Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 31 933
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Gab170 благодаря! Цвета наистина е много хубав и май е точно този,корал, който искам. От али ли го поръчваш.

# 61
Gab170 благодаря! Цвета наистина е много хубав и май е точно този,корал, който искам. От али ли го поръчваш.
Да от Алиекспрес е, ето линк : https://www.aliexpress.com/item/32978302455.html

# 62
Благодаря!

# 63
Момичета, някои от вас бяха поръчвали писалки за мраморен ефект! Дойдоха ли, пробвахте ли ги и доволни ли сте? Благодаря Blush

# 64
Моята дойде счупена и така и не успях да я пробвам.

# 65
Момичета, някои от вас бяха поръчвали писалки за мраморен ефект! Дойдоха ли, пробвахте ли ги и доволни ли сте? Благодаря Blush
Поръчах един ултра слим маркър на Комилфо. Пробвах го веднага, просто върху лака драсках, работеше. След месец щях да правя маникюр с него, не пишеше изобщо. Нищо не помогна, нито спирт, нито затопляне. Много ме е яд, защото бях намислила поне 10 дизайна с него....

# 66
  • Варна
Нещо имам проблем със намирането на цветове. Доволна съм от тези на бютилукс,но няма корал или поне аз не виждам и черен с брокат. Котешко око намерих на коди,но още не съм сигурна.
Може ли съвети откъде да търся цветове,които отговарят.
Blonddie, 62 номер на бютилюкс е уникален корал, неон, любим ми е.
67 също е мнохо хубав , макар и по към магента отива.
Много тъмно лилаво-черен брокат е 150 бютилукс.
Ще пусна снимки по-късно.

# 67
  • на брега на морето
Азур имат също хубави черни, звездни, брокати. Имам 1 дето леко лилавее.
С тези неща за рисуване е голяма мъка някой път. Аз пък си поръчах една черна боичка на елит за златни декорации ( " литье" на руски). На клип като я гледах изглеждаше като боя, дойде като спайдър гел от тези за ленти, тегли се, направо не знам как ще рисувам цветя и листа с нея. Още не съм пробвала, като пробвам- ще пиша, но видът и ме прави скептична, че ще мога да я ползвам за това, което исках...

# 68
Нещо имам проблем със намирането на цветове. Доволна съм от тези на бютилукс,но няма корал или поне аз не виждам и черен с брокат. Котешко око намерих на коди,но още не съм сигурна.
Може ли съвети откъде да търся цветове,които отговарят.
Blonddie, 62 номер на бютилюкс е уникален корал, неон, любим ми е.
67 също е мнохо хубав , макар и по към магента отива.
Много тъмно лилаво-черен брокат е 150 бютилукс.
Ще пусна снимки по-късно.

Ще чакам да ги видя

# 69
  • Sofia
Спайдър гел-а е един малък ад. Аз поръчах един от Алиекспрес и никак не се справям с него, само зацапва Sad

# 70
  • София
Спайдър гел-а е един малък ад. Аз поръчах един от Алиекспрес и никак не се справям с него, само зацапва Sad
Всичките спайдери са ми от Али, нямам проблем с тях. Имам черен, бял, червен, жълт. Упражнявай се на мостра, когато е по-опънат прави тънки линии, а когато не е много опънат дебели линии. Когато го ползвам, слагам по кожата от това за предпазване ( не помня как се казваше) и после го отлепям, за да не чистя много кожи.

# 71
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, но скоро не съм ви показвала нищо

# 72
  • на брега на морето
Страхотни са, РосиХрис! Heart Eyes С какво си рисувала листчетата и чертичките( докато сме на вълна боички и спайдър гел)? Hug

# 73
  • Варна
Ето и снимки на моите фаворити за корал, макар че трудно се предават кораловите цветове:

Azure 7009 - розов корал, лек неон
Gd coco 805 - неонов корал / оранжев подтон
Beautilux 062 - неонов корал / розов подтон в сравнение с 805/

Beautilux 150- черно-лилав с блясък

Beautilux 067 - неон тъмна магента / не е корал !/

Всички много покривни и лесни за нанасяне.

# 74
  • Стара Загора
Rosihris, наистина страхотни маникюри и аз се нареждам да питам за листенцата и черните линии.

Вие само на себе си ли правите маникюр или глезите и други дами? Аз до сега майка ми съм лакирала и вчера приятелка за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт