Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 472
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Това възможно ли е да е положитен тест. Тъй като втората чертичка не е много ясна.

За мен чертичката си е много ясна даже!

# 556
Здравейте, дами. Имам един въпрос понеже се притеснявам. Бременна съм в 24 г.с. и имам течение, което е бяло на цвят, но понякога когато кихна усещам как теква и освен това бялото има и леко по-воднисто. Надявам се да не е мехура, утре ще отида да ме видят, но не мога да спра да го мисля.
Искам да попитам при вас какво е вашето течение? Има ли някоя като мен?
Благодаря ви предватително!

# 557
Момичета бременна съм в 10 г.с но от началото на бременноста имам задилено течение. Преди бременноста често страдах от бактериална вагиноза и гъбички просто съм по-податлива. Почти съм сигурна че пак е това! Но моята АГ отказва да пусне микробиология все казва след 12 г.с... много се притеснявам,според вас има ли опасност от спонтанен аборт или някакво друго усложнение ако изчакам още 2-3 седмици. (Да допълня нямам сърбеж или дискомфорт,но аз и друг път не съм имала)

# 558
Идете на друг, по възможност препоръчан) АГ. Може и нищо да не е, ама е несериозно да Ви пусне елементарно изследване при налични оплаквания...

# 559
  • София / Виена
Здравейте, дами. Имам един въпрос понеже се притеснявам. Бременна съм в 24 г.с. и имам течение, което е бяло на цвят, но понякога когато кихна усещам как теква и освен това бялото има и леко по-воднисто. Надявам се да не е мехура, утре ще отида да ме видят, но не мога да спра да го мисля.
Искам да попитам при вас какво е вашето течение? Има ли някоя като мен?
Благодаря ви предватително!
И аз имам такова. Моето АГ ми каза, че е нормално, но стига да няма аромат и да нямаш оплаквания като сърбеж. Добре е да се правят упражненията на Кегел, защото с напредването на бременността може да се появи това леко изпускане, но ако най-добре е да се консултирате със следящия Ви лекар.

# 560
Здравейте знаете ли за колко време излизат резултатите от биохимичен скрининг?

# 561
Около 10 работни дни.

# 562
Толкова 10 работни моята проба я взеха на 18 и още не е изленала днес или утре трябва да излезе

# 563
От скрининга (БХС) за 48 часа. 10 дена трябват за пренаталния тест.

# 564
От скрининга (БХС) за 48 часа. 10 дена трябват за пренаталния тест.
Благодаря ❤️

# 565
Ами зависи,нали казвам аз правих скрининг и ми взеха пробата във Вита и до днес нямам резултат бяха ми казали 10 работни дни

# 566
Ами зависи,нали казвам аз правих скрининг и ми взеха пробата във Вита и до днес нямам резултат бяха ми казали 10 работни дни
Благодаря 💕

# 567
за бхс в майчин дом резултатите излизат около 48 часа след взимане на кръв.. септември правих и двата бхс и двата пъти на втория ден правих консултации с генетик там.

# 568
Относно след родилното кървене (естествено раждане), минаха 20 дни. Вчера вече нямаше почти нищо от тъмнокафявото течение. Тази сутрин забелязах светла ярко червена кръв, помислих си ок може да е нормално малко да има. Обаче сега има още. Не е много като количество, но ме е страх да търся в гугъл информация защото само ще се стресирам. Едва ли ще е добра идея при положение, че кърмя. Да не вземе да спре кърмата... Имам преглед контролен за след няколко дни и се чудя дали да не звънна на АГ да ме прегледа по-рано? На някой случвало ли се е да прокърви леко по този начин или знае ли дали е нормално? Нямам болки, само като бебока суче се случва някоя друга контракция...

# 569
Ама нормално е и 40 дни да кървиш. То за това на 40 ден се смятало, че си 'изчистена' и тогава може да отидеш на църква. Аз до 40 ден си имах кървища, дори и малко след това продължи. Не се притеснявай Heart Ако нещо вече много се усъмниш по-добре звънни на лекар, отколкото да четеш в нета, че то там все е на умиране Grinning

Общи условия

Активация на акаунт