Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 903
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Разписах се за детето

# 406
Тази блузка поръчах, за 11 лв.
Беше пуснат линк тук от съфорумка, много благодаря (аз разглеждах една без ръкав и поло яка)
ето тази взех
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0908563001.html
Много добра изработка според мен, изцяло подплатена отвътре, добре стои, за мен е леко умалена, не е като на снимката . М взех и ми е добре, но исках по-свободно да ми пада, ръкавите са ми почти точни, не са толкова широки. Искам да кажа, да не намалявате, ако искате по-свободно  и сте по-средата може дори номер нагоре.
Много ми харесва иначе, не са драскащи пайетите според мен, пробвах я само. Но отвътре няма начин да ви боцка, абсурдно е, сега отвън не знам как ще е, ама аз не се оплаквам.

За якето  да питам, уголемено ли е. Не искам да ми е много широко, искам да ми е точно и да мога пуловер отвътре да нося , ама да ме прави слаба. На мен сивото поне на снимка много ми хареса, исках сиво, черно нещо ми омръзна да нося.

Сега си търся сиви дънки за якето , ама нещо...не виждам от намалените, нещо до 40лв , висока талия или нормална, 31-32 или 32-32 номер някой ако мерне да пише((

# 407
  • Бургас
Фани блузката с паети колко е дълга? Чудя се дали ще стои добре с паетеното клинче, но ако е къса до талията или три четири пръста надолу няма да е удачна за моята фигура с клина.

# 408
Ами не е къса до талията. По-дълга е, ако поръчваш мога да ти я измеря, ама не ми се облича пак. Сега мерих размера , взела съм М
широчина в бюста от -до 52 см
дължина от рамото до долу измерих 58см.
на мен ми идва до хълбока (кокалите, не знам как да го напиша)

# 409
Не е уголумено според мен, и аз взех М, по принцип съм между М и Л, добре е. Има място за пуловер, като цяло на мен много ми харесва като качество и модел.

# 410
  • Бургас
Благодаря Фани, ще си поръчам бежова М и черно клинче, пък ако не си стои добре има начини за връщане.

# 411
Днес ходих в реала.
Нищо интересно, поне за мен.
Камея, видях суитчъра, силно скъсен е, добре не съм поръчала.
Тет, твоите гердани ги видях и тях, добре са. И златни имаше. Stuck Out Tongue Winking Eye
Един панталон от детските загледах, 7 лв., с лъскава нишка, ама много торбест и се отказах. С такава блуза, с пайети, щеше да е супер, но кройката не е по мой вкус.
Видях и черната дантелена рокля, хареса ми, нямаше ХС да меря, но ще я дебна в сайта.
Този суитчър ли поръчвахте? Има го по 10 лв.

И жилетки, за комари, по 5 лв.

И добре, че беше ММ с мен, да види, че имало още един етаж, мъжкото е там.
100 години ходя в този магазин, досега съм го проспала. Joy
Имаше много пуловери намалени, също и боти. Доста се чудих за едни, но ми се видя висок токът. 20 лв. бяха.

# 412
Не е уголумено според мен, и аз взех М, по принцип съм между М и Л, добре е. Има място за пуловер, като цяло на мен много ми харесва като качество и модел.
Благодаря много)) И аз съм между двата размера в горната част, в долната...не искам да пиша))
Иначе за блузката тя е по-официална си мисля, може и на панталон да се носи и на пола...не е нужно да е на нещо пак с пайети , аз нямам други дрехи с пайети и ще си я нося на панталони и поли от други платове.

# 413
  • Пловдив
Ах, Фани...
Поръчах кафявия пуловер и аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 414
Аааа , супер)) Дано си доволна, на мен ми хареса много, пък и за тази цена..има и вълна, мекичък и цветът ми харесва. Но да знаеш, че е уголемен, поръчай доста по-малък номер, ако си финна дама...не знам, аз нося 42-44 блузи и взех С, много ми е добре, дори широчък леко, та да знаеш. Може и по-едри дами в С да се поберат, той е доста разтеглив, дори една колежка го мери по-едра от мен- Много добре и стоеше, чак ми идваше да и го подаря , ама.. и тя се запали да гледа сайта))
Та поръчай си по-малък номер, бе много по-малък да знаеш.
Тетеее, ти що няма да ме четеш бре(( Гледай как ме е игнорирала пък таз Тета, ама-ха.))
Герданите ще ти дойдат, сега специалисти ювелири  са викнали за твоите, че ...няма това-онова ))
Охх, аз нямам пари вече, добре, че заплата ще взема преди да дойдат якето и блузката, ама вчера като зяпах и ...така става((

# 415
  • Пловдив
Да, прочетох те Kissing Heart
Поръчах С.
Благодаря за споделеното!

П.п Исках нещо пролвтно...ризка, или от оня сутиен, ма нищо не харесах или не е намалено, та.. Simple Smile

# 416
Мистик, пролетни има много бре. Как така не намираш.
Блуза, рокля или какво си търсиш...
Пуловера не е за пролетта, не че топли толкова, ама..
иначе виж тази блузка, аз снощи я поръчах , мисля ще е хубава, тази материя добре стои, тежко пада си мисля
изгодна е, ама М има и не знам, дано ми стане
сега са пуснали и в бяло, ама не е така намалено
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0926745001.html

# 417
  • Пловдив
Видях, че я показа, ама нещо материята ми се струва някак...лигава, не си я представям...
Simple Smile

# 418
ами не е лигаво си мисля, не съм я виждала на живо, ама жилетката ми е същата материя и е много стегната
затова и се притеснявам дали в М ще се побера
ама..не знам, нямам идея, четох в други сайтове, че е хубава материята и добри отзивите, ама...колко е вярно и как му се вижда, всеки си има свой вкус и разбиране.
По принцип черния цвят им е доста наситен, с копченцата ми се струва, че официално така ще изглежда и аз не знам, деколтето нещо ми се вижда проблемно обаче, не знам...

# 419
Vils88, подобни панталони получих за моя син, добро попадение са. Особено за по-слабички деца-  това е идеална кройка.

Общи условия

Активация на акаунт