Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 492
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте в 9г. с 5 дни продължавам от време на време да се чувствам все едно всеки момент ще ми дойде. Нормално ли е според вас?
При парене ниско долу си пуснах микробиология и през това време аг ми каза да мажа с клотримазол, но малко ме притеснява да се мажа с него. Някой друг ползвал ли го е? И помогнал ли е съответно? Второ аг ми казва, че дори да излезе нещо на микробиологията до 12 г. с не трябвало да го лекувам, било опасно.
Къде ги намирате тези АГ-та?
Изчакайте резултатите от микробиологията и се лекувайте спрямо тях. Вижте и стерилна урина, ако се наложи, да направите.

# 541
Добро утро момичета нещо ми е притеснево имам леки пробождание и болки ниско долу ..

# 542
Болките постоянни ли са, като преди менструация?

# 543
До коя седмица на бременноста са нормални леки тъпи болки, тип менструални?
Аз имам такива, но съм някъде 6гс и малко /по мои изчисления/. От време на време имам много леки такива, а на моменти нищо не усещам.
Единствено много ме болят гърдите и ми се опъва кожата на корема. За това опъване, какво ще предложите момичета? Вие с какво се мажете? При мен е още много рано, но от седмица така си усещам корема. Той и видимо се е заоблил. Аз по принцип нямам такъв и сега си личи доста. А за апетита няма да говоря:joy:

# 544
Такива болки може да усещате и до края на бременността, предполагам. Те са от нарастването на матката и са нормални.
Добре е да започнете да се мажете още от сега с нещо, някои ползват зехтин, други лосиони от рода на Палмърс, и много вода. Аз с нищо не се мазах, но за щастие стриите ми се разминаха. Четох, че било генетично и мазането няма да ги предотврати, но пък кой знае.
Коремът в началото се подува, но това не е от бебето, а газове и задържана вода. Матката все още е малка и много ниско, бебето е няколко милиметра. Възможно е след няколко седмици коремът да спадне и вече да започне наистина да расте.

# 545
Такива болки може да усещате и до края на бременността, предполагам. Те са от нарастването на матката и са нормални.
Добре е да започнете да се мажете още от сега с нещо, някои ползват зехтин, други лосиони от рода на Палмърс, и много вода. Аз с нищо не се мазах, но за щастие стриите ми се разминаха. Четох, че било генетично и мазането няма да ги предотврати, но пък кой знае.
Коремът в началото се подува, но това не е от бебето, а газове и задържана вода. Матката все още е малка и много ниско, бебето е няколко милиметра. Възможно е след няколко седмици коремът да спадне и вече да започне наистина да расте.

Благодаря:blush:

# 546
Здравейте момичет,искам да попитам някой имал ли е случай до забременее два месеца слид коремна операция на миомнш възли. Доктора ми каза че не е проблем, но аз се притеснявам.

# 547
Не не са постоянни

# 548
Не не са постоянни

А стягане и втвърдяване усещате ли?

# 549
  • София / Виена
До коя седмица на бременноста са нормални леки тъпи болки, тип менструални?
Аз имам такива, но съм някъде 6гс и малко /по мои изчисления/. От време на време имам много леки такива, а на моменти нищо не усещам.
Единствено много ме болят гърдите и ми се опъва кожата на корема. За това опъване, какво ще предложите момичета? Вие с какво се мажете? При мен е още много рано, но от седмица така си усещам корема. Той и видимо се е заоблил. Аз по принцип нямам такъв и сега си личи доста. А за апетита няма да говоря:joy:
Добавям към многото вода и кокосово масло или мас. Второто не миреше приятно, по-тежка е консистенцията, но помага.

# 550
Не не са постоянни

А стягане и втвърдяване усещате ли?
Не само леки бодежи и леки болки от време на време

# 551
Ами най-вероятно също е от разтягането на матката и е нормално, но може и да питате лекаря ви.

# 552
Това възможно ли е да е положитен тест. Тъй като втората чертичка не е много ясна.

# 553
Здравейте, дами. Имам един въпрос понеже се притеснявам. Бременна съм в 24 г.с. и имам течение, което е бяло на цвят, но понякога когато кихна усещам как теква и освен това бялото има и леко по-воднисто. Надявам се да не е мехура, утре ще отида да ме видят, но не мога да спра да го мисля.
Искам да попитам при вас какво е вашето течение? Има ли някоя като мен?
Благодаря ви предватително!

# 554
Това възможно ли е да е положитен тест. Тъй като втората чертичка не е много ясна.

Да, положителен е. Честито!

Общи условия

Активация на акаунт