Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 867
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
Днес да сте вербували някой мол? Дали има нещо намалено в реалните магазини, че се боря с разума и се чудя да ида ли...трябват ми разни дребни неща за децата.

# 541
Фани, сивият шал е много хубав, взех го с една от предишните ми поръчки. Точно по мой вкус, не е голям като оня шал - одеяло, мек и пухкав. Май само аз останах без жълтия шал..

# 542
Май само аз останах без жълтия шал..
И аз. Всъщност, имам една единствена жълта дреха, същия цвят като шала и от 2 години си стои с етикета след като я пробвах.

# 543
Жълтият бях на косъм да го върна, защото е по-тъмен от снимката, но дъщеря ми го взе, искала по- тънък.
Защото имам такъв като одеяло, от миналата година ❤️, той е много хубаво жълто. Но е само за палто, а този и за яке става.

# 544
Сефтосах аз новия шал. ...ЕнтЕлигентно стои много Joy

Аз имам горчичен шал, но не е моят цвят. Не ми ходи Ич. И пуловер в такъв цвят...и той ме обезцветява и заличава.

# 545
Da, в моловете има намаления /в нашия няма НМ/и доста народ, явно много са безработните. Все едно е неделя през деня. Аз намерих изгодни неща, но вече бях се напазарувала онлайн. Ще помисля дали да взема  нещо

# 546
На мен как ми се ходи на Мол, но за сега ще пропусна, не ми се вре в навалицата. А кой знае какви хубави попадения може да има..Имам и 4 торби с дрехи за рециклиране, ще почакат още малко.

# 547
Използвах обедната почивка за да отскоча до ХМ и съм доволна. Дамско и мъжко изобщо не гледах, че имаше много хора на този етаж, но пък на детското беше много спокойно. Купих пижами по 9,99 лв., едни маратонки за 12,99лв. и малко бельо. Уж влязох на шега и 50лв литнаха. Определено имаше доста заредени неща при намаленията.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:50 от LofYou

# 548
Teta75, честито палто. Би ли споделила колко си висока и горе-долу колко см си в раменете?

# 549
Аз имам нужда да заредя летния гардероб на 6 годишното, че всичко омаля и отиде за дребното. Намират ли се тениски и къси гащи в намаленията.

# 550
Аз имам нужда да заредя летния гардероб на 6 годишното, че всичко омаля и отиде за дребното. Намират ли се тениски и къси гащи в намаленията.

При нас днес нямаше летни дрехи.

# 551
Някоя има ли този гащеризон?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941617001.html

Имаше размер 40 и го гръмнах, но сега се чудя дали не е умален, че каквато съм дунда...

# 552
айде почват пак новите регистрации Sweat Smile
За съжаление😅😛
Дойде на тийна един суитчер в каки, много хубав, но му е леко малък.
Та си правих труд за нов акаунт, няма как.

# 553
Аз днес получих сивото яке и черната блуза-пуловер.
Сивото яке е супер, ама страхотно е, много топли, много меко, много ми харесва.
Пристигна в кашон, добре пакетирано, но нямаше етикет на него-вероятно върнато и изпратено пак.
Няма му нищо, даже го разходих  веднага, толкова ми хареса. С жълтия жал (аз отпреди го имам, за форумното палто, като на Тета , ама в синьо тогава взех и да го освежа, та шал жълтия взех, баретка жълта и кожените жълти ръкавици, ако ги помните-почти един нюанс жълто са и като комплект) сега ги сложих шала, баретата и ръкавиците на сивото яке и супер се получи)) Много съм доволна, влюбих се в това яке))
Черната блуза-пуловер не я върнах, сега я мерих, добре ми е. Харесва ми на НМ черния цвят, наситено много. За целта дето я взимам си я харесвам. Л щеше да ми е супер обаче, не са уголемени, малко по-тънка материя е отколкото очаквах, но пък на мен за пролет ми трябва и ме устройва.
Сега чакам дънките сиви, един сив пуловер дебел, сивата чанта и сивия шал.))
Но якето за 45 лв мисля си заслужава напълно, много е добро. На мен никакви власинки не ми пусна, ама ни една.

# 554
  • Пловдив
Фани, браво! Честити покупки!

Общи условия

Активация на акаунт