Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 433
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
То голямо наместване беше. Имах чувството, че ще ми се пръсне корема. А контракциите не ги усещах и така не разбрах кога имам такива. Бях с много малък корем, а той се роди 3.800 и явно му е било много тясно.

# 676
Зайчето, на мен ми се случи каквото описваш, мисля, че беше някаква комбинация между разпъването на корема и нуждата от тоалетна. Полежах  и мина. Понякога ходенето до вц е съпроводено от много странни сигнали и болки, кой знае защо около пъпа, колкото да се чудя какво става.

# 677
Момичета,
Да се притеснявам ли - имах съвсем леко кафеникаво зацапване (17 гс) около 2,2 капки...
Естественно днес е събота, при АГ чак понеделник 😕
Вдигах детето вчера и днес, дали може да е от натоварване?

# 678
Наблюдавайте днес и утре дали ще се засили, дали ще се появят болки или нещо друго притеснително. Най-вероятно всичко е наред, почивайте си, повечко в леглото.

# 679
Здравейте момичета хапнах и легнах на обяд днес да спя с малкия и се събудих с сърцебиене бременна съм в 13г.с какво се  пие в такъв случай?

# 680
Здравейте момичета хапнах и легнах на обяд днес да спя с малкия и се събудих с сърцебиене бременна съм в 13г.с какво се  пие в такъв случай?
Нищо не се пие без лекарско предписание.

# 681
Имам закъснение 7 дни,освен утре да направя един тест.
Друга каква причина може да е ?

# 682
Имам закъснение 7 дни,освен утре да направя един тест.
Друга каква причина може да е ?

Хормонални промени.

# 683
Здравейте. Бременна съм в 6г.с. АГ-то ми изписа Оксилик за по-добра имплантация. Също така съм чувала, че тази хранителна добавка се изписва на жени с инвитро.

Дотук всичко добре, но сега забелязах на опаковката пише, че има витамин А. Доколкото знам витами А е притивопоказен за плода?

# 684
Здравейте. Бременна съм в 6г.с. АГ-то ми изписа Оксилик за по-добра имплантация. Също така съм чувала, че тази хранителна добавка се изписва на жени с инвитро.

Дотук всичко добре, но сега забелязах на опаковката пише, че има витамин А. Доколкото знам витами А е притивопоказен за плода?

Според мен щом е изписано от доктор е редно да го пиеш, ако нямаш доверие на този доктор (не си ходила преди при него или нямаш препоръки от приятелки) винаги може да потърсиш второ мнение.

# 685
А във връзка с какво е изписан? Някакъв здравословен проблем ли имате?

# 686
А във връзка с какво е изписан? Някакъв здравословен проблем ли имате?

Нямам здравословен проблем. Точно преди прегледа (който беше планиран от предната седмица) , имах леко кафеникаво зацапване, за което и казах. Тя ми изписа утрогестан да пия само ако зацапване то стане кърваво. И ОКСИЛИК - да пия до следващ преглед за по-добра имплантация

# 687
Аз пия комбинирани витамини, в които има и витамин А. Вече ги пия почти 5 месеца и на бебето му няма нищо. Щом лекар ви ги е изписал не мисля, че имате повод за притеснение.

# 688
Има разлика от вит А каротен мисля, че беше и другия опасния. Вит. А е нужен на бебето.

# 689
Здравейте, в 9 седмица съм и ми е първа бремменост. Тъй като в района ми няма много възможности за генеколог отидох на частно (в Благоевград на 40 мин с кола от тук) за първи път на 6тата седмица. Записана съм за 2ри преглед утре, но до сега не са ми правили никакви изследвания на кръв и урина откакто съм бреммена. Нормално ли е това? Чудя се дали да се запиша при някой в София имам роднини там и е на 1,30 мин от тук. Иначе ми намериха 2см миома, дано не е пораснала много от тогава. С нищо не съм запозната има ли нещо друго което трябва да питам? Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт