Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 31 983
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм с нов маникюр днес. Изграждане с полигел на Claresa и синьо 703 и Full glitter 1 на Claresa.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 22:04 от esmeralda23

# 661
# 662
Моля препоръчайте ми млечно бяло. В понеделник ще взимам корал и светло лилаво и диня но много искам млечно бяло

# 663
И аз съм с нов маникюр днес. Изграждане с полигел на Claresa и синьо 703 и Full glitter 2 на Claresa.
Скрит текст:

Есмералда, глитърите с гъбичка ли са нанесени? Имам подобен и ми се иска да го нанасям с гъбичка, за да постигна този ефект, но не съм наясно след базата маха ли се лепкавия й слой преди нанасянето и после след изпичането на глитъра как се процедира. Би ли споделила, моля?

# 664
Не, това си е нормален лак с много силен брокат.

# 665
red mane, намерих наименованието на английски, защото ми заприличаха на апликаторите за червило и гланц, които се използват в козметиката и гримирането и са еднократни.
Тези повече ми приличат, на тези които рускинята използва във видеото:
100Pcs/bag Disposable Clean Micro Brush Eyelashes Extension Individual Lash Removing Swab Micro Brush For Eyelash Extension Too

https://www.aliexpress.com/af/Micro-Brushes-Disposable-Applicator-Swab-for-Eyela.html?d=y&origin=n&SearchText=Micro+Brushes+Disposable+Applicator+Swab+for+Eyela&catId=0&initiative_id=SB_20210220133356

И други подобни:
100PCS/Lot Eyelash Extension Micro Brushes Applicators Mascara Brush Tools Lashes Microbrush For Eyelashes Maquillaje
https://www.aliexpress.com/item/32881377812.html?spm=a2g0o.detai … 422%2315392%23588

# 666
  • на брега на морето
Веналиса също имат такива плътни брокати. Даже като погледнах първо снимката на Есмералда си помислих, че е Веналиса, преди да я прочета. Готин маникюр! Hug
Млечно бяло и аз търся отдавна. Поръчах си едно на lemooc, но още не е дошло.

# 667
Бяло имам на Джеси и съм доволна.

# 668
Не, това си е нормален лак с много силен брокат.
Скрит текст:
Тоест, нанесла си го стандартно с четката, ако правилно разбирам. Моят сребрист брокат е китайски  на Jessi, но нанесен директно с четката стои много неравномерно, не така като при теб. Затова попитах за протокола с гъбичката, ще взема да се пробвам, пък каквото стане.

# 669
Съвсем нормално с четката, да. Но зависи от това какъв е лакът и с какъв брокат е. Има лакове с едър брокат и те не се нанасят много равномерно. Този е със съвсем ситен, много пигментиран и с ефект на разтопен метал. За жалост на снимката май не се вижда много добре. Ето това е.

Иначе процедурата за нанасянето му е стандартна като при другите лакове - база, 2 слоя брокатен лак и топ.

# 670
  • София
Жестока е тоя брокат,  ще се поръчва.

# 671
Да ви покажа един много красив цвят на Beautilux CH08, покривен с фин блясък:

# 672
Вчера ми попадна един странен продукт, много не схващам как работи 😀 вие ползвате ли?
https://prettyzone.net/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%B … 1%85-4-%D0%BC-496

# 673
  • Gorni Bogrov
Извинявам се ,ако се обсъждано,но ще ми дадете ли линк съм основа за френски маникюр от алито?

# 674
Поръчах този

И този лак

Никога не съм пробвала нищо на марката,а и тези термолакове ще са ми първи опит! Ще се радвам ако някой има опит с тях и го сподели !

Общи условия

Активация на акаунт