Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 876
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • Mostly in my mind
Днес последно, да. Ако не решат да го удължат.

# 511
И аз като за последно си пуснах едно яке, от споделен линк тук:

Така ми хареса, направо очите ми останаха в него ❤️
Много сте изкушаващи 😀
Четох, че е е уголемено и поръчах 34.
Чакам го с нетърпение!

# 512
Това яке ми напомни за едно палто, с рошава яка. Колебаех се дали да го поръчам, но на живо изобщо не ми хареса.
Като на болничен халат беше плата, то и модела му пак на такова приличаше.

# 513
Надявам се това да не е така 😀
Четох, че някой го беше похвалил.
Дано съфорумката, която го беше поръчала, и пуснала линка, даде отзив като дойде 😊

# 514
# 515
Аз все пак не издържах и се възползвах от отстъпката. Много им харесвам спортните дрехи.

Сложих и една блузка за детето, че не ми достигаше 1 стотинка до 160 лв. Като добавих и отстъпка за нов акаунт се получи не лоша цена.

# 516
Безшевното яке е страхотно, имам го.
На тези спортни тениски и аз съм им хвърлила око, пишете отзиви като пристигнат.

# 517
Ще пиша. Надявам се да стоят по тялото.

# 518
  • Пловдив
Хм...не бях се заглеждала в спортното...ма що не казвате? Simple Smile
Нищо, де...за клиновете какви номера поръчвате? Отговарят ли си?

Лимонче, това яке намалено ли беше?

# 519
При клиновете е много сложно. Зависи от модела. Един и същи номер от един модел ми е голям, а от друг впит. На късмет си е. Иначе са много хубави и издръжливи.
Якето не е намалено, но се възползвах от 20% над 160лв+нова регистрация.

# 520
За вчерашната оферта само така си е заслужавало. И евентуално, ако е било нещо що-скъпо (за да го хване точно него) + код за върнати дрехи (който още има такъв).
Нещо добрите им оферти от някогашните времена липсват.

# 521
Привет, момичета! Някой знае ли дали при загубен подаръчен ваучер, се пази някъде информацията в системата и дали мога да го ползвам електронно? Ще се побъркам от яд, подариха ми за рожден ден такъв ваучер и не мога да намеря картончето.

# 522
Не са поименни..та едва ли ще може.

# 523
Момичета, дълго си търсех светъл кожен клин, бял или бежов. Е, пуснаха го най-накрая. Само него поръчах:

Миналата седмица поръчах от панталонките до глезена, 3 различни цвята. Стоят много добре, материята е лека и ще стават за пролет есен:

Цветът на панталона не е реален, на живо е кафяв и изглежда много добре! Тип клин са, без цип и копчета. Отговарят на размера.
Тази жилетка е страхотна - мека, пухкава и топличка. Копчетата са много джиджини. Поръчах С, можеше и по-малък номер да взема , но стои много добре:

И това потниче, мислех, че ще става до магазина, но всъщност стои много хубаво и съм приятно изненадана. Поръчах С, но можеше и по-малък размер:

И тези обувки, влюбена съм в тях, отговарят си на ноемрата, ластика малко стяга, но мисля че ще отпусне леко. Много са удобни:

И това пуловерче, което е много приятна материя и съм изненадана от качеството. Отговаря на размера:

Извинете за чаршафа, не знам как се крият снимки.

# 524
Как ще ги криеш..няма нужда. Grinning

И аз чакам днес този панталон кафявия, и друг зелен пак за 6 лв.

Общи условия

Активация на акаунт