Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 450
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Нещо ефикасно срещу разстройство? Лекарката каза, че няма какво да пия, да ям суха храна, обаче имам по-голямо дете и не мога да го затворя два дена вкъщи, докато ми мине от само себе си Sad
Здравейте, ентерол. Той е безопасен

# 631
Привет,
38гс и няколко дни, имам следното питане:
Четвъртък вечерта имах розови нишки като зацапване, което докторът по телефона определи, че сигурно е слузестата запушалка. Спря много бързо и от тогава нищо, до днес, пак така с розовеещи нишки, но продължава вече цял следобед. Не е кървене, кървенисти розови нишки са в течението само. Дали е възможно тази запушалка да пада на два пъти, по-продължително..?

Утре съм на консултация така или иначе, не ми се иска много да търся лекаря в неделя следобед.

# 632
  • София
Може доста време да пада преди да настъпи раждане.

# 633
Привет,
38гс и няколко дни, имам следното питане:
Четвъртък вечерта имах розови нишки като зацапване, което докторът по телефона определи, че сигурно е слузестата запушалка. Спря много бързо и от тогава нищо, до днес, пак така с розовеещи нишки, но продължава вече цял следобед. Не е кървене, кървенисти розови нишки са в течението само. Дали е възможно тази запушалка да пада на два пъти, по-продължително..?

Утре съм на консултация така или иначе, не ми се иска много да търся лекаря в неделя следобед.

Да, така изглежда тапата, моята падаше на няколко пъти от 37г.с., като родих предизвикано в 38+5. Няма защо да се притеснявате.

# 634
Благодаря за отговорите. И аз така си мислех, обаче колкото и предварителна подготовка на имам, пак се стряскам дали наистина е това, като дойде моментът на практика. Simple Smile

Хубава вечер!

# 635
А това течение като сопол ли е (извинявам се за сравнението, обаче точно такова е)?

# 636
Точно такова е и леко лепкаво. (Не са води)

# 637
  • София
Момичета,
Някоя от вас имала ли е ниска плацента?
Вярни ли е, че мжое да се вдигне с напредването на бременността? И ако има родили - задължително ли е секцио или не?
Може да се вдигне. Секциото не е задължително.
Моята плацента беше почти превия, на милиметри от канала. Вдигна се малко. Родих нормално.

# 638
Вдигнала се е достатъчно за да позволи нормално раждане.
От самото начало нямах намерение да раждам нормално и плацентата ми беше ниска и до края на бремеността си остана там и казаха че и да искам нормално няма как. По време на секциото имах голяма кръвозагуба заради плацентата и хич не ми се мисли какво можеше да е, ако раждах нормално.

# 639
Не са ми вземали, явно е пропуснала да ми вземе и може там да има нещо 🤔 Утре ще отида да и покажа изследванията да видим какво ще каже. Много се притеснявам да не каже че, трябва антибиотик аз съм в 22.г.с незнам въобще дали е редно да се пие.
Не се притеснявайте аз пих антибиотик доста силен в 9та седмица заради бактерия няма никакъв проблем 🙂

# 640
Здравейте момичета! В 13 г.с. Съм! Днес ходих при АГ, което ме следи и ми взе вагинален секрет, докато го взимаше много ме заболя, след това като отидох до тоалетна доста почна да ме пари дори имаше малко съсирена кръв на тоалетната хартия. Оттогава ме пари и ми зацапва бледо кафяво. Не знам много съм притеснена дали е от вземането на секрет, дали бебчо е добре? На някоя от вас случвало ли й се е?

# 641
Здравейте момичета! В 13 г.с. Съм! Днес ходих при АГ, което ме следи и ми взе вагинален секрет, докато го взимаше много ме заболя, след това като отидох до тоалетна доста почна да ме пари дори имаше малко съсирена кръв на тоалетната хартия. Оттогава ме пари и ми зацапва бледо кафяво. Не знам много съм притеснена дали е от вземането на секрет, дали бебчо е добре? На някоя от вас случвало ли й се е?

Вагинален секрет или цитонамазка?

# 642
Секрет, не е цитонамазка.

# 643
  • София
Само при цитонамазка съм имала кървене аз.

# 644
При цитонамазка може да има болка и кървене.
Секрет се взима с памучен тампон, не виждам как може да предизвика кървене и болка, честно казано. Да не ви е боляло от спекулума?

Общи условия

Активация на акаунт