Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 923
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Пясъчното палто го бях харесала и аз, но то пък не мръдна от тази цена. Вярно наполовина е, но нещо не ми достигна за да поръчам. После се разрових и в Зара - имат страхотни палта и по-евтини, пак с вЪлна.Та тия от ХМ ме загубиха в тази категория.
Аз на Зара дебнех няколко палта, от които нямаше размер и уж Coming soon, но така и не успях да ги хвана, хем и известявания си пуснах. И в крайна сметка взех това, да не съм валат и да взема, че изтърва намалението. Joy

# 226
Тази рокля някой има ли я?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0915546002.html
Отзиви?

# 227
Някой дали има впечатления от този модел? Материя, как стои? Нещо и с размерите не успявам да се ориентирам...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0753737004.html

# 228
Letter. - Новак- Купих си такъв панталон още миналата година в цвят бордо и за мен е много практичен и удобен модел.

# 229
  • Пловдив
Хм...сега да отказвам шалчето ли? Наистина ли е толкова зле? Наелектризира и пуска мъхове...?

# 230
Deva, роклята ми хареса на мен, но е от широкият тип. Взимай по-малък номер.

# 231
Моят шал го изпрах в пералнята вече, мина и през сушилнята. Не знам дали наелектризира и пуска мъхове, но ще си го нося 😀
Всъщност не ми изглежда като да пуска... Но не знам, още не съм го носила...

# 232
И аз няма да го връщам.

# 233
  • София

Някоя от вас да има тези боти и евентуално впечатления от тях? Мисля, че трябва да се вземе номер нагоре, рускините така пишат

# 234
Днес получих съобщение за 2 пратки, чакам сако и блузи, обаче не съм на адрес... Та помолих куриера да ги остави в офис, да си ги взема, когато ми е удобно. А той взе да ми обяснява за някакви нови разпоредби, че ако направя така, ще се начислят по 3.90 на пратка Hushed
Не знам какво става, обаче му казах, че ще се оправям като ида да си ги взема... Тези Еконт така не го обичам, избягвам ги винаги, когато имам избор за друг куриер...

# 235
И мен днес момчето, което ми носи пратките ми каза, че ще има такса при пренасочване към офис. А аз често ги пренасочвах, когато не съм на работа. Е, вече ще пиша директно адреса на офиса на Еконт.

# 236
  • Mostly in my mind
В сайта на Еконт пише, че пренасочването е 3.30лв. с ДДС.
Звъннах на моя куриер и ми каза, че още не  е сигурно за пратките на НМ дали ще се плаща, понеже предния път е било безплятно.

# 237
Да, и моя не беше много сигурен за HM специално... Ами 🤦🏼‍♀️ ще я видим тази работа, но да... за друг път ще пиша адреса на офиса директно.

# 238
Но вече при поръчка има опция за избор доставката да е до офис.

# 239
Когато пробвах така, ми даде, че може само плащане с карта... Иначе има, да.

Общи условия

Активация на акаунт