Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 869
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
вчера пуснах по спешност един жакет, че се оказа, че в събота трябва да присъствам на подписване на брак, имам рокля, но нямам връхна дреха за нея. Дали има шанс да пристигне до петък? Винаги съм се дразнила на такива въпроси, ама на, на зор съм Crazy

# 556
вчера пуснах по спешност един жакет, че се оказа, че в събота трябва да присъствам на подписване на брак, имам рокля, но нямам връхна дреха за нея. Дали има шанс да пристигне до петък? Винаги съм се дразнила на такива въпроси, ама на, на зор съм Crazy
Според мен, има шанс да дойде до петък. Нека и другите да кажат

# 557
Мистик, благодаря))
Месечинка, има шанс да дойде 50-50 обаче си мисля.
Тете, шала страхотно се връзва с бялото палто гледам, честито)) Пиши, като ти пристигне бежовият пуловер дали ти харесва-този с поло яката. Аз в работата си слагам шала на него и много се харесвам така (пасват си)

# 558
Днес ми доставиха пратка от сряда миналата седмица. В Еконт беше налична в събота, но нали не доставят през уикенда. Миналата поръчка от 22.01. беше при мен на 26.01.

# 559
Фани, честито! Много ти се радвам!
И аз днес получих шалчето, като това дето Тет е показала, хареса ми.  И едни мам джинс, с които изглеждам толкова нелепо Joy катастрофа са дънките тази година 😬

# 560
Ще ми Ареса пулоФера, как няма...за 17 лева...кво да не му харесам Joy

Оф тия мам дънки трябва първо да се мерят в реала. Аз с моите снажни 160 см..и тия разпуснати мам дънки, като Чарли Чаплин изглеждам...ставам ховече широка, отколкото висока...

Панталоните по 6 лв.са перфектни , чудна находка. Нямам търпение да се запролети и да ги сефтосам Joy

За доставките...бързо ги пращат напоследък.

# 561
  • София
Моята поръчка от събота още се обработва.

# 562
  • Варна
И моята се обработва, но нали тук писаха момичетата, че поръчката пристига, а в сайта още се "обработва". На това се надявам Laughing

# 563
  • Пловдив
Аз такива шаренки панталони няма с какво да ги съчетая Rolling Eyes  едноцветни блузи, тънки като за тях нямам..май.

# 564
Имам бели тенески една дузина, обажавам бялото за лято и не само...

# 565
Фани, честити покупки, като те чете човек му се прищява да поръчва пак и пак..Satisfied

# 566
Бихте ли споделили кое е това сиво яке ?

# 567
Киф, това е якето
То ту се появява, ту изчезва, не изчезва напълно
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0916966001.html
За сивия шал четох много хубави отзиви и нямам сив, мисля наистина ще ми хареса
А иначе този пуловер бежовия е хубав, дето и Тета си го взе, много е еластичен, мек, става на всякакви големини си мисля, моят е С и ми е добре, колежка доста по-едра супер и стоеше, та...С този триъгълния шал много си пазват . Този сезон имаше какво да се избере на изгодна цена си мисля. За чантата никой не писа((
това е пуловера
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0947568001.html

# 568
Благодаря много Simple Smile

# 569
Фани, искрено се радвам за теб, щом си доволна.

Засега само ще следя за децата евентуално нещо лятно, но както нямат и атрактивни оферти НМ, има вероятност да скоро да не  поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт