Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 32 889
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
prinzesata, много благодаря Flowers Tulip Hug

# 631
  • Стара Загора
Милата Поли тества новата колекция на Kodi и има код за 5%, ако някой ще пазари

https://youtu.be/Zt2EsdJAxes
Код за отстъпка Poli5

Много ми се иска да си купя 2-3, но имам толкова много лакове вече 😅

# 632
  • Варна
Някой ползвал ли е такъв тип удължители, които се лепят само от към предната част на нокътя? Ако споделите впечатления ще съм благодарна.

# 633
Здравейте, купих си, след като прочетох в темата, топ лакът на SBN, който се пече на лампа, нали става за употреба и след нанасяне на обикновен лак? Благодаря!

# 634
От любов към нюд лаковете, този път с топ лак с матов ефект се докарах с ефект “без лак”. Joy Ще го погледам няколко дни и ще мина сигурно с нормален топ. Прекалено нюд е дори за моя вкус.

# 635
Момичета, вчера вечерта за пръв път сама се лакирах с новите придобивки, успях да поправя най-накрая грозно оформените нокти и "омбрето", което бях помолила маникюристка да ми направи. Използвах Версайска роза на Коди 01RN за основен цвят, като го прелях с Естествено бял 20BW.

Много се ядосвах, защото моите нокти си растат прави, но при пиленето маникюристката ми закриви в различни посоки всеки нокът, както и много им стесни връхчетата на някои от тях. Опитах се максимално да ги изправя, както и смених формата с нещо между "квадрат" и "балерина".

И понеже нямам машинка за махане на лака, ползвах течността на Коди за махане на гел лак... ами видях се в приключение докато сваля всичко от ноктите. Без да преувеличавам отне ми повече от час. Гледах клипчета, в които казват, че не е необходимо да се сваля и основата, ако не се е отлепила, да де ама ако не я сваля и намацам отгоре пак основа, лак и топ, няма ли да станат прекалено дебели ноктите?

Скрит текст:

# 636
  • София, Дружба 2
red mane, страхотен маникюр. Много добре се е получило. А пък ако го сравнявам с този, направен от маникюристката ти - то се вижда, че ти си по-голям професионалист от нея! Simple Smile Наистина маникюра ти е супер!
Ето го моят с ув лампата ПРЕДИ:

И с новите  лед лампа и лакове СЕГА:

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 13:17 от Picky

# 637
Леле, ужас, как може професионална маникюристка да направи такъв грозен маникюр Close
Твоят е супер, red mane, а си любител Heart Eyes

Аз влизам да похваля течността за сваляне на гел лак с ланолин на Silcare.
https://makeup.bg/product/513631/

Хареса ми, не е никак зле. За 15 мин махна перфектно гел лак с базата на Коди, за която всички знаем, че не е от лесните за махане без каре.

# 638
  • Пловдив
Лелеее , red mane, за такова недоразумение даже не бих и платила...Ти си се справила като професионалистка Wink
Много ви се възхищавам на хубавите нокти, надявам се някой ден и аз така да се справям Wink

# 639
Наистина тази маникюристка се е справила ужасно 😯🤐

# 640
Няма да коментирам "маникюристката", за да не стават много негативните коментари, въпреки, чее.....
Ще напиша само, че това, което ти си направила е УАУ! Страхотни нокти, справила си се отлично!

# 641
  • София
red mane чудесен маникюр. От много време се опитвам да направя такова омбре и все не ми се получава. Ще споделиш ли как преля цветовете?
П.с именно заради такива ‘’маникюристки’’ се насочих към домашният маникюр и ноктопластика и смея да твърдя че тук в тази тема, където повечето са любители, се справят много по-добре от салоните, в които съм ходила.

# 642
Благодаря на всички за милите коментари!

red mane чудесен маникюр. От много време се опитвам да направя такова омбре и все не ми се получава. Ще споделиш ли как преля цветовете?
П.с именно заради такива ‘’маникюристки’’ се насочих към домашният маникюр и ноктопластика и смея да твърдя че тук в тази тема, където повечето са любители, се справят много по-добре от салоните, в които съм ходила.
За преливането на цветовете използвах едни гъби за околоочен контур /concealer sponge/ открих такива в магазините по левче, както и в Jumbo. Бях набелязала няколко клипчета от youtube за омбре или така нареченото "baby boomer". В едното клипче преливката се прави с такива гъбки, а в другото с четчица, за себе си реших, че с гъбката е по-лесно. Ето и клипчетата:
- с гъба: https://www.youtube.com/watch?v=1DB5qt-YWTw
- с четчица: https://www.youtube.com/watch?v=6n-kTNgYoc8&t=307s

# 643
  • Light of Zartha
Страхотно си го преляла! Това ми е един от любимите маникюри и един от най-трудните. Гледах клипчето, имам даже точно тези гъбки и съм пробвала, но не разбрах нещо - тя изряза няколко парченца гъба, първото го "напои" с гел боя, а с второто само доразнесе? И то е чисто? Извинявам се, но не ми е много добър руският и не се ориентирах само с гледане.

# 644
Второто парченце гъба е чисто, да. След това пак го поизтри, защото може да се напоило.
А, тези пръчици за почистване около ноктите някой има ли идея как се казват?
Тя казва - четки, но при търсене на четки излизат само четки.

Общи условия

Активация на акаунт