Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 873
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Тет, като моите ли си взела? Тъкмо тези двата по 6 лева писах преди време, че взех - зелен и кафяво-леопардов, доволна съм и от размер и от материя, точно ми паснаха. Само че ги взех нормална номерация, за да са ми дълги 😀.

Върнали са такса доставка (не че е изненада, но да кажа). Само над 50 лв може да се махне с кода 0405.
Скрит текст:
или с нова рег., ама това си го знаете

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 10:10 от fenyx

# 526
Май да...някакъв резедав, и тоя шарения Р май, ама на мен ми стоят като нормални Joy

# 527
Това черното пуловерче наистина ли е добре, че днес идва с якето, имам съобщение
Преди тук се писа за другия цвят и беше недоволна съфорумката, ще го връща-лоша материя, смачкано, късо.
Изненадах се за материята, защото друг подобен имам и жилетка с вискоза , много добро качество, ама този де да го знам и мислех дори да го откажа, в отделна поръчка е. Моето е точно черното дето чакам, може би има в цветовете разлика в материята, та..
Иначе аз поръчах сива чанта за сивото яке и сребристите боти, а и за всичко , ама май е много малка.
Колко чанти има в магазина и никога не ги разглеждам, сега съжалявам, май ги има на живо да се ориентирам, ама..и разпределението вътре не ме устройва много, ама нали сива, че и намалена .. някой, ако я има и виждал да сподели, моля
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0833098004.html
и този шал взех, че нямам сив и е намален, бяха добри отзивите в един чужд сайт, дори много
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0780418013.html

За панталона аз взех зеления, ама нещо на мен не ми стои, може би щото съм по-висока и много над глезена ми е крачола, при това ми стърчи, бе..ще го нося, но вкъщи, за тези пари става, но не ми стои добре хич, иначе е удобен

# 528
И на мен са нормално дълги, не трябва да ги скъсявам, но не са до кокалчето, като рибарски, каквото биха били в P , имам предвид (когато поръчвах моите, имах възможност за избор, имаше налични и в Р номерацията размери). Не ща толкова къси, затова така ги взех.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 12:06 от fenyx

# 529
Аз не съм гледала дали не са ми пратили Р от панталоните. Не поръчвам Р, знам че не са за мен, ама..може да са объркали - Не може такава разлика от вашите да има, все-пак не съм жираф. Сигурно са ми сложили Р, не съм гледала етикета, прибрани са и не ми се вадят

# 530
Аз съм 1,60, 50 кг, на мен панталоните са ми малко под глезена, и ми идват с висока талия. Не смятам да ги скъсявам, стоят ми добре.
За пуловера моя не пристигна намачкан, идва къс, но с панталон с по-висока талия или дънки стои добре. На мен (за моя вкус) материята ми хареса. Сега го сложих пак, идва под пъпа, качвам снимка с метър (измачкан е, защото е пран и не съм го гладила Simple Smile):

# 531
Lubena, много ти благодаря за снимката и обяснението. Чакам куриера към 12ч и затова така припирям. Ми няма да я откажа блузката, аз за една пола я искам и под жилетка дето купих.. Моята е М , ама съм по-висока доста  и по-едра, нямаше Л. Ще я взема , пък..на късмет.
Много ти благодаря Heart

# 532
  • Mostly in my mind
айде почват пак новите регистрации Sweat Smile

# 533
Аз довечера ще ги меря панталоните.

Палтото дойде..какво трябваше да докладвам за него?

По-тънко е от бялото форумно, по-рехаво.
На дължина е доста над коляното ми, като бялото му е дължината.

Цепката е огромна отзад, сигурно до средата на гърба. Ще я зашия категорично , и без това ненавиждам цепки там

Свободно леко е, но не торбесто. Право по-скоро бих го нарекла.

Не е нещо уау като цяло , но за разнообразяване на гардероба , бива.

Малко близки кадри:

# 534
Айде, честито! Hug
Щом е дълго колкото бялото, значи е ОК.
Ама шалът много добре стои на бялото. Heart Eyes

# 535
teta75, Благодаря! Кой размер е палтото?

# 536
S.

Довечера на голямото огледало ще го огледам. На раменете ми е точно. Ще го мисля.

Не стои стегнат плата, а меко и рехаво, даже леко се разтяга като го опънеш.

Ръкавите към китката са широчки, не много, но повече от на бялото, и като ги подгъвам пръст навътре , трудно се застояват.

Цепката е много смотана и разваля целия фасон на дрехата.

Яката е добре, като на бялото е, стои добре и вдигната, и пусната, и на средно положение също.

Надолу нещо имам съмтения че не е съвсем ок, ама на това малко огледало не успявам да огледам добре.

# 537
Усещам, че не ти е по вкуса и ще пътува обратно. Simple Smile

# 538
Със смесени чувства съм, да Joy

Не съм свикнала на широки палта и якета...просто.

# 539
Някой по-назад пита за тези червила.

Взех си два цвята, но не ги намирам. Много ми харесват! Матови, равномерно покритие, не оставят следи.

Общи условия

Активация на акаунт