Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 35

• 56 030
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • България
И аз исках да попитам,особено интересно ми стана за тези за лице?

# 91
Добро утро,

ето линк към двете, тази за целулита е една бройка, понеже е поголям диаметър, като за мен, иначе има и по две но с малко по-малък диаметър.

https://apteka.framar.bg/30065691/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%86 … D0%BD%D0%B8%D0%BA

тази е за лице:
https://apteka.framar.bg/30065690/%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BA … D0%BD%D0%B8%D0%BA

"Приложението" е следното:

Намазваш лицето или каквото ще масажираш с масажно масло, антицелулитно такова или от тези бюти маслата за лице, притискаш леко вендузата (те са силиконови) и "засмукваш", не се държат на едно място защото можеш да се посиниш, особено на лицето няма да е хич приятно, движиш вендузата напред назад по повърхостта, заради олиото/гела тя се движи, ако е много "захапала" притискаш леко за да отпуснеш. И воала Simple Smile Като влезе въздух и изпусне, пак притискаш леко страничко за да изкараш въздуха и да направиш вакум. Но задължително да се движат, да не се държат на едно място, и да се внимава с лицето да не се посини

Надявам се да помогнах. А! сетих се, ето и едно видео може да е по-нагледно
https://www.youtube.com/watch?v=Cc-AYe5UDw4

https://www.youtube.com/watch?v=exp5TJ6iKmk

# 92
Изглежда интересно, ама май сама няма да мога да си го правя.
Виж за лице може.

# 93
Изглежда интересно, ама май сама няма да мога да си го правя.
Виж за лице може.

Elora, става и за краката, не е идеално и е малко гимнастика, но щом огромен човек като мен се справя, значи всеки може Simple Smile

# 94
Здравейте,искам да попитам дали режимът на Петър Дънов е подходящ при ИР?Не мога да намеря информация.Благодаря предварително.

# 95
Не става. При ИР не се яде жито, мед и ябълки, поне според този начин на хранене, а именно  ВМ НВХ.

# 96
Не става. При ИР не се яде жито, мед и ябълки, поне според този начин на хранене, а именно  ВМ НВХ.
Благодаря!

# 97
Здравейте,искам да попитам дали режимът на Петър Дънов е подходящ при ИР?Не мога да намеря информация.Благодаря предварително.
Това ще е самоубийство, ама всеки си решава.

# 98
Подходящ е за докарване на ИР, да.

# 99
Добър ден от мен!

С месечните гости изпуснах коня в реката, ама се стягам. Прекалих единия ден с лешници (сурови) а другия с домашни био маслени бонбони без подсладител Sad Ами какво да кажа, явно първия срив е налице, хубавото е че се случи в края на първия месец, а не по-рано.

От днес съм си обратно в играта, следене на въглехидрат и калории. Не си набавям достатъчно желязо с храната и това е! Купих си тези таблетки, някой има ли опит с това?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030011337
Имаше и сироп, но ако ще пия нещо аз предпочитам таблетки Simple Smile

От днес с колагена сутрин почвам и алое гел да пия (20 мл), а колко противен вкус има не е истина.

Като цяло се заредих с таблетки и всякакви неща, допълнителни хранителни добавки, да видим до къде ще го докарам.

Вие как сте, никой нищо не пише и не споделя в последно време

Хубава Неделя!

# 100
Аз напоследък съм в застой, над месец на съм мърдала на кг, захарта не знам колко е, рядко я меря. Снощи пих, днес се тъпках с шоколад (1 ред от големите), загубихме близък човек...и кръста ми се скапа и не мога да го овладея...
Искам вече да е хубаво времето, за да се разхождаме с бебето с удоволствие, искам да няма ковид, за да живеем както преди, да пътуваме, да се срещаме с хора, искам и да сме здрави...

# 101
  • Близко съм
Момичета, здравейте имам малко глуповат въпрос, утре ще пускам профилактично всичко, ендото ми назначи и калций и фосфор, но в сайта на Бодимед го изписват неорганични фосфати, което разбрах, че е едно и също с фосфора, но има ли все пак някаква разлика и каква е ? В другите лаборатории си го изписват фосфор.

# 102
Здравейте! Нова съм в темата и ще съм благодарна на коментари, мнения и съвети за моя случай.
След бременност и раждане преди почти 6 години, почти не загубих никакви килограми от близо 35-те, които бях качила. Там, където раждах, никога не са ми правили изследвания за кръвна захар и инсулин по време на бременността, но явно по това време са се объркали нещата, защото в последствие се опитвах да спазвам диети, но килограмите си седяха. Чак това лято реших, че може би ми има нещо свързано с хормоните и първо се насочих към ЩЖ. Ходих на ендокринолог, но според лекарката и изследванията, там всичко е наред. Тя ми назначи изследвания за кръвна захар и ИР, както и за чернодробни ензими, където нещата също изглеждат зле, предполагам, че е омазнен черният ми дроб. Предписаха ми Глюкофаж, от който ми ставаше изключително лошо и реших, че ще опитам само с диета. От 1.1. съм много стриктна с ВМ НВ режим, без всякакви плодове, не си позволявам дори много тъмен черен шоколад, храня се само с месо, риба, зеленчуци, съвсем малко млечни (кашкавал, сирене и сметана 30% в кафето), яйца + авокадо, зехтин, масло. Започнах от 87 кг. , сега съм 83. Опитвам се да пия повече вода. Като добавки взимам само витамин Д  - 5000 единици, както и Кверцетин. Мисля да направя изследвания поне след 5 месеца.
Друго нещо, което прочетох в предишна тема и ми направи впечатление е, че малките брадавички/папиломи по врата ми, също са свързани с ИР. За първи път прочетох, че има връзка между двете неща.
Като цяло исках да попитам какво друго мога да включа като добавки, гледам, че говорите за магданоз, но за какво точно помага той?
Благодаря предварително за съветите!

# 103
Момичета, намерих си алабаш. На салата е страхотно Grinning

Negroni, ако гугълнеш магданоз, ще видиш защо.

Магнезий също ти трябва. Цитрат обаче.
За брадавици и папиломи не знам. Може и да има общо. Доколкото знам те са образуват при проблеми с черния дроб. Като е замърсен, а и това си е свързано с ИР.

Глюкофажа се пие по схема. Писала съм в първия пост. Явно не си, нахакала си цялата доза още от началото и затова така се е получило.
Писали са тук, че метфогамата е по-щадящо лекарство.
Но да, опитай без хапче или поне едно на ден от 500 вечер. Примерно метфогама за 2-3 месеца.

Карай си режима, а няма да е лошо и водни фастове да включиш. В началото половин. Закусва, обядваш и после само водица до другата сутрин.
След това фаст по цял ден ако искаш.

# 104
Към кверцетина можеш да добавиш цинк. Много добре си взаимодействат.
Лека полека ще станат нещата, важното е да си постоянна.

Общи условия

Активация на акаунт