Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 879
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Супер! Unamused Поръчах таман две...
Онзи шал ли, дето беше като домашно плетен? Казах, че другия розов е по-хубав...
Получих шифонената дълга черна рокля на златни точки. Направо се загубих в нея докато я облека с тая подплата, която е закачена за роклята чрез презрамките си. На мен ми е по-дълга от на модела.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0908728004.html
Много е хубава, не знам кога и къде ще я облека, но си я оставям.
И този шал https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0904133004.html
цвета е малко "кален", но иначе е мек и голям.
Азалия, подплатата не  е ли закачена към роклята с едни черни като телчета, които се режат?
Поръчах от същия модел, но в друг цвят и ги срязах, за да я пробвам.

И шал взех такъв, но в най- светлия цвят. Имам бяло палто, без яка и си мислех с този шал ще си върви да го нося. Но това не е шал, то си е направо одеяло! Много мек и хубав, но на мен ми идва голям, не съм свикнала да нося шал с такъв размер..Сега  се чудя дали да го връщам или да си го намятам, когато вечер започнем да излизаме с половинката на терасата  ..

Блузата с пайети - разкошна, много ми хареса! Приятно изненадана останах, има подплата, не боцкат пайетите.  Нали съм се зарекла да не поръчвам, но искам и бялата такава блуза, и черната пола....

Утре като за последно с безплатна доставка без минимална стойност на поръчката, ще се изкушите ли?

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 00:37 от Киф

# 496
Блузата с пайети някой има ли в размер s или xs?
Чудя се кой размер да поръчам , не е за мен, за приятелка с моите размери и ще е супер подарък за скорошния ѝ рожден ден.

# 497
Според мен блузата с пайетите си отговаря на номера напълно, дори ми се вижда леко умалена.
Такава блуза според мен се носи по-свободно, не да е широка, но..лежерно леко.
Не е като на снимката и манекенката, ми се струва. На мен ръкавите не са така широки, почти са ми по ръцете, а не съм пълна там толкова. Не знам кой размер е приятелката, но С размер е добре , ХС е за много слаби хора, поне моето мнение е такова, но да не те подведа. Бях дала на М размерите по-назад , С е по-малък, ако има по-голям бюст вече М е също добре. Аз бях сложила Л и по снимката се подлъгах, да не е торба и смених с М, сега съжалявам. Става ми, но Л щеше да е по-добре си мисля.

# 498
Скрит текст:
Супер! Unamused Поръчах таман две...
Онзи шал ли, дето беше като домашно плетен? Казах, че другия розов е по-хубав...
Получих шифонената дълга черна рокля на златни точки. Направо се загубих в нея докато я облека с тая подплата, която е закачена за роклята чрез презрамките си. На мен ми е по-дълга от на модела.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0908728004.html
Много е хубава, не знам кога и къде ще я облека, но си я оставям.
И този шал https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0904133004.html
цвета е малко "кален", но иначе е мек и голям.

Азалия, подплатата не  е ли закачена към роклята с едни черни като телчета, които се режат?
Поръчах от същия модел, но в друг цвят и ги срязах, за да я пробвам.

И шал взех такъв, но в най- светлия цвят. Имам бяло палто, без яка и си мислех с този шал ще си върви да го нося. Но това не е шал, то си е направо одеяло! Много мек и хубав, но на мен ми идва голям, не съм свикнала да нося шал с такъв размер..Сега  се чудя дали да го връщам или да си го намятам, когато вечер започнем да излизаме с половинката на терасата  ..
Зашита е подплатата, не е с телчета, презрамките са прихванати с "ушички" от конец, но ще ги разделя, защото се омотах 5 пъти докато облека роклята!

За шала - аз видях, че е много голям размер и точно с идеята да се намятам с него го взех, така че, с размер ме устройва, но цветът малко ме разочарова. Двоумях се между най-светлия, който ти си взела и този, и не знам защо не взех светлия. Ма нищо, ще си се намятам с кален шал. Simple Smile Иначе май имам такова поларено одеялце от Т-Маркет за 4лв, със същите размери! 😆

# 499
Да, видях ги, благодаря, ще заложа на s.

# 500
Извинявам се, ама сега се пак разрових в сайта и ...ми то на  манекенката е размер М, затова и стои свободно, аз си мислех, че е С и ...оффф
Та виж по манекена, аз се чудя що така не ми е свободно, като на нея, ама няма начин...

# 501
Аз съм М,  взех М и ми стои леко широко.

Азалия, роклята става и с друга подплата, ако имаш подобна.
Имам една подплата по- къса от тази  и даже мисля с нея да я нося.

# 502
Не съм за къси подплати аз 😊 тази ми е идеална!

# 503
Извинявам се, ама сега се пак разрових в сайта и ...ми то на  манекенката е размер М, затова и стои свободно, аз си мислех, че е С и ...оффф
Та виж по манекена, аз се чудя що така не ми е свободно, като на нея, ама няма начин...
На мен ми излиза ту s, ту м за въпросната манекенка, иди разбери кое е.

# 504
# 505
Дали ще пуснат скоро отстъпка за детското?...Или да взема да поръчам днес?

# 506
В немския има -15% на всичко при пазаруване през приложението...

# 507
В немския има -15% на всичко при пазаруване през приложението...
И в английския... на нас тук трохи ни хвърлят. Дори тези 10-20% отстъпка не хваща намалените....

# 508
  • София
Искам да попитам имате ли представа дрехите, които се купят днес дали ще могат да се връщат с безплатна доставка или вече няма да важи?

# 509
  • Варна
Ще могат.

Общи условия

Активация на акаунт