Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 467
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
за бхс в майчин дом резултатите излизат около 48 часа след взимане на кръв.. септември правих и двата бхс и двата пъти на втория ден правих консултации с генетик там.
Много благодаря ❤️

# 571
Ами зависи,нали казвам аз правих скрининг и ми взеха пробата във Вита и до днес нямам резултат бяха ми казали 10 работни дни
Не е нормално толкова да се мотаят. Проверете къде пращат кръвта и ако е в Майчин дом, генетичната лаборатория, проверете сама тук дали не са готови - става с имена и дата на вземането на кръвта.

# 572
Ама нормално е и 40 дни да кървиш. То за това на 40 ден се смятало, че си 'изчистена' и тогава може да отидеш на църква. Аз до 40 ден си имах кървища, дори и малко след това продължи. Не се притеснявай Heart Ако нещо вече много се усъмниш по-добре звънни на лекар, отколкото да четеш в нета, че то там все е на умиране Grinning

Ох по диагностициране в нета направо вече сме умрели.. 😅 Не знам, стреснах се като видях яркия цвят защото вчера направо си беше спряло всичко, а ярък цвят от родилното не бях виждала. И сега ако се засили ще звъня на АГ да ме гледа по-рано.

# 573
Ами проверих аз и им звънях пробава мие  взета на 18 но е постъпила в мд чак на 26 не знам защо и тя док ми беше казала 10 работни дни им трябват няма повече да се мотам така направо в мд ще си давам за втория бхс

# 574
Това възможно ли е да е положитен тест. Тъй като втората чертичка не е много ясна.

Да, положителен е. Честито!
благодаря ви за отговора

# 575
Това възможно ли е да е положитен тест. Тъй като втората чертичка не е много ясна.

Да, положителен е. Честито!
благодаря ви за отговора
   с първото ми дете така беше и моя тест.Честито

# 576
Здравейте,възможно ли е забременяване на 16,17 ден от МЦ ?

# 577
Възможно е, но все пак зависи колко ти е дълъг цикъла.

# 578
Много благодаря за отговора.

# 579
Здравейте! Преди да забременея при продлъжително стоене на крак после цяла нощ единият ми крак тежи и имам
напрежение в него. В 11 г.с. съм и това ми се случи и сега. Много съм уплашена да не е нещо сериозно, имам 1 спонтанен аборт миналата година. На 26 съм. Онзи ден бях на преглед, има пулс и се развива нормално за 10+5. Качила съм само 2
кг, 59 съм. Ами ако е тромбофилия 😢😢😢😢

# 580
  • Седмото небе
Ако или какво може и не може да е-тук във форума няма как да се каже. Споделяйте всяко притеснение със следящия ви АГ за точни диагнози и терапии.

# 581
Здравейте! Преди да забременея при продлъжително стоене на крак после цяла нощ единият ми крак тежи и имам
напрежение в него. В 11 г.с. съм и това ми се случи и сега. Много съм уплашена да не е нещо сериозно, имам 1 спонтанен аборт миналата година. На 26 съм. Онзи ден бях на преглед, има пулс и се развива нормално за 10+5. Качила съм само 2
кг, 59 съм. Ами ако е тромбофилия 😢😢😢😢

Пуснете пакет тромбофилии в Геника, ако това ви притеснява и коментирайте с АГ.

# 582
Здравейте. На 26ти март направихме ЧХГ и се установи, че съм бременна (чрез инвитро оплождане) . На 2ри април установихме, че са близнаци(дай боже да си останат 2).
Според изчисленията и гинеколога в момента влизам в 7г.с. Изключително тежко ми е на стомаха, все едно ми е тежко от преяждане, а в същото време се чувствам гладна... От време на време усещам как ми се гади, но до момента не съм повръщала. Вървят ми киселини предимно следобед. Възможно ли е да ми е тежко от това? Някакъв домашен лек без лекарства? Благодаря предварително.

# 583
Съвсем нормално е подуването. Не съм чела за домашни лекове.

# 584
Аз имах мноооого лоши киселини. Бяха ми предписани едни гелчета на ДопелХерц за тях през бременността, но аз също гледах в краен случай да ги пия. Иначе гледах почти винаги да имам банани, лукчета, кисело мляко, прясно мляко, понякога пиех и газирана вода. Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт