Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 927
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
На мен ми е странно, защото поръчки от 20 стоят, а от 22 само едната тръгна, другата стои
нито са отказани, нито са изпратени
Да похваля тази чантичка за телефон, ама може и нещо друго да сложиш и да са ти свободни ръцете, примерно цигари де... Много добре стои, на мен ми много харесва и като аксесоар е чудесна , за тази цена е супер (мое мнение де)
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0887200003.html

# 301
По мои наблюдения връщаните неща ги пращат по-бавно, а в края на намаление доста неща са връщани.

# 302
  • Mostly in my mind
какъв тематичен суитчър от снимката https://www2.hm.com/bg_bg/deca/pazaruvane-po-tema/4033a-good-vibes-only.html

# 303
  • Варна
Само при мен ли нищо не се зарежда на никой раздел, а приложението си се отваря.

# 304
Само при мен ли нищо не се зарежда на никой раздел, а приложението си се отваря.

И при мен е така 🙄

# 305
Тъкмо идвах да попитам дали приложението ви работи? Отваря ми всичко, но не ми зарежда модели в категориите. Излязох си от акаунта, деинсталирах приложението, но нищо...

# 306
Момичета, някоя от вас да има това яке? Чудя се май нама да покрива дупето

# 307
Ако погледнеш другия цвят ще видиш до къде стига. Simple Smile

# 308
Ако погледнеш другия цвят ще видиш до къде стига. Simple Smile

Да видях, благодаря.
Може ли да ме ориентирате ХЛ на кой номер отговаря, по таблица ми излиза 50ти. От техните дрехи нося 44 номер, та се чудя дали ще ми е голямо? Ако съм се ориентирала в номерацията! Благодаря.

# 309
Днес си получих поръчката от 19-ти- нито имах мейл от НМ за изпращането, нито излизат сега в приложението поръчките... Директно от Еконт сутринта мейл и СМС. Единична бройка беше, когато поръчах панталончето за дъщеря ми, дойде без дефекти и с всички прикрепени етикети.

# 310
  • София
Момичета,отзиви за тези панталони имате ли? Дали си отговарят на размера?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0309864013.html
Според мен са не точно умалени, а по-скоро скъсени.
Взех на сина си 146, когато беше 140 и му бяха точно, а той е комар и обикновено неговият номер му е голям.
За слабо дете са, много ми харесва този модел. Дори да се вземат по-дълги, няма да се прекалено широки, защото наистина са скини.

# 311
  • Варна
Да, една идея по-къси са, което е странно за ХМ, обикновено са дълги детските им неща. Синът ми има 2 цвята, размер 134, вече са му леко къси, а джинсите му също 134 от ХМ са 2 пръста по-дълги.

# 312
  • русе
Някой друг с такъв порблем, върнах част от поръчка с Еконт заявен по телефона на 20.01. и все още нямам обратен имейл от НМ за получаване на стоката. Опитах няколко пъти да им пиша през контактната форма за връзка през профила ми ,но ми изписва, че такъв файл не е намерен и не става нищо. Дали е бък в системата им ?

# 313
  • Пловдив
Незнам да пращат такъв мейл...

# 314
  • София
Някой друг с такъв порблем, върнах част от поръчка с Еконт заявен по телефона на 20.01. и все още нямам обратен имейл от НМ за получаване на стоката. Опитах няколко пъти да им пиша през контактната форма за връзка през профила ми ,но ми изписва, че такъв файл не е намерен и не става нищо. Дали е бък в системата им ?
За контактната форма не мога да помогна, но са получили дрехите на 21-ви. Обикновено им трябват няколко дни, за да обработят пратките и да изпратят имейлите, а е имало и 2 почивни дни. Не се притеснявай! До 2-3 дни ще изпратят имейл.

Общи условия

Активация на акаунт