Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 545
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
И аз в началото на бременността, горе долу 6та, 7ма седмица влизах в минерален басейн. Нищо ми няма, просто бързо се умарях. Четох, че плуването е препоръчително по време на бременност, стига да не е градския басейн не мисля, че има проблем Simple Smile

# 391
  • София
Проблем с гъбички можеш да имаш, иначе самото плуване не може да навреди.

# 392
И аз в началото на бременността, горе долу 6та, 7ма седмица влизах в минерален басейн. Нищо ми няма, просто бързо се умарях. Четох, че плуването е препоръчително по време на бременност, стига да не е градския басейн не мисля, че има проблем Simple Smile
Не всеки има басейн в задния си двор Joy.

# 393
Благодаря ви много! Няма да се кисна, но поне едно мокрене може и да направя, стига да няма много хора. Просто днес чух, че едва ли не не трябвало да се докосвам до минералната вода.

# 394
Не става въпрос за задния двор.. мисля, че има разлика между градския басейн, с 5-10лв вход и басейните по спа курортите и хотелите, поне има разлика в хората, които ги ползват. Hands V

# 395
Здравейте някоя мама имала ли е болки в бъбреците и как сте се лекували? Имам болка в десния бъбрек.. освен бусколизин какво може да се пие? Благодаря

# 396
Аз имам и в момента лежа, даже май съм с цистит утте ще отида на док,ама май само но шпа може ...

# 397
  • София
Аз имах болка в областта на бъбреците, но урината беше чиста и на прегледа докторът предположи, че вероятно е нерв. Иначе пих нош па и магнезий.

# 398
Здравейте някоя мама имала ли е болки в бъбреците и как сте се лекували? Имам болка в десния бъбрек.. освен бусколизин какво може да се пие? Благодаря
Консултирай се с лекар. Лекарства се предписват само от лекари.

# 399
Здравейте.

Закъснява ми 5 дни. Имам + тест с наситена 2ра черта. Очаквана бременост е. Пробваме от 6м и не мога да се зарадвам още. Нямам симптоми и това ме притеснява, защото четох че биохимичните са точно така, но имах много лека черта 12 дни след потрърдена ову, а от днес вече си е наситена черичка. Ясно изразена. Може ли да ми кажете кога трябва да звънна на гинеколога си за час? В сряда ще съм в 5г.с.

# 400
Направо му звънкай и му обясни, той ще ти каже при тези обстоятелства кога трябва да те прегледа. Мен още същата седмица (5 г.с.) ме погледнаха на УЗД, най-малкото, за да се установи дали плодът е в матката. Иначе и аз нямах никаква симптоматика в 5 г.с. - при мен удари с пълна сила в 7-ма.

# 401
Най-добре преглед направо в 7г.с.,за да чуете сърчице. Щом тестът ви се насища, значи всичко е наред. Симптомите ще започнат, когато Чхг нарасне значително. А може и да нямате симптоми. Не се притеснявайте, засега всичко звучи нормално.

# 402
Днес бях на преглед, бебето прескочи термина - 40г.с.+1. И се оказа, че явно нещата са запецнали някъде. Тапата падна. Имам около 3см разкритие, но шийката на матката е твърда все още. Утре влизам в родилното за предизвикване на раждане и исках да попитам какво мога да очаквам? Все си мислех щом стане време да отида ще имам контракции, ще пищя от болка примерно. А аз отивам кажи речи с тооооолкова леки контракции, че дори не ги забелязвам. Не знам защо толкова бързат да изкарат бебето. Не са казали нищо. И просто ако някой може да сподели опит - примерно колко време след включване на системите да очаквам нещо да се случи. Евентуално мога ли да се разхождам или ще седя в предродилна зала докато започнат контракциите и се наложи да ме местят в родилна...  Плаща ли се допълнително за предизвикването и такива работи. Много ще съм благодарна за всякаква информация!!!

# 403
Като цяло може да откажете предизвикване на раждане, ако няма някаква основателна причина. Попитайте отново защо се налага. Най-добре е естествено да си тръгнат нещата, но ако лекарите имат някакви притеснения, ще искат да предизвикат раждане. Не може да се каже колко време ще продължи, зависи как ще процедира лекаря и как ще реагира тялото ви. Ако ви сложат епидурална упойка, няма да може да се разхождате, ще сте легнала най-вероятно. Та ще ви сложат упойка, ще пуснат система окситоцин, ще спукат водите и ще чакат до пълно разкритие, за да почне напъването. При мен всичко отне 4 часа, но при някои жени доста повече. Но аз нямах избор тогава, ако имах-бих изчакала още да започне само раждането.

# 404
Babymonkey, успех. До утре може и да тръгнат нещата, само се нагласи положително.
Момичета, в 8 месец при изследване на седимент в урината излязоха урати. Да се притеснявам ли? По-скоро да притеснявам ли лекаря, понеже съм другия понеделник при него чак..

Общи условия

Активация на акаунт