целуваме краката. То акъл, интелигентност, психология, развито чувство за справедливост, па опит в най-различни житейски ситуации... всичко. Сякаш билетите до там не са 20 евро.
[/spoiler]
Да бе точно това ми е целта! Как ме разконспирира. Както и на съфорумката от Канада която се оправя сама без буркани и наследствени жилища пак това й е целта. Ако ние имахме сходни на вашите възможности нямаше да се трепем в други държави. Смешник.

Бейби, аз като съм дошъл в Германия, ти все още си получавала буркани Simple Smile Този път не ти се получи смешката.

# 106
  • София
На никого не му се дава на тепсия, Ариелке.
Вдигни си очите от носа.

# 107
На никого не му се дава на тепсия, Ариелке.
Вдигни си очите от носа.

Що бе? Четейки колко потребителки имат наследствени жилища, пари, буркани и т.н. значи може?
Или ние дето нямаме нищо да си мълчим щото сме бедни мишки?

# 108
  • София
Ама какви наследствени жилища ти се привиждат? Тук повечето сме с живи родители (дълбоко се надявам).

Теб какво ти пречи да работиш за жилище?

# 109
  • София
Колко? Къде ги четеш тези работи?
Хората работят, купуват, надграждат.

И компотите си ги купуваме

# 110
  • Далечният изток

Ариел е тук да ни заблуди, че българите в Германия са нещо WOW и трябва да им целуваме краката. То акъл, интелигентност, психология, развито чувство за справедливост, па опит в най-различни житейски ситуации... всичко. Сякаш билетите до там не са 20 евро.

Да бе точно това ми е целта! Как ме разконспирира. Както и на съфорумката от Канада която се оправя сама без буркани и наследствени жилища пак това й е целта. Ако ние имахме сходни на вашите възможности нямаше да се трепем в други държави. Смешник.

Споко, и в БГ се трепем, даже сигурно по-упорито се трепем. Или щом сме си в държавата, и всичко ни е цветя и рози... Ами върни се, да ходиш по килими от цветя....

# 111

Аз се съмнявам, че е извън България тя.

# 112

Аз се съмнявам, че е извън България тя.

Разбира се, ти също живееш с мен и знаеш. Благодаря че ме информира.

# 113
Тези истории на Ариел за вземане на имущество и всичко, което има мъжът в БГ би се развиват. Защото тук действителността е малко по различна от Германия.

# 114
  • София
Положението е - гладна кокошка, просо сънува.

# 115
Нищо чудно няма в това,че хората имат наследствени жилища,земя,получават ренти,вземат наеми...
В моя край -Добруджа това е нормално.
В нашия град много хора дадоха наследствени парцели или къщи на строителните предприемачи срещу обезщетение и се сдобиха с по няколко апартамента и магазини,които дават под наеm.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 10:16 от Анонимен

# 116
Нищо чудно няма в това,че хората имат наследствени жилища,земя,получават ренти,вземат наеми...
В моя край -Добруджа това е нормално.
В нашия град много хора дадоха наследствени парцели или къщи на строителните предприемачи срещу обезщетение и се сдобиха с по няколко апартамента и магазини,които дават под наеm.

Ами браво да сте живи и здрави - не всички обаче имат. Много трябва да опъват каиша и да бачкат и много мразя като почне това изхвърляне и видиш ли как всички са много прости и зле, че нямат наследствени имоти и пари.

# 117
  • София
Това си е в твоето канче.

# 118
Това си е в твоето канче.

И проблем на авторката защото няма наследствено жилище нали така? Ама трябва да се изхвърляме и да начукваме канчета колко сме велики понеже някой ни е оставил нещо. Много жени нямат нищо и трябва да се подсигуряват - себе си и децата си и това не е срамно или жалко. Всеки оцелява както намери за добре и вие сте никои, че да казвате кой как да си живее живота.

# 119
Същото важи и за теб. Имаш интересно разбиране за подсигуряването.

Общи условия

Активация на акаунт