Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 865
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Фани, честити покупки, като те чете човек му се прищява да поръчва пак и пак..Satisfied

И аз това щях да пиша! Heart Eyes
Честито, Фани, много да им се радваш на покупките!
Сега ме запалихте и мен с тези панталони, аз каки взех за девойката, тя умира за този цвят. За мен да взема от другия, щом не е толкова леопардов.

# 571

Това е реалния цвят. За шарен...шарен е Joy

# 572
Аз сега видях, че черният такъв панталон е намален , но няма моя номер, и зеленият е изчерпан.
Този леопард ми идва твърде шарен , но ще  следя за някой едноцветен- супер е кройката и поне моя синия няма нужда от гладене😀

# 573
Момичета, някой има ли това палто? Хубаво ли е? Как е с размерите?

# 574
  • Пловдив
Момичета, дойде ми кафявия пуловер дето Фани го похвали Simple Smile
Мнооого мек, ма огромен ми изглежда па поръчах С Head Band Довечера ще меря, ама хич не ми се връща...може би така изсулен се носи, ама ще видя кое как...

Любена, много ми хареса палтото..

# 575
И аз С пуснах, изсулен-изсулен, какво толкова, по модата ще съм тъкмо...

# 576
Уголемен е пуловера и много разтеглив. Писах, че аз взех С и ми е добре, ама колежка доста по-едра също мери да види и на нея супер и стоеше, на мен ми е добре, ама съм по-едра от вас. Той се понамества , може и леко да се свие не знам. Аз съм 42-44  номер по по принцип. Ама като го извадиш наистина се леко шокираш, като го сложиш си е добре, поне на мен. Така и със зеления направо гледах невярващо какво съм получила, но съм доволна, поне как ми стои, точен ми е , кафявия същата  работа.
Днес ми се обади куриера, вече почнаха да ми звънят)) Да съм го чакала до 12 ч ще мине за сивите дънки и пуловера сивия))

# 577
  • Пловдив
Ще видя довечера...
И аз съм 42 инак.

# 578
Получих черното палтенце с големите джобове и гол. платки отпред под раменете. Едната платка разшита, има конци, другата зашита в единия край, понамачкано, но умерено. Харесва ми. Леко е. И 36 размер пасна на човек 160 см, 68 кг, М/Л размер, обаче джобовете са по-надолу и не става да вървиш с ръце в тях. Мисля, че ще топли, качулката стои прибрано и не би падала постоянно, т. е. не е голяма.

Тези шматки ми изпратили черна тънка жилетка с 50 % вълна и то ХЛ!!!  вместо тийн червен пуловер ръст 158. Е, ми, сега ко да я правя - ХЛ е това, очевидно е по-скъпа, щом има 50%вълна и е на L. O. G. G. !

# 579
  • Сандански
И така след дълго дебнене успях да поръчам едно яке размер 36... нооо... поръчано 36, фактурирано 36, а якето е с размер 34 Sad.
Мога ли да го върна като сгрешен артикул или друг вариант?
Дайте съвет!
Благодаря!

# 580
  • Варна
Ами няма друг вариант... Връщаш като тяхна грешка.

# 581
  • Пловдив
И така след дълго дебнене успях да поръчам едно яке размер 36... нооо... поръчано 36, фактурирано 36, а якето е с размер 34 Sad.
Мога ли да го върна като сгрешен артикул или друг вариант?
Дайте съвет!
Благодаря!
можеш, върни го...има опция да отбележиш, че е грешен р-ра.

Камея, то и при теб така...

# 582
Връщаш с код за сгрешен артикул, но си снимай за всеки случай размера на самата дреха.
Въпреки, че то ще ти е безплатно връщането и няма особен смисъл.

# 583
  • Сандански
Връщаш с код за сгрешен артикул, но си снимай за всеки случай размера на самата дреха.
Въпреки, че то ще ти е безплатно връщането и няма особен смисъл.

Какво имаш в предвид със снимането.
Да им пиша и прикачвам файл или....:

# 584
Да им пишеш, ако ти начислят такса, но в случая е безплатно по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт