"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 57 537
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Разпиляна във въображението
И мен ме е яд на Влад за Елиза. Все още наивен и адски влюбен. Още малко и на страната на тримата ще застане. Горките те. Лош късмет, че убиха човек иначе да са си плеснали ръцете за добре свършената работа - обир на 8 млн.

# 151
  • Пловдив
А с този близкия на Влад какво се случи, че е в болница? С него и русата дама каква е историята?

# 152
Аз мисля, че Влад умишлено иска да накара Елиза да се влюби в него, а после да я накара да страда, както тя постъпи с него. Нали не мислите, че просто е така ще и се хвърли в обятията и ще забрави какво му е причинила?Погледнете къде ходят, чуйте думите- обичам те - за мен не са случайни, а е част от плана му да и напомни за Ади и да я накара да се влюби пак. Макар , че не отричам, че има част от него, която я обича все още , но не и сега, не и на този етап и не по този начин- да и се метне в обятията и да забрави всичко на мига -не мисля. На този етап той се движи по план , съгласуван или продиктуван от  Чезар. Лошото е, че изпускат основите, не знаейки нищо за Тити - дано това не им изиграе лоша шега.  Колкото до самата Елиза - не харесвам нищо в нея. Както я представят така , не е с нищо по- различна от баща си. Дори маниерите и погледът й ми са антипатични - сякаш всеки и  е длъжен. Дано накрая влезе в затвора, защото там и е мястото. Влад заслужава стойностна жена до себе си.

# 153
  • Пловдив
Добре, де...как всичко са обмислили, а са пропуснали Тити? Та той и е баща? Адриан как не е знаел за него? И не са проучили всички наоколо...?

# 154
Адриан не е виждал бащата никога. Той не е присъствал изобщо в картинката.

Не знам. Според мен Влад се вкопчва във всяка сламка, която би могла да оправдае Елиза за случката, а всъщност тя и баща й завлякоха всички. А нея я изкарват жертва, думите, които изрича трябва да ни накарат да й съчувстваме. Милата, решила никога повече да не лъже, когато прекрачи вратата на леля си. Защо обаче все пак е съставила план за обир Simple Smile

# 155
Добре, де...как всичко са обмислили, а са пропуснали Тити? Та той и е баща? Адриан как не е знаел за него? И не са проучили всички наоколо...?

Влад не знае , че Тити е баща на Елиза. Виждал го е само в съда, другаде не е.  Това е така, защото Тити измисли плана за грабежа и натопяването на Адриан, но не участваше пряко в него- другите 3-ма го извършиха. Влад сега научава, че той има нещо общо с грабежа и тепърва ще го проучват.

# 156
  • Варна
Сериалът става все по-интересен!

Ще отговоря набързо без цитати на някои въпроси, че пиша от телефона.
Сцената с Тибор и пистолета към Лео беше, за да може Тиби да спечели още повече доверието на Лео, защото не можа да го застреля, защото му е верен. Лео се върза и сега му вярва безрезервно, така Тиби ще може да ги следи и информира Влад и Чезар.
Далия е организирала първата игра на покер с онази голяма клечка, до която Тити стигна и от която Влад печели 1 милион и онзи остава без пари.

Ох, дано не стигнат до доктора, ама май ще го набарат. И на мен ми е много интересно на Чезар какви са му мотивите. Също ме е яд, че Влад награби Елиза, но и това може би е част от плана.

Момичета, вечер не мога да си легна, ако не изгледам поредната серия ахаха....

# 157
Да,уж по план,но си личи,че не е отмъщение това с Елиза.
Хич не лъже тя,че и на сестра си забива нож в гърба,като се натиска с Влад. Много е противна.
Всъщност визуално нито една жена не ми харесва. Нито тя,нито Роксана,Мики,онази на Щефан...

# 158
  • Пловдив
Онзи с милиона не е ли случаен? С такова убеждение останах, а Влад каза, че той е първото у отмъщение...?

Тити уби лелята, нали? За да не даде писмото на Елиза?

А Щефан взе да подозира Влад или...? Понеже май иска да го изиграе, а в началото нямаше такива намерения.

# 159
  • Варна
Да, Тити уби лелята на Елиза. Писмото беше за МАрия - майката на Влад(Адриан).

# 160
Трябва да пусна серията, когато бащата изнуди Елиза, но там той като че ли каза, че планът е бил нейн, но се е отказала да го осъществи, защото се е влюбила.

# 161
  • София
И на мен ми е странно, уж мащабно проучване, с години Влад следил тройката, а да не знае нищо за бащата на Елиза. Изглежда недоизпипана тази нишка, но да видим.
Барбо човек на Лео ли го простреля, или на Чезар?

# 162
  • Варна
Лео беше наредил да ги очистят и тримата - Влад, Мики и Барбо.
Тибор спаси Мики от оня с ножа в Бара, Чезар спаси Влад в апартамента му, но за Барбо закъсняха и един "бездомник" го гръмна на един фонтан, докато Барбо се чудеше дали да пие.
Това се случи, когато Влад нещо се беше ядосал и ги изгони. Тогава Лео се възползва, защото сами по отделно са уязвими.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:48 от Gaburata

# 163
И на мен ми е странно, уж мащабно проучване, с години Влад следил тройката, а да не знае нищо за бащата на Елиза. Изглежда недоизпипана тази нишка, но да видим.
Барбо човек на Лео ли го простреля, или на Чезар?
Той Тити май се беше покрил през тези години,може би за това са го пропуснали. Сега сигурно му свършиха парите и пак се показа от дупката. Нали даваха Елиза като отиде да го види,останах с впечатление,че отдавна не се бяха срещали.

# 164
  • Пловдив
Да, той беше в някакъв вертеп и тя му каза, че не го е виждала 10г..Искаше тя да го приюти в къщата си...После Лео отиде уж да го утрепе, ма не...

Общи условия

Активация на акаунт