"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 57 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! И аз от феновете на сериала! Гледаме го всяка вечер. Харесвам актьорите  и как се навързаха главните действащи лица.

По-напред се коментираше за плана за обира. Мисля, че бащата каза, че планът е на Елиза, но тя се е отказала да го осъществи, защото се е влюбила в момчето. След това я изнуди с Роксана /а за това дете се питах как толкова години не порасна/

Не ми харесва, че Влад все още е подвластен на Елиза, но донякъде го разбирам - първа любов, силна, драматична, която е преобърнала живота му. Но точно защото е преобърнала живота му, на семейството му, би трябвало да е по-силен. Елиза съсипа приятелството му с Лео и Щефан. Да, приели са плана й, но всичко тръгва от нея, а до онзи момент те са били трима неразделни.

Моля ви, не коментирайте останалите версии и Езел. Не всички искаме спойлери. В края на надписите на сериите има съобщение, че е по турския сериал.

# 136
  • Пловдив
Не догледах аз...що Лео се сбогува и къде ще замине? а после като си тръгна си взе пак клещите...

# 137
  • Sofia
Не знам дали ще е точно 1:1, Езел го гледах отдавна. Тук гледам когато сваря, дори имената още не мога да запомня.
За тези, които искате спойлер, ето финала на Езел, около час е
Скрит текст:

Angry Причиних си го това с финала .
Скрит текст:
Мога само да се надявам  румънците да са мръднали леко извън него .
Останах с впечатление , че турчинът не се е отровил и не е умрял с Айшето . Спасили са го и е заживял като отшелник в този фар , защото накрая младият моторист /султан Матейко държеше май  лист с адреса / каза че отива при баща си и човекът , който му каза ,че фарът е затворен , нещо започна да преглъща трудно . После някакъв силует  в нещо като расо му отвори вратата ...  Аз това схванах от финала .
На мен пък румънският състав ми харесва много повече . Само  възрастните родители при турците изглеждаха по-чисти и приятни . Румънците  са заложили на неприятни и мърляви чичета за  татковците .И на Ади и на Елиза бащите са .....
Лео направо ми стана симпатичен . Хубаво е , когато един герой не го правят само  гаден .
Колкото до Влад и Рокси , мисля ,че той нарочно се държа гадно , за да може ТЯ да го зареже . Нали като подслушваха чу , че Лео я обича и може би разчиташе да заминат някъде заедно .

Скрит текст:
Бихте ли ми казали коя е жената, на коята Влад или който е актьора в турския сериал поръча да изпраща картички на родителите си? А инженера се оказва баща на Лео, така ли?

# 138
  • София
Не знам дали ще е точно 1:1, Езел го гледах отдавна. Тук гледам когато сваря, дори имената още не мога да запомня.
За тези, които искате спойлер, ето финала на Езел, около час е
Скрит текст:

Angry Причиних си го това с финала .
Скрит текст:
Мога само да се надявам  румънците да са мръднали леко извън него .
Останах с впечатление , че турчинът не се е отровил и не е умрял с Айшето . Спасили са го и е заживял като отшелник в този фар , защото накрая младият моторист /султан Матейко държеше май  лист с адреса / каза че отива при баща си и човекът , който му каза ,че фарът е затворен , нещо започна да преглъща трудно . После някакъв силует  в нещо като расо му отвори вратата ...  Аз това схванах от финала .
На мен пък румънският състав ми харесва много повече . Само  възрастните родители при турците изглеждаха по-чисти и приятни . Румънците  са заложили на неприятни и мърляви чичета за  татковците .И на Ади и на Елиза бащите са .....
Лео направо ми стана симпатичен . Хубаво е , когато един герой не го правят само  гаден .
Колкото до Влад и Рокси , мисля ,че той нарочно се държа гадно , за да може ТЯ да го зареже . Нали като подслушваха чу , че Лео я обича и може би разчиташе да заминат някъде заедно .

Скрит текст:
Бихте ли ми казали коя е жената, на коята Влад или който е актьора в турския сериал поръча да изпраща картички на родителите си? А инженера се оказва баща на Лео, така ли?
Скрит текст:
Май жената на Али-Лео е дъщеря на вуйчо-инженера / но не съм 100% сигурна от гледане на 1 серия/ Wink Пък и не е сигурно дали румънците няма да кръшнат тук-там от турския първообраз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
Записвам се и аз при вас. Бях изпуснала първите 5 епизода,изгледах ги на един дъх.
Много ми харесва сериалчето.

# 140
  • София
Леле, забъркаха нови персонажи и нови линии... Става все по-завързано и интересно 🙃 Не е едно просто отмъщение.

# 141
  • София
Сякаш много неща сдъвкаха между петък и понеделник. Защо свързвате Лео и Инженера? Нещо пропуснах ли?

# 142
След като Тиби насочи оръжие към Лео, не му ли светна лампичката, че е човек на Инженера? Как тогава още работи за него?

Много ми хареса как Тиби предупреди Влад и за Далия, и за лекаря.

# 143
След като Тиби насочи оръжие към Лео, не му ли светна лампичката, че е човек на Инженера? Как тогава още работи за него?

Много ми хареса как Тиби предупреди Влад и за Далия, и за лекаря.

И аз нещо не го разбрах много това с Лео, ако може някой да поясни?
Много динамично се развива сериалът последните 2 епизода. Нови хора, нови сюжети. Все по- големи босове изскачат от раз  - накрая да не се окажат с ореоли Елиза, Щефан и Лео.  Надявам се на финала всеки да си получи заслуженото, особено бащата на Елиза и тя самата. В противен случай сериалът губи стойност.

# 144
  • София
Между Лео и Тиби се получи една здрава връзка - двама души, които нямат какво да губят. Тиби насочи пистолета, но не стреля и се остави в ръцете на Лео...
Сега Лео не вярва нито на Щефан, нито на Тити - само на Тиби.

Апропо, нали не си мислим вече, че Чезар е впрегнал цялата си гвардия само за да си отмъсти Влад. Самият Влад е оръдие на Чезар за неговата си война 😉

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 01:08 от almadji

# 145
  • Пловдив
И аз не схванах как намесиха и жената на Чезар...Rolling Eyes
И бащата...много нагъл, па и за ден разбра камара неща за Влад, а ония двамката не успяха Simple Smile
Всъщност кво намери в дома на жената?

Тая Елиза ми е анти да я гледам.

А Чезар към кой търси мъст?

# 146
Между Лео и Тиби се получи една здрава връзка - двама души, които нямат какво да губят. Тиби насочи пистолета, но не стреля и се остави в ръцете на Лео...
Сега Лео не вярва нито на Щефан, нито на Тити - само на Тиби.

Апропо, нали не си мислим вече, че Чезар е впрегнал цялата си гвардия само за да си отмъсти Влад. Самият Влад е оръдие на Чезар за неговата си война 😉

Точно. Такава помощ не ми се вярва да е безвъзмездна, със сигурност си има голяма причина , каквато и да е, ще се разбере по- натам.

# 147
Мистик,книга взе,надписана от пластичния хирург,който е променил Адриан и е създал Влад.
Дразня се на Влад,че се метна на Елиза. Това не е отмъщение,а любов,която тя не заслужава.
Тити ми е толкова антипатичен,че ми идва да го удуша през екрана. 😂
Има нещо гнило с Чезар,да. Интересно какво ли ще излезе.

# 148
  • Пловдив
Много хитър дядка...м да.
Влад ще успее ли да се покрие?

# 149
Да се надяваме.
ММ снощи намерил някакво приложение с тв и филми,има трите сезона на Влад,но нещо не ми зареждат. Иначе се изкушавам да го изгледам на бързо. 🙈😁

Общи условия

Активация на акаунт