Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 926
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Моите "любими" пък от известно време забиват, списъкът се отваря, но оттам нататък не мога да разгледам нито един артикул, сайтът забива. Много досадно, не знам на какво се дължи.

# 211
Precious_5, долнищата са широчки в ластика. Моят син още няма 10г. и 146 са му точни. Той е слабичък и горе са му хлабави. Мога да ги измеря довечера, но не вярвам да ви станат...те са си детски 10 -11г. За 170см. ръст нямам идея какви са мерките.
ROZI444KA, може ли линк към полото. Не го разпознавам така по снимка. Имам едно цветно, но в оранж- жълто-червеникаво, което е вискоза. Купувах го офлайн по намаления за 8лв. и много ми харесва, може би малко умалено, защото е по тялото и разтегливо. Не знам дали е същото, разбира се.

# 212
Здравейте , някой има ли тази блуза - отговарят ли си номерата ?
Аз имам черното на цветята. Много приятна материя, доста тънка обаче, примерно за сега не става, дори и със сако  ще ми е студено.На врата не ме стяга. Мисля, че си отговаря. За ръст 164 и 52 кг взех С.

# 213
Вчера пристигна https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0865929008.html
Не съм го пробвала, но изглежда нормална S-ка. Тънко е и еластично, леко лигава материя.

# 214
Получих си поръчката, но май от трите неща само пуловерът ще запазя със сигурност

Палтото е много хубаво, но май ми е малко голямо. Като гледам и на модела така стои, но аз нещо не мога да се възприема. Като харизано ми е.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0918944002.html
Дънките пък са от P номерацията, ама аз видях, че била за по-къси модели оттук, след като ги бях поръчала Smile
И те са ми малко големи, надценила съм се, а за сметка на това са и къси. Но тях може и да ги размисля, не стоят лошо, като се има предвид, че са Mom fit, и биха могли да се комбинират.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0900169001.html

Пуловерът е много мек и приятен и ми стои добре, той остава.

# 215
Precious_5, долнищата са широчки в ластика. Моят син още няма 10г. и 146 са му точни. Той е слабичък и горе са му хлабави. Мога да ги измеря довечера, но не вярвам да ви станат...те са си детски 10 -11г. За 170см. ръст нямам идея какви са мерките.
ROZI444KA, може ли линк към полото. Не го разпознавам така по снимка. Имам едно цветно, но в оранж- жълто-червеникаво, което е вискоза. Купувах го офлайн по намаления за 8лв. и много ми харесва, може би малко умалено, защото е по тялото и разтегливо. Не знам дали е същото, разбира се.

През телефона не ми се получава качването на линкове,  една дама малко по - надолу го е качила .

# 216
  • София
Момичета, шалът който коментирахте че е хубав дали пуска/ лепи мъхчета по палто или друга дреха?. Защото имам лош опит с други два модела техни шалове от този тип.

# 217
И аз имам един подобен, горчица, на едно бяло палто ми оставя много жълти мъхове, като топченца.
Не знам дали и този няма да е така? Thinking
Имам смс от Гошето, но чакам и спиралата, да не се разкарвам само.

# 218
  • Бургас
Аз имам син шал от миналата или по-миналата година и оставя мъхове.

Мужду другото най-хубавия ми любим шал е от магазин Ганг. С кашмир е, мек топъл, страхотен. Нои той е от поне 2 години. Не знам сега дали ги има.

# 219
  • Пловдив
Акрилът не боде, много е мекичък.
И не топли изобщо.

# 220
Видях полото, моето го няма там, явно е различно или от друга колекция.
Шалът е в пералнята в момента, ще споделя отзив после. Пуснах го на програма за вЪлна, в торбичка. И аз имам любим шал от Ганг, с Фрида Кало. Имат си ги още шаловете, гледах го онлайн скоро.
Пясъчното палто го бях харесала и аз, но то пък не мръдна от тази цена. Вярно наполовина е, но нещо не ми достигна за да поръчам. После се разрових и в Зара - имат страхотни палта и по-евтини, пак с вЪлна.Та тия от ХМ ме загубиха в тази категория.

# 221
  • Варна
Акрилът не боде, много е мекичък.
И не топли изобщо.
Аз имам шапка от акрил и дори без подплата топли много Confused

# 222
  • Sofia
Някой поръчвал ли е тази рокля?
Интересува ме дали е мека кожата или стърчи.

# 223
За 549 лева не трябва да стърчи.

# 224
Надали ... За Hm 550 лв е нереално и то за това нещо
Някой поръчвал ли е тази рокля?
Интересува ме дали е мека кожата или стърчи.

Общи условия

Активация на акаунт